Novinky Dermacol: pěny do koupele & krém na ruce jablko a skořice

Řadu Aroma Ritual od Dermacolu asi nemusím představovat, protože ji jistě všichni znáte. V nabídce jsou sprchové gely, tělová mléka, peelingy, mýdla a krémy na ruce. Relax se ale neobejde bez napuštěné vany plné pěny, proto se voňavá řada rozrostla právě o pěny do koupele. A aby těch novinek nebylo málo, tak si pro nás Dermacol připravil novou vůni jablko a skořici. To bude na podzim perfektní volba. Více se dozvíte v článku.




Pěny do koupele jsou v nabídce ve třech vůních. Vodní meloun zvláčňuje, osvěžuje a hýčká pokožku. Vůně irské kávy povzbudí tělo i smysly a hrozny s limetkou uklidní mysl i tělo po náročném dni.

V koupelně mi dělají společnost vůně irské kávy a vodní meloun. Ve sprchovém gelu mám raději vůni melounu, protože preferuji sladší vůně, ale v pěně jednoznačně zvítězila irská káva. To je přesně to, díky čemu je koupel hned příjemnější a dodá ten správný relax. Vůně přesně podle mého gusta a teď na podzim a zimu bude jasnou volbou. Naopak meloun mi přijde vhodnější spíše na jaro, protože se v koupelně rozvoní sladší, přesto svěží ovocná vůně. Škoda, že v nabídce není moje oblíbená čokoláda s pomerančem. Tak snad se časem dočkáme i jiných vůní.

I malé množství vytvoří bohatou pěnu, která vydrží po celou koupel. Během chvilky krásně provoní celou koupelnu, ale vůně vyprchá poměrně rychle. Čekala jsem více. A také jsem myslela, že pěna zanechá jemný nádech vůně na pokožce a nic. I tak jsem si ale pěny hodně oblíbila a staly se z nich mé podzimní nezbytnosti.

Pěny mají 500 ml a stojí kolem 99 Kč.





Aroma Ritual má v nabídce velkou škálu vůní po sladké, až po opojné či osvěžující. Snad každý má svou oblíbenou. A teď na podzim v drogeriích najdeme nově i jablko se skořicí. Abych pravdu řekla, tak jsem se té vůně docela bála, protože skořici v kosmetice moc nemusím a bála jsem se, aby nebyla hodně výrazná.  A mé obavy se trochu potvrdily. Skořice je dominantnější a osobně bych spíše uvítala více jablka. Krém má příjemnou konzistenci, dobře se roztírá a vstřebává se rychle. Co se týče hydratace, tak ta dost pokulhává. Je to spíše krém, který mám na stole a občas ruce nebo nehty máznu. Daleko lepší je od Dermacolu krém SOS Intensive Restoring Hand Cream. Ten mám vyzkoušený a hydratuje výborně a zachrání i hodně suché a rozpraskané ruce.

Tento krém obsahuje 100 ml a stojí 59 Kč.




►►► UŽ JSTE ZKOUŠELI NOVÉ DERMACOL PĚNY?
JAK VÁM VONÍ NOVINKA JABLKO & SKOŘICE? ◄◄◄

6 komentářů:

  1. Dermacol se pořádně vyšvihl nahoru! :) Líbí se mi pěny do koupele, ale ty jsem ještě neměla možnost jak vyzkoušet, když v UK nejsou. Jablko a skořice, mňam dokonalá vánoční vůně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto Dermacolí věci mám moc ráda, ale vzhledem k tomu, že jsem momentálně v Anglii, k těmto novinkám se jen tak nedostanu. Věřím ale, že jablko a skořice navodí krásnou vánoční atmosféru :)

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že nemáme vanu. Koupala bych se ve vaně plné pěny snad každý den. Jinak škoda, moc mě tyto novinky nezaujaly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Vůně kosmetiky od Dermacolu zbožňuji. Nějakou novinku určitě vyzkouším :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem je nezkoušela ale chystám se na tu s hroznem a limetkou tak uvidime. Janák jablko se skořicí jsem jen čuchala u sprcháče a za mě nic moc :/

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém musí úžasně vonět ♥ Mám hrozně ráda jablko a skořici na podzim ♥ a pěny do koupele miluju :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)