MoYou Artist Starter Kit: recenze a 4 nail-arty

Zdravím vás všechny :)

V dnešním článku vám ukážu sadu na razítkování, se kterou během chvilky zvládnete krásné zdobení. A bude to opravdu jednoduché :)



Sada Artist obsahuje:
- razítkovací destičku, vzor Artist 04
- lak na razítkování, odstín Banana Ice
- razítko a stěrku
- návod na použití v angličtině

Stručný návod na zdobení nehtů pomocí razítkování:
- nezapomeňte odstranit ochrannou fólii z destičky
- destičku a razítko očistěte odlakovačem
- naneste lak na vybraný vzor a pomocí stěrky přebytečný lak setřete
- zhoupnutím obtiskněte vzor na razítko a tím stejný pohybem narazítkujte na nehet

Pokud jste nikdy nerazítkovaly, tak se to možná bude zdát složité, ale věřte mi, že to chce jenom trénink. Mně se také ze začátku moc s razítkováním nedařilo, ale byla potřeba trénovat. Zkoušejte to a najděte si způsob, kterým to půjde vám. A když něco zkazíte, nebojte, odlakujete a můžete zkoušet dál :)

Razítkovacích destiček jsem vyzkoušela už celkem dost, ale většinou kupuji takové ty obyčejnější. U nich ale hrozí, že některé vzory nejsou dostatečně vyraženy a vzor pak nejde natisknout. U značkových destiček tento problém odpadá a nemusíte se bát.

U této jsem s žádným vzorem problém neměla. Všechny byly dobře vyražené a šly krásně přenést na nehet. Na destičce nejdete hodně různých vzorů, takže je z čeho vybírat. Také oceňuji, že destičku využijí i majitelky delších nehtů, takže vzor můžete narazíkovat na celý nehet. Nebo pokud máte raději nějaké jednodušší zdobení, můžete použít třeba jenom nějaký menší motiv. Lak, který byl v sadě, je dobře pigmentovaný, takže je pro razítkování perfektní. Se všemi laky totiž razítkovat nejde. S přiloženým razítkem se mi také pracovalo dobře, bylo měkké a samotné obtisknutí na nehet šlo hladce. 

Připravila jsem si pro vás čtyři různá zdobení, dva jsou s přiloženým žlutým lakem, ať si můžete udělat představu. Celkově jsem s celou sadou moc spokojená, protože na destičce jsou hezké motivy, které se razítkují snadno, a během chvilky vytvoříte krásnou manikúru. Je to skvělý tip na dárek k Vánocům pro nějakého milovníka laků na nehty. Sada stojí 480 Kč a můžete ji koupit na Pinkdot.cz.

JAK SE VÁM TATO SADA LÍBÍ? KTERÝ MOTIV VÁM PADL DO OKA?















Děkuji eshopu PinkDot za zaslání této sady na vyzkoušení.

7 komentářů:

Děkuji za komentář :)