"Nedělní lakování" - jarní kolekce Nurture od SpaRitual

Ahojky všem :)

Sice se u nás dneska o slovo ještě hlásila zima a venku moc příjemně nebylo, podle kalendáře je ale první jarní den. To si samozřejmě žádá i nějaký jarní příspěvek, abych to jaro náležitě přivítala. A to bych nebyla já, aby to nebyly nějaké laky. Dnes vám proto představím dva laky na nehty z jarní kolekce od SpaRitual. Takže pokud hledáte inspiraci na jarní manikúru, určitě si nenechte článek ujít.




Jarní kolekce s názvem Nurture obsahuje šest naprosto dokonalých odstínů. Kolekce nese tóny tyrkysové, ale i jemnou tělovou, růžovou a pro milovníky tmavších odstínů i modrou a fialovou. Nejraději bych měla kolekci celou, ale po dlouhém vybírání jsem vybrala odstíny dva a to Affection a Caring. 

zdroj


Odstín Affection je krásná jemná modrá, která obsahuje stříbrné glitry. Domnívala jsem se, že lak bude jemně pískový, přes lahvičku se tak tvářil, ale není. Je hladký, ale těch glitrů obsahuje docela dost, takže to není jako klasický hladký lak. S konzistencí jsem neměla problém a lakovat jde samo. Věřte mi, že tento lak dokáže nalakovat precizně opravdu každý. Lakovala jsem klasicky ve dvou vrstvách, které k plnému krytí stačily. Lak byl zaschlý rychle, a abych mu dodala trošku lesku a samozřejmě i zafixovala glitry, přelakovala jsem topem. A naprosto perfektní barvička je na světě. Skvěle se hodí právě na toto období, na přechod mezi zimou a jarem, kdy nevíte, jestli lakovat zimní odstíny nebo se už připravit na jaro.


A krémovka Caring je na jaro jako stvořená, protože mintové odstíny mi lépe pasují právě na jaro nebo léto. Lakování nešlo až tak snadno, jako u předchozího, protože krémovky se obecněji lakují o něco hůře, ale naštěstí jsem s tím problém neměla. Chce to jenom pracovat pomaleji a dávat si víc záležet. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, které ke krytí stačily. Zasychal o něco déle než Affection, ale nemusíte se bát, že budete čekat půl dne. S tím jsem nikdy u laků SpaRitual neměla problém. A krásný jemně mintový odstín vám určitě zvedne náladu, kdykoliv se na něj podíváte. Jde s ním vytvořit i spousta jednoduchých zdobení, které manikúru hned oživí, ty vám ale ukážu příště.

Affection mi v pořádku vydržel 7 dní, mintový Caring bez porušení vydržel 5 dní, pak jsem musela odlakovat, protože byl hodně ošoupaný, ale kvůli rekonstrukci v pokoji jsem hodně často měla ruce ve vodě, takže to tam asi také sehrálo svou roli. A i když mintové a ani modré odstíny nepatří mezi mé oblíbené odstíny, jsem ráda, že jsem si tyto koupila, protože se na jaro těším hned o něco více :)


Kolekci Nurture můžete koupit jak v klasickém balení 15 ml za 273 Kč, ale i v miniaturkách 5 ml za 137 Kč, které jsem zvolila já. Co si budeme povídat, jakožto nehtová blogerka mám laků opravdu spoustu a jen tak nějaké nespotřebuji, proto jsou pro mě miniaturky skvělou volbou. Laky můžete koupit ZDE.

 JAK SE VÁM JARNÍ KOLEKCE OD SPARITUAL LÍBÍ? KTERÝ ODSTÍN JE VÁŠ FAVORIT?













Caring










24 komentářů:

  1. Krása a nádhera! Zítra budu mít článek přesně na to samé :D A moc se těším na zdobení, to já neumím.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  2. Kolekce je to krásná, nejvíc se mi líbí ten první lak, co máš na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vice se mi libi ten druhy ten vypada bozsky! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné odstíny, hlavně odstín Caring mi přijde ideální na jaro!! :)

    http://www.verustyle.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten první odstín je překrásný, takový neobvyklý! :)

    Everythin Kate


    OdpovědětVymazat
  6. Mint barva je super, akorát mě se na mých nehtech nelíbí, tak jí nenosím :D

    Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se taky za začátku moc na mých nehtech nelíbily, ale zvykla jsem si a nakonec jsem si oba odstíny hodně oblíbila :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)