Mavala - Chihuahua

Musím se přiznat, že jsem úplně zapomněla na novou letní kolekci Sundream Color´s od Mavaly, která mi dorazila během léta. Kolekce ale obsahuje hřejivé zemité i smyslné jemné odstíny, které můžete nosit kdykoliv během roku. A na krásný korálový se můžete podívat v dnešním článku. 




Odstíny z letní kolekce Sundream Color´s jsou v teplých přírodních tónech a mají evokovat pocity klidu, odpočinku a té správné dovolené. Na výběr je hned 6 odstínů.



Odstín s číslem 88 Chihuahua je hřejivá korálová, která se perfektně hodí jak na léto, ale i na teplejší podzim. Mavala má delší, ale úzké štětečky se kterými se pracuje snadno. Bez problémů se dostanete až ke kůžičce a precizně vykreslíte oblouček. Konzistence vám také lakování usnadní a nalakováno budete mít během chvilky. Velkým plusem je i sytost odstínu. Ve dvou vrstvách dostanete plné krytí a velký lesk. S výdrží laků Mavala nemívám problém a i tentokrát mi tato krásná barva dělala společnost bez porušení několik dní.


Lak obsahuje 5 ml, stojí 149 Kč a koupíte třeba ve Fann parfumerii.


►►►JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO ODSTÍN ? ◄◄◄










A v zítřejším článku vám ukážu jemný béžový odstín Agadir.


*Děkuji zastoupení Mavaly za zaslání laku k recenzi.

6 komentářů:

  1. Nádherná barvička, přesně takové v létě používám, na zimu mám raději ale decentnější:) No a ten název...to musím mít :D

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  2. Laky od této značky bych taky ráda vyzkoušela, je to moc pěkný odstín.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Opět dokonalý odstín :) Ještě jsem nic od této značky neměla. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barva, ale na mě až moc letní :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)