Oriflame The One - Mango

Ve včerejším článku jsem vám psala o zeleném odstínu a dneska tu také bude méně obvyklá barva. Za to ale mnohem veselejší, která vás v těchto chladnějších dnech alespoň trošku zahřeje :)



Odstín s názvem Mango je žlutá s jemným nádechem do zelené. Na fotkách se mi to bohužel nepodařilo zachytit, ale ve skutečnosti je v laku malá kapička zelené. Ta hned dělá odstín trošku jinačí, než jste u klasických žlutých zvyklé. Opět je to barva, která není typická na běžné nošení, ale kupodivu na nehtech také vypadá dobře. Vlastnosti jsou stejné, jako u předchozích laků, o kterých jsem psala. Takže ve stručnosti - štěteček širší, kulatý a aplikace laku je s ním snadná a rychlá. S konzistencí také nebudete mít problém, ke krytí postačí dvě vrstvy a je zaschlý poměrně rychle. Lak jsem použila i jako podklad pro zdobení Spongeboba (článek ZDE) a nehty jsem měla tři dny bez porušení. 

Lak obsahuje 8 ml, stojí 159 Kč a koupíte na stránkách Oriflame 

A CO TATO ŽLUTÁ? LÍBÍ?







Děkuji PR zastoupení Oriflame za zaslání laku na recenzi.

6 komentářů:

  1. Krásný odstín snad ještě hezčí než ten zelený :).
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi moc:o) Díky Tvým článkům a fotkám začnu nosit i barvy, které jsem nikdy nevyhledávala!!:o)) Hezký den, Marcela, c.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný sluníčkový odstín do rozzářeného podzimního dne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)