Prosincový Nailbox

Ahojky!

Pokud jste pozorně četly článek, ve kterém jsem vám ukázala dárečky, které jsem našla pod stromečkem, tak vám určitě neunikla fotka Nailboxu. Ten mi přišel jako dárek čtyři dny před Štedrým dnem. Nechtěla jsem si zkazit překvapení, proto jsem boxík rozbalila pod stromečkem.

Obsah Nailboxu mi udělal obrovskou radost, protože jsem tam našla skvělé produkty, na které se moc těším a tímto bych chtěla moc poděkovat, že jsem tuto krabičku pod stromečkem mohla rozbalit.

Pojďte se podívat, co se v prosincové krabičce ukrývalo :) 


Musím moc pochválit krabičku. Oproti té první je tato větší a daleko bytelnější. Hned jsem si do nastěhovala všechno své zdobení na nehty.

Pod víkem se ukrýval průvodní dopis, který mi vytišten na formátu A4, všechny produkty byly tedy popsány velmi úhledně.





Nejprve jsem z Nailboxu vylovila dvoje samolepky na nehty. Jedny s motivem Mickey Mouse a druhé s krásnými medvídky. Na jednu stranu mě výběr těchto samolepek překvapil, čekala bych spíše nějaké vločky nebo něco elegantnějšího, aby se to dalo na nehtech běžně nosit. Já tyto plánuji využit na nějaký nail art, takže se hodí :) A obzvlášt ti medvídci jsou fakt kouzelní :)



V boxíku se také ukrývalo malé srdíčko plné třpytek, které hází odlesky do modra a do fialova. I když mám třpytek plnou krabici, určitě je nějak zužitkuju :)


Pak jsem objevila magnetický černý lak s šedivými odlesky. Žádný magnetický ještě nemám, takže jsem byla mile překvapena. Černou barvu sice moc často nelakuji, ale třeba jen na prsteníčku bude moc pěkná.



A toto bylo největší překvapení. V prosincovém Nailboxu se objevil zpevňující lak od OPI Nail Envy. Já tohoto mimíska miluju :)) Mám doma ještě jednoho, takže se od nového roku pustím do pořádného testování. Četla jsem hodně kladných recenzí, tak snad bude dělat radost i mě :)



Nakonec jsem z krabičky vylovila dva vzorečky od firmy Rosa Graf a rukavice.
Ve vzorečkách je peelingový krém a omlazující maska, ke které patří právě ty rukavice. Až budu mít volnou chvilku, tak svým prstíkům určitě s těmito produkty dopřeji pořádný relax :))





A ještě letáček od firmy Rosa Graf.




 
Největší radost mám z výživy OPI, kterou budu co nejdříve poctivě testovat, abych zjistila jestli je fakt tak dobrá, jak se píše. 
Také jsem byla ráda, že mohu zkusit magnetický lak a třeba si vykouzlím na nehtech nějaký pěkný design. 
Masku a peeling také ráda vyzkouším a určitě vymyslím nějaký nailart, ve kterém využiju ty samolepky. 

Jak se vám obsah boxu líbí? Objednaly jste ho? 
A ráda bych věděla, co byste v dalších Nailboxech uvítaly vy :)

12 komentářů:

  1. Já jsem naštěstí dostala lak v krásné vínové barvě. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé ten ti závidím, je moc pěkný :) já tu černou moc neunosím, ale občas na nějaký nailart ho využiju :)

      Vymazat
  2. Já jsem asi hrozně náročná, ale je toho nějak málo se mi zdá. Každopádně ten OPI ti teda závidím (zkušenost ale nemám, ale i tak závidím) :-D A samolepky jsou boží, lehce "infantilní", ale boží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych také čekala ještě něco víc, třeba i nějaké samolepky, ale trošku elegantnější :))

      Vymazat
  3. Takový box bych asi úplně neuměla ocenit.. To OPI jsem měla a zase tak zázračné mi nepřišlo :(

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já teprve od zítra začínám testovat, tak jsem zvědavá :))

      Vymazat
  4. Nevím, tohle bych si asi neobjednala - koupím si jen to, co chci, např. já bych ty nálepky vůbec nespotřebovala, ani ten magnetický lak - natož ty třpytky :) Promiň, ale je to jen můj názor - nic moc no..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu, každému se líbí něco jiného a nebo sedne něco jiného :) já samolepky a třpytky používám celkem často, takže se u mě upotřebí, ale třeba před rokem, kdy jsem nehty vůbec neřešila, bych z toho také nic nevyužila:)

      Vymazat
  5. Jééé, tak tenhle Nailbox se jim strašně moooc povedl :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě nejvíce zaujal ten magnetický lak a výživa OPI. A včera jsem lakovala franc.manikúru a použila jsem ty samolepky s medvídkama a vůbec to nevypadá špatně :)) teď ještě budu muset vymyslet co s tím Mickey Mousem a budu naprosto spokojená :)))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)