Říjnové new in

Vím, jak máte rády nakupovací články, takže jsem se na přípravu tohoto článku moc těšila. I když jsem si řekla, že v říjnu nebudu nic kupovat, přeci jenom jsem si nějaké drobnosti koupila. Všechno to ale byly potřebné věci a velké radosti jsem si udělala akorát na veletrhu :) Jinak jsem se hodně krotila a snažila jsem se neutrácet :)

Co pěkného jsem si koupila a jaké produkty mi dorazily na zkoušení v rámci spolupráce, se pojďte mrknout do článku :)


Začátkem měsíce mi dorazil srpnový Ladybox. Ladybox nekupuji, protože si raději koupím něco, co opravdu chci, tento jsem vyhrála od LU ze Svět podle Lu. Musím říct, že to byl jeden z povedenějších Ladyboxů a obsah mi udělal velkou radost :))



Také se mi porařilo vyhrát ooooobrovskou krabici Lotus sušenek a pomazánek. Je to pro mě tak trošku fail a víte proč? Do soutěže jsem se zapojila jenom proto, že první a druhé místo vyhrálo krásné hrníčky, které se mi opravdu líbily. Lotus pomazánku a sušenky zase tolik nemusím, takže jsem vsázela na to, že vyhraju první nebo druhé místo. A samozřejmě jsem vyhrála to třetí :D Né, že bych nebyla ráda, ale toooolik sušenek, které ani tak často nejím. Hodně jsem jich porozdávala a do části se pustil taťka, takže už ubývají :))



Na konci srpna mi přišla nabídka k vyzkoušení masážního přístroje na celulutidu. Dlouho jsem váhala, ptala jsem se i vás čtenářek, nakonec tato "podivně" vypadající modrá věc skončila u mě doma a už poctivě zkouším a zkouším :))



Došel mi klasický bílý lak, tak jsem se vydala do drogerky. Zrovna byl v akci asi za 60 Kč, takže jsem i něco málo ušetřila a cestou jsem vzala ještě úžasný sprcháč od Dermacolu. No za 30 Kč jsem ho tam nemohla nechat :))

Cestou domu jsem se ještě zastavila v obchodě s Yankee Candle, jestli náhodou nemají nové vosky (55 Kč). A měli :)) Ještě jsem vzala voňavky do auta (150 Kč), ale ty jsem schovala, protože budou na Vánoce jako dárek :)



Od Áji jsem dostala na vyzkoušení pár vzorečku od firmy Uriage, kterou moc chválí, tak jsem zvědavá :))



Také jsem dělala objednávku na Makeup Revolution. Chtěla jsem vyzkoušet jejich laky (45 Kč, recenze ZDE) a rtěnku (45 Kč). A nemohla jsem odolat paletce Iconic 3 (179 Kč) :))



Díky spolupráci mi od eshopu Baby-Baby dorazil mega veliký balíček, který jsem rozbalovala ZDE.



O nákupu z veletrhu už jsem také psala v samostatném článku ZDE.




Na Facebooku jsem si vysoutěžila Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum od Kiehl´s, které má pečovat o oční okolí a dodávat mu mladistvější vzhled :) 



Od skvělé paní Lucie ze zastoupení kosmetiky MOJE jsem dostala další novinky a to nové rtěnky :)) Do jedné jsem se naprotosto zamilovala, tak se těšte na článek. Také jsem dostala balzámky, které mám moc ráda. A taťka si už v autě spokojeně vozí balzám pro muže :))



Od společnosti Procter & Gamble jsem na vyzkoušení dostala šampon, který bude zkoušet přítel :))

Přítele jsem také posílala do DMka pro sprchový gel, protože mi pořád bere ty moje krásně voňavé. Víte s čím přišel? S peelingem! Asi si toho písma velkého jak kráva nevšiml. Ještě se tam asi na deset minut zakecal s prodavačkou, ale prý mám být ráda, že nevzal třpytivý:) No což, peeling ráda vyzkouším, ten se u mě neztratí :))



Ke konci měsíce mi přišla nabídka na spolupráci s eshopem Elnino, ze které mám obrovskou radost. Na recenzi jsem dostala masky od Freemana. Freemana mám velmi ráda a tyto masky jsem tak či tak měla v plánu vyzkoušet, tak jsem na ně velmi zvědavá :))



A posledním balíčkem jsou škrabky na paty od firmy Crystales. Recenzi na jejich pilníčky už jste u mě četly, takže teď přijde řada na článek s péči o ztvrdlé paty.



A teď něco nekosmetického :))

Čokoládku můžu a Lindt je naprosto výborná :)))



Nemohla jsem odolat ani voskům. Není nic lepšího, než relax se zapáleným voskem, který krásně provoní pokoj :)



Přítel měl poukazy do Sportisima a zbylo mu pár korun, tak jsem si ve výprodeji vybrala toto tričko. Naštěstí velikost XL byla poslední, jupííí :) Na doma to totiž bude úplně super tríčo, protože miluju veliký, dlouhý a pohodlý trička. Navíc teď na zimu budu mít i záda v teple :))



V Německu jsem si koupila pár dobrůtek:) Největší radost jsem měla z úžasného adventního kalendáře. Ani nevíte, jak moc se těším na 1. prosince :))



No není úžasný? :))





TOŤ VŠE Z MÝCH NÁKUPŮ A NOVINEK ZA ŘÍJEN :))
Nejdříve jsem myslela, že toho moc nebude, ale když se na to takhle mrknu, tak pár kousků to je :)))

ČÍM JSTE SI UDĚLALY RADOST VY? :))

41 komentářů:

  1. Mnam, tolik susenek. Jsem zvedava na recenze masek a rtenek :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. masky už pečlivě zkouším :)) a rtěnky od MOJE také :))

      Vymazat
  2. Tak to je teda množstvo :) Ja som tento mesiac nakupovala skôr oblečenie...bolo treba doplniť nejaké zimné kúsky. Ale samozrejme ani novinky z kozmetiky ma neobišli :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já naštěstí z oblečení zase tak nutně nic nepotřebuji, takže spíš jenom když narazím na něco pěkného, co se mi líbí :))

      Vymazat
  3. Tééda, to jsou pěkně bohaté nákupy a novinky :) Tolik lotus pomazánek a sušenek, tak to já bych si smlsla moc :D. Kinder čokoládky s červenou čepicí bych si daky dala :) A dostala jsi nebo pokoupila plno krásné kosmetiky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :)) Lotus sušenky jsem pak pár dní potom nemohla ani vidět :D naštěstí si je oblíbil taťka, tak docela mizí :D

      Vymazat
  4. Jejda, závidím Lotus sušenky, ty mám strašně ráda a o čokoládě radši ani nemluvím. :) Hodně mě zaujala červená rtěnka od Makeup Revolution, tak se budu těšit, jestli se objeví v nějakém článku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tu jsem zrovna poslala dál :D ale Lenička (mikrosvět by ellen) by o ní něco mohla napsat :)) nenápadně jí přemluvím :D

      Vymazat
  5. Ten adventní kalendář je boží! :D Zrovna se do Německa chystám, tak se po nějakých dobrotách podívám. :)
    Maska od Freemana mě zklamala a vosky YC miluju ♥
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na kalendáře se určitě podívej, mají jich tam spousty a jeden hezčí než druhý :)))

      Vymazat
  6. Ty sušenky :-D :-D Já je moc nemusím, jsou chuťově výborné, ale na můj vkus moc suché a křupavé. Zato pomazánky bych se užrala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na mě jsou taky suché, takže max. ke kávě nebo k čaji ...ale abych je vzala do kabelky na mlsání, tak to ne :) a pomazánku nejraději na palačinky :D

      Vymazat
  7. Úžasné nákupy...samé libůstky...mimo té baňky( kvůli žilkám) bych brala úplně všechno:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :)) ty žilky mě docela zarazily, tak si na to budu muset dávat pozor :))

      Vymazat
    2. Třeba nemáš citlivou pleť a nebudou se ti tvořit:-))

      Vymazat
  8. Teda od Elnina bych cekala, ze se vic predvedou - Freeman rozhodne neni jejich tahoun. Ale tak jasne, nebyla bych nevdecna :-) jen bych proste cekala neco jineho.
    No a jinak toho mas celjem dost, na to, ze slo o nenakupovaci mesic :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak uvidím, jak se to vyvine dál :)) teprve spolupráci začínáme, tak uvidím :))
      viď? ale to je vždycky, když si řeknu, že nic nebudu nakupovat .... během měsíce se to nezdá, ale když pak vidím ten článek, tak je to strašný :D

      Vymazat
  9. Tak ten fakt o sušenkách mě hodně pobavil :DDD Je pravda, že mi dříve strašně chutnaly a teďka už je tolik taky nemusím :)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  10. Uaaa, tolik úžasných věcí! :) a ty sušenky chci vyhrát taky, jakooo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě mi nějaké zbyly, můžu poslat na mlsání jestli chceš :) já už je nějak nemůžu ani vidět a raději se jim vyhýbám :D

      Vymazat
  11. Paletka Make-up Revolution je nádherná :) A na nákup vosků Yankee Candle se taky chystám, loni na podzim jsem si koupila aromalampu a celé léto ležela ladem, takže teď na podzim a v zimě to zase musím dohnat :)

    New in: October 2014

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ostuda jsem tu paletku ještě nezkoušela :D
      tak to musíš aromalampu pořádně zapřáhnout do práce :)))

      Vymazat
  12. Mňam takových dobrot, ty Lotus sušenky ti závidím, já je miluju :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  13. Velmi dobré! :) Aaaa vyhrát tolik Lotus sušenek, m'ňáám :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Mnam ty Lotusky :D Hlavně ta pomazanka,ja ji jeste nemela :D
    Ta banka na celulitidu vypadá važně divně a asi to neni nic pro mně,jsem líná po sobě něčím jezdit,jsem ráda,že se namažu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. baňka má docela tah, když jsem to zkoušela poprvé, tak to byla síla :D
      jinak pomazánka je mňamka, ale na mě moc sladká, takže si dávám na palačinky :D

      Vymazat
    2. :D :D no ta pomazánka,dnes si ji koupím,at si osladím den oři ty páteční narozeninový depce :/ :D

      Vymazat
    3. ale no ták, jaká depka :)) jinak ještě jednou všechno nejlepšííí :-*

      Vymazat
    4. děkuju moc,no depka hlavně z toho hnusu venku,dnes neděle a sluníčko opět nikde,chci zase aspon jaro :D

      Vymazat
    5. jo to mi povídej :( včera u nás bylo krásně a dneska zase hnus :((

      Vymazat
  15. wau super tolik hezkých věcí už se těším až to všechno zrecenzuješ :) o té paletce se stínama pořád uvažuju ale když já mám těch stínu dost :-D tak třeba jednou bude moje :D
    Lotus sušenky mňam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si teď budu muset dát pauzu se stínama, mám jich hrozně moc :))

      Vymazat
  16. Wow! Ty lotus pomazánky bych brala hned, z takové výhry bych se já osobně hrozně radovala! :D
    Máš toho požehnaně, už se těším na recenze :) Jinak i mě přišla nabídka ke zrecenzování masážního tělíska ale nakonec jsem to nevzala protože vím že bych to stejnak nepoužívala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem lenoch a nemůžu se dokopat k pravidelnému používání, ale snažíím se :))

      Vymazat
  17. No teda, takových skvělých věcí! Závidím hlavně vosky Yankee Candle:) Avokádovou masku jsem si také koupila, už se na ní těším:)

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, ten balík od Lotus ti doopravdy závidím! x( xD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)