Projekt čistá voda dětem

Společnost Procter & Gamble se rozhodla i tento rok svým projektem podpořit obyvatele kritických oblastí a zajistit jim prostředek pro získání pitné vody.

Jak? Vědci ze společnosti P&G vyvinuli speciální čisticí balíčky, které z vody odstraňují patogenní organismy a rozptýlené částečky. Prášek z balíčku se nasype do znečištěné vody a zamíchá se. Čištění trvá 30 minut a po uplynutí tohoto času je možné vodu přefiltrovat a konzumovat. Tyto sáčky mohou zachránit spousty životů.

Dobročinnou kampaň může v období 19.9. do 16.10. podpořit každý, kdo během svého nákupu ve velkoobchodech Makro zařadí značkové produkty Procter & Gamble do svého košíku. Část z jejich prodeje podpoří právě tento projekt, díky němuž zachrání stovky lidí.




Pokud tedy v Makru plánujete nakoupit, nevynechejte produkty od P&G. Do portfolia patří například tyto značky - Jar, Lenor, Ariel, Ambi Pur, Always, Gillette, Pampers, Pantene, Head&Shoulders, Oral-B. Část z jejich prodeje podpoří právě tento projekt, díky němuž zachrání stovky lidí.






1 komentář:

  1. Ty perličky jsem měla fialové a jo dobrý, ale já mám ráda sladší aviváže - a přišlo mi že prádlo skoro vůbec nevoní zatímco použiju svůj kokosový aviváž

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)