"Nedělní lakování" - krásné nehty díky novinkám od Essence

Zdravím všechny čtenářky :)

Nechci se zase zbytečně opakovat, protože už jistě víte, že červené laky naprosto zbožňuji, ale kdyby přeci jenom někdo nevěděl, tak červenou v jakémkoliv odstínu na nehtech prostě můžu :)) Když se ke mně dostal nový odstín laku Essence, hned jsem ho musela vyzkoušet. Musela jsem totiž vidět, jak tento krasavec bude slušet mým nehtům a také, zda se náhodou hned druhý den neošoupe, jak je u laků Essence někdy zvykem :))

Také jsem rovnou vyzkoušela pískový top coat, který Essence také zařadila do svého sortimentu. Kdo tedy miluje červené a pískové laky, určitě by dnešní článek neměl přehlédnout :))




Odstín č. 187 Juice Love v lahvičce ukrývá klasickou červenou barvu. Žádné jiné podtóny tam nehledejte, prostě červená klasika, která snad nikdy neomrzí. Essence laky mají silnější štětečky, které jsou ale dobře zastřižené, takže s nimi vykreslíte oblouček snadno. Lakovat s nimi tedy jde krásně i díky skvělé konzistenci. Lak není hustý a ani nestéká, takže parádička :)
Byla jsem mile překvapena, že lak kryl už v první vrstvě. Ta byla během chviličky zaschlá. Takže pokud nestíháte a potřebujete mít krásné nehty, nebála bych se sáhnout po tomto krasavci. Nalakováno budete mít během chvilky, stačí jedna vrstva a je rychle zaschlý.
Já jsem ale ze zvyku dala ještě druhou vrstvu. Dlouho se při lakování neobjevily bublinky, na lak Essence se ale přišly podívat, grrrr. Na fotkách je můžete vidět na prsteníčku. Nebylo to nic hrozného, obvykle se to napravit top coatem.
Třetí den ráno se mi maličko začal loupat na dvou špičkách. Ale nic hrozného. Upřímně jsem to čekala horší, protože mi laky Essence obvykle moc dlouho nevydrží. S tímto lakem jsem ve finále moc spokojená. Tak hezká červená se v drogeriích nevídá a navíc se lakuje opravdu snadno a budete mít krásné a sexy nehty :))  

Lak z řady Colour & Go stojí 44,90 Kč (jo, trošku zdražili) a obsahuje 8 ml. Nových odstínů je asi 13, takže je z čeho vybírat a některé vypadají opravdu hezky, tak se mrkněte :))


Ještě jsem se rozhodla lak přelakovat pískovým top coatem  z řady Nail Art - Sparkle sand top coat s názvem I feel gritty! 
Na něj jsem byla fakt zvědavá, protože jak víte, pískáče taky miluju a mohla bych jich doma mít klidně stovky a jen tak by mě neomrzely. Nalakovala jsem jednu vrstvu a bohatě to stačilo. Spíš než pískový efekt mi to připadá jako cukrový efekt, ale vypadá to moc hezky. Červenému laku to dodalo šmrnc, protože top coat obsahuje spoustu třpytivých částeček a ty nehet hned skvěle oživí. Lak zaschl opět během chvilky a hned se z obyčejné červené stal krásný třpytivý odstín. Úplně si tuto kombinaci umím představit na Vánoce nebo na nějakou vánoční párty. Takže pokud ještě nevíte, jaký lak na rozbalování dárků, určitě zkuste tento top coat. Během chvilky z nějakého obyčejného nebo nudného odstínu vykouzlí třpytivý. Podobný efekt ale můžete docílit i pomocí třpytek, ovšem s lakováním třpytek je to o nervy, protože jsou pak všude :) Za mě tedy spokojenost. Top coat určitě vyzkouším i na další laky, až mě odstín přestane bavit :)) Ještě rychle zmíním výdrž, další tři dny vydržel v pohodě. Poslední den (tedy šestý den, kdy jsem měla nalakovaný červený Essence + tento top coat) se mi začal červený lak odlupovat. A zde vidím jedinou nevýhodu. Pokud máte přímo barevný pískový lak, tak jednoduše olouplé místo nalakujete a nikdo nic nepozná. Toto s tímto top coatem nelze, pokud se odloupne i spodní barevný lak. Já ale stejně nevydržím moc dlouho nosit stejný lak, takže mi to nevadí :))

Obsahuje 8 ml a stojí 59,90 Kč.  Oba laky můžete koupit na eshopu baby-baby, kde najdete i různé limitky nebo také samozřejmě v drogeriích. Moc děkuju eshopu baby-baby za poskytují laků na zrecenzování.

JAK SE VÁM TENTO ČERVENÝ KRASAVEC LÍBÍ? NOSÍTE TAKTO VÝRAZNÉ LAKY?
A CO ŘÍKÁTE NA PÍSKOVÝ TOP COAT? VYCHYTÁVKA NEBO ZBYTEČNOST? :))

 A teď už oba odstíny v akci :)











40 komentářů:

  1. To vypadá fantasticky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že nejsem jediná, komu tenhle lak přijde jako cukrovací :D to samé jsem psala já v recenzi na něj (ještě jsem jí nezveřejnila) :D, ale je to fakt moc hezké :))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké! Máš úžasné nehty :).

    OdpovědětVymazat
  4. Jé to vypadá úžasně :) Máš krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. za tu cenu rozhodně a to stojí, krásně hned oživí lak :))

      Vymazat
  6. Taky mám připravenou recenzi na ten pískový topcoat, ale chci jej vyfotit na více lacích, tak mi to bude trvat déle než článek zveřejním. Jinak jsem s tím topcoatem moc spokojená. Dokonce mi příjde, že i prodlužuje výdrž laku na nehty. Za padesát korun to je prostě paráda.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ho zatím zkoušela na dvou odstínech, ale budu zkoušet dál :)) hned lak oživí a člověk nemusí vymýšlet, jaký lak nalakuje :D

      Vymazat
  7. Vypadá moc hezky, ale je takový skoro až Vánoční :) V odstínu této červené bych ho nechala hladký :) Jak to mám ráda :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já červenou miluju a budu muset nějaký připravit na Vánoce :) vloni jsem na Vánoce měla pískový od P2, tak letos to bude boj nějaký vybrat :)

      Vymazat
  8. jůůů takové předvánoční nebo i vánoční nehtíky :) moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já moc na červené nehty teda nejsem, ale ten píškový se mi moc líbí :) Chci si ho koupit, jen jsem nevěděla, co od něj očekávat, tak teď honem poběžím do drogerie :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pískový top coat je parádní, zase nehty vypadají úplně jinak :) Červené nehty a výrazné odstíny mám ráda
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. uzasna Vianocna farba! wow!


    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o kozmetiku Bioderma, stylove hodinky a poukaz na 50€! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. vsude tolik krasnych laku, skoda, ze u nas na skole se to netoleruje, zdravka no :D

    OdpovědětVymazat
  13. Jo máš recht cukrová poleva ale radši zůstanu u klasických pískáčů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cukřík je taky fajn, ale pískáč je pískáč :)) to je naše srdcovka co? :)))

      Vymazat
  14. Také se mi zalíbil ten pískový Top Coat...vypadá zajímavě:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. těším se, až ho nalakuji na další odstíny :)) budu pak fotečky házet na FB :))

      Vymazat
  15. Je pravdou, že finish vypadá náramně, ale nejsem si jistá jestli je to zásluhou laku, nebo tvých nehtů. Protože jsem přesvědčená, že na mně by to vypadal opravdu jinak. :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když jsou nehty hezky upravené a zpilované, tak každý lak vypadá hned lépe :))) určitě by ti taky slušel :))

      Vymazat
  16. Ten pískovo-cukrátkový top coat asi musím mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za tu cenu je perfektní :)) já mám teď tendenci ho cpát na všechny laky :DD

      Vymazat

Děkuji za komentář :)