Sephora umí překvapit ...

Ahojky!

Toto je poslední článek, který mám připravený, tak zatímco já relaxuji na pláži, vy si můžete přečíst recenzi na dvoufázový odličovač voděodolného makeupu od Sephory.

Asi víte, že do Sephory na nákupy nechodím, občas se tam zajdu podívat, co mají nového a očichat nějaký nový parfém. Vyloženě na nákupy mě Sephora zatím netáhne. No netáhne ... to víte, že bych si tam vybrala spoustu věcí, ale zatím si bohatě vystačím i s produkty z drogerií :) Ale tento odličovač je naprosto parádní a vždycky si pro něj ráda zajdu.

Příběh o tom, jak jsem se dostala k tomu odličovači si můžete přečíst ZDE. A už nebudu zdržovat a rovnou se pustíme do recenze :))



Oficiální popis
Úhlavní nepřítel každé řasenky!
Kromě své dvojfázové struktury:
- Obsahuje komplex bohatý na flavonoidy a přírodní extrakt z olivovníku, který řasy zesiluje.
- Hodí se pro citlivé oči a uživatelky kontaktních čoček.
- Obsahuje HydroSenn+™, aktivní látku s vysokou hydratační schopností, která zjemňuje pokožku a zajišťuje pohodlné odlíčení.
K dostání ve velikostech: 50ml, 125ml, 200ml


Už kdysi jsem na tento odličovač koukala, ale vždycky jsem ho tam vrátila se slovy, že tak zbytečně drahý odličovač nepotřebuji. Myslím, že ten ve velikosti 125 ml stojí cca 200 Kč, což je pro mě dost. 

Nakonec díky příteli jsem ho mohla vyzkoušet. A ještě že tak, protože je bombastický. 

Protože je dvoufázový, před použitím se musí protřepat, aby se složky hezky spojily. Složky vydrží spojené opravdu dlouho, takže se v klidu stihnete odlíčit (a klidně i vyčistit zuby) :)

Je bez parfemace, takže se člověk nemusí strachovat, jestli mu bude vonět nebo ne.
Díky praktickému aplikátoru na tampónek nenesete dostatečné množství na odlíčení očí. Oči odlíčí naprosto perfektně a i s voděodolným líčení si poradí naprosto skvěle. Nikde žádné šmouhy od řasenky nebo linky. Nemusíte nic dřít, vždycky jenom na tři vteřiny přiložím tampónek na oko a pak odlíčím. Zatím si opravdu poradil s každým líčením. Na další tamponek opět nanesu kousek a odlíčím zbylý makeup. Taktéž bez problémů.

Ještě co se týče těch očí, tak je mám občas citlivé a s tímto odličovačem jsem žádný problém neměla. Žádné pálení, štípání v očích nebo tak, takže paráda. Zase se ale dotýkáme toho, že každému sedí něco jiného, chce to zkoušet a zkoušet :) 

Odličovač používám od ledna a ještě mi zbývá čtvrtka, takže ubývá opravdu pomaloučku a cena mi už nepřijde tak vysoká.

Ze začátku jsem vůči tomuto odličovači byla hodně skeptická, ale ve finále převálcoval mojí dlouholetou osvědčenou klasiku - odličovač Garnier s hrozny.

Oblíbila jsem si ho natolik, že jsem využila slevy při svátku Bestsellerů a koupila si další do zásoby. No za 100 Kč by pro mě byl hřích tam nechat, tak skvělý odličovač. Až bude další akce, určitě koupím do zásoby další, sice vydrží opravdu dlouho, ale je skvělý. Dokonce i za plnou cenu těch cca 200 Kč bych ho koupila a to víte, že se opravdu snažím nakupovat výhodně :)

A JAKÝ JE VÁŠ OBLÍBENÝ ODLIČOVAČ?
ZNÁTE TENTO? NALÁKALA JSEM VÁS?














16 komentářů:

  1. Docela ráda bych jej zkusila a porovnala s oblíbeným odličovačem z Yves Rocher - ten je můj oblíbený, ale mrzí mě u něj parabeny ve složení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až bude mít Sephora nějakou akci, určitě do něj běž :)) já jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela a ráda si ho budu kupovat znovu :))

      Vymazat
  2. Tak já na ty sephorové věci taky ráda koukám, ale je mi líto dát tolik peněz za to, když si vystačím i s drogerkovými. Tenhle vypadá dobře a pokud říkáš, že ho máš u od ledna, tak se podle mě vyplatí za tu cenu. Ale jinak já mám nejraději dvoufázový od Nivei anebo ten co jsi zmiňovala od Garnier :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten Garnier mám taky moc ráda, kupuju ho opakovaně už několik let :) ale teď je mým favoritem Sephora a když je ve slevě tak to je paráda :))

      Vymazat
  3. Veľká škoda, že tu Sephora nie je. Hneď by som si vedela vybrať. A moje obľúbené sú na tvár dvojfázový z avonu a na oči odličovacie mlieko. Alebo jednoducho namiesto oboch micelárka od Loreal. .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je škoda, pokud bys do Sephory měla cestu, určitě se po něm mrkni :))

      Vymazat
  4. Sephoru tu bohužel nemám, jinak bych si odličovač koupila..

    OdpovědětVymazat
  5. Sephoru nenavštěvuji, ale podle této recenze vypadá moc dobře. Z většiny odličovačů mě pálí oči takže by to mohla být dobrá koupě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud budeš mít cestu a vzpomeneš si na něj, tak na něj mrkni, stojí za to :))

      Vymazat
  6. Sephoru jsem ještě nezkoušela, ale odličovač vypadá dobře. Já už celkme dlouho používám odličovače od Garnier a jsem spokojená.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Už mám druhé balení ... je nejlepší !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)