"Nedělní lakování" - zimní zdobení s Olafem

Zdravím všechny :)

Protože se zima stále hlásí o slovo, nemohla jsem si odpustit ještě jeden zasněžený nail-art. Využila jsem k tomu krásný modrý odstín, který si o nějaké to zimní zdobení vyložemě říkal. Tak se na dnešní lakování pojďte podívat.




Fanoušek modrých laků zrovna nejsem, ale když jsem viděla odstín Artistic od SpaRitual, tak jsem ho prostě musela mít. Půjčila jsem si ho od Leničky, protože bych ho asi tak často nevyužila, ale ten odstín si mě naprosto získal. Je to tmavě modrá námořnická, která na nehtech vypadá dokonale, a budete si užívat každou chvilku, kdy takto krásnou barvičku můžete mít. Protože je tento lak z řady Gold, tak jsem byla na lakování hodně zvědavá, protože jsem s řadou Gold ještě nepracovala. A musím chválit. Laky Gold mají oproti klasickým lakům širší štětečky, se kterými si mi obecněji pracuje lépe, takže šlo lakování jako po másle. Gold je unikátní flexibilní lak, který prodlouží výdrž manikúry až na dvojnásobek a kromě klasických barevných laků potřebujete i speciální top coat, který jsem si koupila. Laky Gold slibují i to, že lak bude do deseti minut zaschlý. A opravdu to funguje. Což je naprosto skvělé, protože pak můžete dělat cokoliv a o manikúru se nemusíte bát. Výdrž jsem zatím nestihla pořádně vyzkoušet, protože jsem modrou manikúru dál zdobila a po pár dnech odlakovávala. Ale z řady Gold mám ještě další laky, které řádně vyzkouším. Zatím jsem ale moc spokojená, protože aplikace je rychlá, snadná a lak je během chvilky zaschlý. Na konec ještě jedna rychlá poznámka, laky Gold lakujete bez použití base coatu, čehož jsem se trošku bála, protože zrovna modré laky mají občas tendenci se propít, naštěstí se nic takové nestalo a nehty byly po odlakování v pořádku.

Na zdobení jsem použila destičku B.loves plates s motivy vloček, do kterých jsem se doslova zamilovala. No uznejte, že jsou dokonalé? Prostřídala jsem hned několik různých motivů. A na prsteníček jsem nalepila Olafa, který je prostě boží. Jen mě mrzí, že mu na tmavě modrém podkladu zanikly ručičky a z dálky vypadá, jako kdybych mu ručičky zapomněla nakreslit. Na světlejší modré by asi vynikl o něco lépe. Ale výsledná manikúra se mi opravdu líbila a na Olafa jsem se nemohla vynadívat :)

JAK SE VÁM TOTO ZIMNÍ ZDOBENÍ? KDO JE PRO VLOČKY A KDO PRO OLAFA? :)









24 komentářů:

  1. To je rozkošené ten Olaf :) Krásné nehty, ale už bych chtěla jarooo :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, to jsou naprosto dokonalý nehty :O

    eL

    OdpovědětVymazat
  3. krásný, a Olaf nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné!!! Jsi hrozně šikovná. Už se těším na jarní a velikonoční líčení ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju :) asi myslíš lakovaní, že? líčení pořád není moje parketa :D

      Vymazat
  5. Modre laky nemusim, ale toto se mi moc libi! Krasne nalakovano, precizni!

    OdpovědětVymazat
  6. Bozi je to! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. tak to je roztomilé! <3 Krásne nechty naozaj.

    P.S: Bola by som veľmi rada, keby si zašla na blog mojej sesternice. Je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by sa potešila tvojej návšteve alebo komentáru. :)
    www.partofnicol.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. ja som pre oboje, Olaf to tak pekne spestruje:)

    OdpovědětVymazat
  9. :)) Úžasný, super. A lak je nádhernej!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)