BNA challenge #6 - Nový rok

Ahojky :))

Jojo ... s dnešním článkem přicházím trošku opožděně, protože Nový rok už je za námi, ale první pondělí v měsíci je dneska, takže proto článek s novoročním zdobením čtete až teď. A přiznám se, že jsem byla dosti líná, takže jsem ani moc článků (čti žádný článek) nenapsala a jenom jsme si s přítelem užívali volna :)) Ale nebojte, mám tu asi milion věcí, které musím dohnat, takže o články nebude nouze :))

Zpátky ale k tomuto článku. Jak už z názvu vyplývá, bude zaměřený na novoroční nehty. A druhé přiznání - nehty jsem kreslila teprve včera, ačkoliv s holkama máme téma vymyšlené už skoro půl roku. Prostě všechno nechávám na poslední chvíli (snad nejsem jediná). Proto jsem opět vytvořila něco rychlého a jednoduchého :)) Snad se vám moje podání novoročních nehtů bude líbit a nezapomeňte mrknout k Lence a Hance.


Nápad v hlavě byl celkem jednoduchý, ale nakreslit to na nehty, aby to nějak vypadalo, to už dalo práci. Opět to nedopadlo vůbec tak, jak bych chtěla, ale snaha byla :)) Náznak ohňostroje tam možná trošičku bude (když přivřete očko) :))

Jako základ jsem použila klasický černý lak do Rimmelu 60 seconds - odstín 800 black out. U toho jsem lehce (čti totálně) šílela, protože štěteček zastříhávala snad nějaká opice a dokonce jsem některé štětinky musela naférovku odstříhnout. Nakonec jsem ale jakž takž nalakovala a pro zdůraznění efektu ohňostroje a třpytivé oblohy jsem použila glitrový lak od P2 - 080 go dangerous.
Pak už jsem pomocí akrylových barviček kreslila ohňostroj :) A to bylo takové náhodné kreslení a sama jsem nevěděla, co z toho ve finále bude :)) Zdobení jsem nezapomněla přelakovat top coatem a dílo bylo na světě :))








Ještě jsem se rozhodla na prostředníček udělat další ohňostroj, tentokrát nad městem :) Takže jsem pomocí černé akrylové barvy nakreslila budovy, do kterých jsem žlutě udělala světýlka a nad nimi jedna velká rachejtle. Budovy jsem musela orámovat bíle, aby na tom černém pozadí vůbec vynikly. Stále mi tomu něco chybělo, tak ještě ohňostroj zasypala třpytkami a bylo to :))





JAK SE VÁM MÉ NOVOROČNÍ NEHTÍKY LÍBÍ? :)

Hezký vstup do nového týdne všem :)

12 komentářů:

  1. Obdivuju, že si dokážeš s nehty takto vyhrát, krása! Já většinou končím u růžové, nebo červené :). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  2. Moc mě uazjal ten třpytivý podklad, protože to vypadá jak noční obloha posetá hvězdami. Co s mi zas až tak nelíbí je výsledný ohňostroj :( chtělo by to více tenké štětečky. S tím by to bylo naprosto úžasné :)
    krásný článeček! PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj chtělo by to lepší štětečky a pracovat precizněji ... a hlavně to nedělat den předem v rychlosti :))
      ale jinak děkuju moc :))

      Vymazat
  3. Jééé ...taky ohňostroj....a taky krásnýýýý...holky vy jste tak šikovné :))

    OdpovědětVymazat
  4. Super Alčo hlavně s tou budovou a nad ním rozprsklá rachejtle, paráda :) Myslím, že se nám to všem povedlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc Hani, já tentokrát slintám nad tvým ohňostrojem :))

      Vymazat
  5. Jé ty jsou krásné :) Moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. děkuju :) ale čím víc na to koukám, tím víc se mi to nelíbí :) takže už na to nesmím čučet :)))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)