Nejnovější kosmetické přírůstky

Ahojky :)

Musím se pochválit. Opravdu se ve svých nákupech (především v drogerii) držím na uzdě. Mám pocit, že mám tolik dekorativní kosmetiky, že to ani nejde spotřebovat. Ale někdy se najde produkt, který v mé sbírce prostě nesmí chybět :) 



Ze všech stran na mě útočila micelárka od Lorealu a nové odstíny Color Tattoo. Micelárku jsem původně vůbec nechtěla, ale když jsem si v tom regálku viděla, řekla jsem si - proč ne? :)

A Color Tattoo byla jasná volba. Toto je už mé páté a určitě ne poslední. Vybrala jsem odstín Permanent Taupe a je skvělý :)

Od německé kosmetiky P2 jsem zatím zkoušela pouze laky na nehty, koupila jsem si tedy na zkoušku černé matné oční stíny. A musím je pochválit, protože za tu cenu (cca 40Kč) jsou skvělé. Výdrží bych je srovnala k Essence, tedy nic moc, ale při použití báze mi na víčku vydrží poměrně dlouho.
Se stíny se dá vykouzlit krásné kouřové líčení, nejčastěji je ale používám do vnějšího koutku oka. Je to matný stín, takže to není taková ta černo-černá, ale na oku vypadá moc hezky.

Při rychlém nákupu jsem ukořistila lak od značky GOSH, který jsem vám ukazovala v předchozím článku. Je to krásná červená barva. A co musim pochválit je to, že mi na nehtech držel 8 dní (a to jsem zapomněla použít top coat).

V mé sbírce ještě přibyly dvě řasenky, lesk a lak na rty od Rimmelu.





Nějakým záhadným způsobem mi už dochází místo v šuplíčkách Kupol, dokoupila jsem proto ještě další dva :) Stejný nápad mělo v sobotu asi dalších pět tisíc lidí, jinak si nedovedu představit takový nával v Ikee :))


Pod ruku se mi zapletla ještě tato svíčka. Kdo neodchází z Ikei se svíčkou, že? :))


Cestou domů jsem se ještě zastavila pro nějaké drobnůstky v Douglasu. Chystám srovnávací recenzi slavných douglasáckých ubrousků s levnějšími z Rossmanna.



P. S. v sobotu jsme vařili s Pohlreichem :))


Koukáte na Česko vaří s Pohlreichem? Vaříte? :))
Krásný zbytek dne :)
- A

28 komentářů:

  1. Na tu micelárku jsem slyšela hodně chvály, tak jsem zvědavá, jak se Ti osvědčí :-)
    A na srovnávání ubrousků se těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem slyšela chválu, tak uvidíme :) dopotřebuji svůj oblíbený odličovač a pustím se do Lorealu :)) srovnání bude brzy :))

      Vymazat
  2. Už se těším na recenze ;). A koukám ale nevařím....já bych nad tím gurmánským kouzlením s mou rychlostí strávila celou noc ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem byla trošku ve skluzu a to jsem ten recept četla předem asi 5x :D ale musím říct, že ta čokoládová pěna byla vynikající :))

      Vymazat
  3. micelárka je fakt výborná!
    na tenhle pořad se nedívám, nelíbí se mi moc ten formát, mám radši ty klasické nebo třeba jak měl předtím ty tři "studenty" a vařili základní recepty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem zatím viděla jenom 2 díly, ono totiž není v sobotu na co koukat :DD

      Vymazat
  4. ahoj
    já si taky vždycky ríkám že si už nemůžu nic koupit ale pak najednou vidím v košíku dalších 5 věcí!

    uděláš někdy srovnání těchnto dvou řasenek jak která je lepší a tak?
    já jsem právě váhala mezi koupí obou dvou jestli kalsickou scandaleyesku a nebo novou od miss sporty s hustým a zahnutým kratáčkem
    mám stejné řasy jako ty takže by mě recenze zajímala
    moc mě nezajímají recenze na řasenky od těch co mají pěkné dlouhé řasy , protože ty jim vyhovují a já si ji pak koupím a je to katastrofa
    děkuji
    alisekblog
    www.alisekblog.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. srovnání určitě bude, ale později :) mám teď načaté 4 řasenky, tak dopotřebuju nejdřív je :) momentálně používám jednu od Miss Sporty, psala jsem na ní recenzi a je opravdu skvělá :)

      Vymazat
  5. Pěkné věcičky sis pořídila :)).. zaujaly mě věci z Douglasu :).

    OdpovědětVymazat
  6. micelárku mám doma ale tu druhou ( modrá je myslím)
    a lesk na rty mám taky ale už budu dopotřebovávat :)
    a ostatní produkty vypadají moc hezky ale zkušenosti s nimi nemám a svíčky jéé stala jsem se závislá na svíčkách :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné věci. Těším se na všechny recenze.:)
    Na Česko vaří s P. se díváme, ale je pravda, že podle toho v reálném čase moc nevařím, protože tak pozdě moc nejsem zvyklá jíst... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych byla takhle na večer moc líná vařit 3 jídla, ale měla jsem hroznou chuť na sladké, tak jsem neodolala :))

      Vymazat
  8. Micelárka mě už hodně dlouho láká a taky si pro ni nejspíš půjdu:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta svíčka mi tu právě dohořívá na stole! :)) A na ty ubrousky z Douglas jsem moc zvědavá, jestli je to takový rozdíl (já používám miminkovské ubrousky a je to nic moc, resp. musím vždy použít ještě tamponky - vím, že nejsou odličovací - ale z nejhoršího to dostanou).

    Pěkný večer
    Runa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si připadám jako svíčkový maniak (a to jsem se dřív posmívala mamce) a teď jich mám plný pokoj :))

      Vymazat
  10. Stíny Color Tattoo jsem vyzkoušela nově a jsem s nimi spokojena, opravdu krásně drží celý den. :) Na první fotce mě nalákaly hned dva produkty - tolik opěvovaná micelárka (až mi dojde Bioderma, tak budu muset vyzkoušet, nedá mi to) a řasenka od Miss Sporty (měla ji totiž nedávno kamarádka a řasy vypadaly opravdu moc pěkně). :) A na Česko vaří.. mám v plánu se podívat. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Color Tattoo si nemůžu vynachválit, mám sice mastnější víčka, ale i bez použití báze drží opravdu dlouho :) a ta micelárka mě opravdu moc nalákala (a to se většinou fakt krotím) tak snad za to bude stát :))

      Vymazat
  11. ty color tattoo jsou matné nebo se mi to zdá? Jestli ano, tak je nutně potřebuji! Já v poslední době vyhlížím v Rossmannu ty vínové, ale zatím se nepoštěstilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano jsou matné a jsou skvělé :) klidně by mohly být další matné odstíny :))

      Vymazat
  12. ty matné tattoo vypadají suprově, rozhodně se těším na recenzi!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dlouho jsem přemýšlela jestli je koupit nebo ne :) a dobře jsem udělala, jsou skvělé :) budu psát recenzi na všech mých 5 kousků :)

      Vymazat
  13. boxíky z Ikei mám taky, daugles ubrousky jsem používala půl roku ale zhoršila se mi plet a začala jsem používat jen biodermu a bylo to ok..
    laky catrice mají nádherné odstíny bohužel mnoho laků mi u nich nesedlo tudíž jsem jsem přestala nakupovat..

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)