Květnový & červnový & červencový Brandnooz box

Když minulý týden dorazil červencový Brandnooz box, tak jsem si uvědomila, že jsem vám ještě ani neukázala obsah toho květnového. Popravdě se mi moc s články nechce rozepisovat, protože se produkty často opakují a raději čas věnuji do článků o kosmetice nebo nehtech, které mě baví :) Takže v dnešním článku najdete obsahy posledních tří boxů :) 




Květnový box ukrýval kávu NESCAFÉ Classic, KAND živáňskou omáčku se žampiony, pití SMARTY, DR. OETKER ovesnou kaši, NESTLÉ Fitness cereálie a šest sáčků ledového čaje AHMAD Tea Cold Brew. Ke čtení časopis 21.stolení.


Minulé Brandnooz boxy mě popravdě moc nezaujaly, tento naopak ano. Vše, kromě pití Smarty (které mi vůbec nechutnalo) jsem využila a nic nepřišlo nazmar :)











V červnovém Brandnooz Boxu byly tyto produkty - AVANTI Kir Royal, MIRINDA ananas a meloun, tatarská omáčka HELLMANN´S, energetický nápoj BIG SHOCK Spritz, sušenka KIT KAT, bonbony JOJO Mixle Pixle, křupky Cheetos Peanut, VITANA rajská polévka a VITANA šťáva k masu. Ke čtení časopiS Epocha, to už je mnohem lepší než bulvár, ale stejně bych raději nějaké recepty.

Největší radost mi udělal překvapivě BIG SHOCK, protože jsem ho sháněla a nikde nebyl. Zbytek průměrný. 














A nakonec tu máme červencový box. V tom jsem našla RIO MARE makrelu v panenském olivovém oleji, BONECO steakovou hořčici, JUPÍ koktejl sirup Mai-Tai třešňový, tyčinky se sýrem a solí HAVLÍK, RACIO BIO kukuřičné chlebíčky, EFKO smoked BBQ sušená rajčata krájená a MATTONI Spritz. A samozřejmě něco ke čtení, tentokrát zase bulvár, který ihned letěl do koše.

S tímto obsahem jsem byla poměrně spokojená. Novou Mattonku jsem chtěla ochutnat, ale zrovna ten den ráno jsem si ji koupila, ale musím říct, že vychlazená mi moc chutná. A ze zbylého obsahu mě nic až tak nezaujalo, ale vše doma spotřebujeme. 











 ►►► OBJEDNÁVÁTE BRANDNOOZ BOX? JAK JSTE S OBSAHEM SPOKOJENÍ? ◄◄◄

3 komentáře:

Děkuji za komentář :)