"Nedělní lakování" - DUO lak od Rival de Loop

Ahojky :))

Sice pozdě, ale přeci :)) Nedělní lakovací články většinou postuji během dne, ale tentokrát jsem nějak nestíhala. V pátek na mě padla teplota, ale protože jsem měla v plánu sobotní Interbeauty Prague, musela jsem se dát do kupy:) A včerejší nákupy mě zmohly až tak, že jsem dneska celý den relaxovala u seriálů a léčila se :)) Nákupy z veletrhu tentokrát byly opravdu skromné, za to jsem si udělala velké radosti v Sephoře, o tom ale někdy v týdnu :)) 

Teď už zpátky k dnešnímu článku. Když jsem nedávno pro něco rychle běžela do Rossmanna, ukořistila jsem jeden duo láček od Rival de Loop. V jedné části červený a v druhé půlce efektový. Docela jsem na něj byla zvědavá, tak se pojďte podívat i vy :))





Vybrala jsem odstín č. 01 tango manila a je to klasická výrazná červená, která mě asi jen tak neomrzí. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, které stačily k plnému krytí. Lak je řidší, takže to chce lakovat rychle, ale neměla jsem s tím problémy. Štěteček byl také v pořádku, akorát mi vadilo, že se celá lahvička při lakování držela v ruce celkem špatně. V podstatě lakujete a v ruce držíte celou tu horní část a ta je poměrně těžká, tak to nešlo tak snadno, jak sem zvyklá a chtělo to být preciznější.

Lak byl zaschlý rychle, a co mi asi nejvíce vadilo, byl opravdu šílený smrad při lakování. Popravdě, ani jsem raději nezkoumala složení laku, protože jak tak tipuju, lak by hned letěl z okna. Jsem zvyklá odlakovávat a lakovat nehty někdy i hodně pozdě večer, tento jsem ale musela hodně dlouho odvětrávat. Naštěstí to zachránil ten krásný odstín, který se mi opravdu líbil. Lak se i moc hezky leskl a gelový efekt tam trošku byl. S top coatem barva ale vynikla mnohem lépe. Samozřejmě jsem hned zkusila i lakovat efektový top coat, který byl v polovině laku. Ten obsahuje černé šestiúhelníky, bílé čárky a černé i bílé kosočtverce, to vše v průhledném základu. Množství zdobení šlo lakovat dobře, protože se nanášelo rovnoměrně. Je nutné ale zdobení zafixovat topem, protože ty kosočtverce jsou velké, tak aby nezadrhávaly :)

Rival de Loop Gel Effect duo nail color obsahuje 2x5 ml, čehož jsem si při nákupu nevšimla a v lahvičce to tak vůbec nevypadá, ale zdá se mi to poměrně málo. Cenu si už teď bohužel přesně nepamatuju, ale bylo to kolem 60 Kč. Ne výběr bylo myslím, že ze čtyř variant. 

Odstín jako takový byl moc hezký, efektový byl taky fajn, ale znovu bych si tento lak nekoupila. Nejvíce mi asi vadil ten smrad při lakování a taky jsem chvilku bojovala s držením lahvičky při lakování. Špatný ale nebyl, to ne, jenom příště zkusím zase nějaký jiný a spíš klasický :)

JAK SE VÁM TENTO DUO LAK LÍBÍ? UŽ JSTE ZKOUŠELY LAKY OD RIVAL DE LOOP? DOPORUČÍTE MI NĚJAKÝ?






 A ještě rychlé zdobení s tetováním na nehty od Bourjois :)




21 komentářů:

  1. Tak ten červený odstín je krásný, efektový lak se mi po pravdě s krásným červeným lakem moc nelíbí, ale ty tetování jsou super, určitě budu uvažovat, že si taky nějaké pořídím!
    Zvu tě na můj blog, kde stále probíhá soutěž :)
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/2015/10/podzimni-tag.html

    OdpovědětVymazat
  2. Odstin je to primo nadherny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto duo laky som videla v čínskych obchodoch a odtiaľ si kozmetiku radšej nekupujem, neverím tomu zloženiu. Ale lak je pekný :).
    Moja giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja sem duo viděla i u Essence, ale nezkoušela jsem :)) děkuju :)

      Vymazat
  4. No teda!! Krásná barva i nehty, nádherně nalakováno!! :))♥ tetování na nehty mě opravdu zaujalo, dá se to pořídit normálně v prodejnách, kde se prodává Bourjois? Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) snažila jsem se, ale pořád tam jsou chybičky :))
      to tetování jsem kdysi dostala přímo od Bourjois, takže vůbec nevím :( ale koukala jsem, že je ještě jedna verze a ta mi se taky líbí, tak budu hledat :))

      Vymazat
  5. Ten efektový není úplně můj styl, ale ta červená je luxusní :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem jedno duo pořídila (fuchsiově růžová + zdobící tyrkysovo růžové glitříky) a krom toho, že není moc pohodlný na manipulaci, jsem zjistila, že vůbec nevím, jak ho skladovat - normálně jsem zvyklá mít laky "na stojato", jenže to by byla jedna část vzhůru nohama - mám ho tedy "naležato", ale nepřipadá mi to ideální...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho mám také naležato :)) a to jsem ráda, že s tou manipulací nejsem trdlo jenom já :DDD

      Vymazat
  7. Větrání pokoje po lakování nehtů poznám. Líbí se mi obě verze. Červené nehty jsou hezké a ten efektový lak je velmi zajímavý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ten odstín je skvělý! Od této značky jsem laky ještě nezkoušela :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  9. Minule jsem na tento lak koukala a přemýšlela, jestli si ho vzít nebo ne, nakonec jsem ho tam nechala, ale zítra si jdu pro něj :-)
    www.youngmamastyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že jsem inspirovala :)) určitě bude slušet :)

      Vymazat
    2. sice mám jiný odstín,ale už je doma, těším se, až ho vyzkouším :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)