Nejlepší pudr na světě ----> Loreal Nude Magique BB Powder

Krásné úterní odpoledne všem :)


Ani nevíte, jakou práci mi dalo najít pudr, který mi sedne. Protože mám mastnější pleť, tak se bez pudru prostě neobejdu a pleť potřebuju zmatnit. Pudr, společně s korektorem a řasenkou mi dělají společníky od mých čtrnácti let, kdy jsem se začala nějak více o kosmetiku zajímat. Za těch deset let mi pod rukou prošlo nespočet pudrů, vždycky jsem ale koupila jiné a stále hledala ten pravý.

A pak se to stalo, narazila jsem na něj v Německu v drogerii Müller u stojanu Loreal, smutně na mě koukal a proto jsem se rozhlodla ho ubytovat ve svém šuplíčku :) Udělala jsem dobře :)

Ještě jsem koupila makeup ze stejné řady, ale o tom někdy příště :) 



Začnu špatnou zprávou, pudr i makeup se dají sehnat pouze v Německu (např. v drogerii Müller a nebo v Kauflandu), ale zkuste prohledat google a nebo německý Votoč Vohoz.
Pudr stál 6,95€ což mi nepřijde jako fajn cena, za tak skvělý pudr :)

Balení je obyčejné plastové, rozhodně bych si ho uměla představit jinak, ale na balení mi až tolik nesejde, hlavní jsou vlastnosti pudru. Pudr je ale lehoučký, snad jakoby nic nevážil, takže na cestování do kabelky akorát.

Ve spodní části balení je velké zrcátko a houbička. Většinou přiložené houbičky nebo labutěnky moc nepoužívám, ale tato je skvělá a pudr nanáším jenom s ní. Přijde mi, že mi pudr daleko lépe zapracuje do pleťi a výsledný finish vypadá o dost lépe, než kdybych použila štetec.

Po vyzkoušení testerů jsem samozřejmě vybrala ten nejsvětlejší odstín. Teď si už přesně nejsem jistá, ale myslím, že odstíny byly celkem tři. A já jsem vzala buď ten nejsvětlejší a nebo transparentní. Každopádně odstín mi sedne naprosto perfektně, pleťi se totiž přizpůsobí. Kamarádce, která chodí do solárka jsem vzala ten tmavší a taky jí sedl perfektně.
Už když jsem pudr zkoušela v drogerii, tak se mi zdál sametově hebký a hrozně jemňoučký a přesně tak se chová na pleťi.

Pudr je na pleťi velmi lehký, řekla bych až neviditelný. Sušší místa, které mám okolo nosu mi vůbec nezvýrazňuje a pleť vypadá přirozeně. Navíc pleť zmatní a krásně ji sjednotí.

Je namletý opravdu hodně jemně, ale vůbec nepráší a po čtyř měsíčním používání mi ubyla tak 1/3, jenom je vidět prohlubeninka uprostřed.

S některými pudry mám ten problém, že na denním světle jsou prostě vidět a třeba tam, kde mám sušší místa, vytvoří jakoby šupinky a to nevypadá vůbec hezky. Loreal ale nic takového nedělá, protože ho do pleťi pomocí houbičky hezky vpracuji , pleť se zmatní a vůbec není poznat, že nějaký pudr mám.

Matná pleť mi vydrží cca 5 - 7 hodin, pak musím zase přepudrovat. To já ale musím s každým pudrem.

Do tohoto pudru jsem se doslova zamilovala a až budu mít cestu do Německa, určitě si ještě jeden koupím do zásoby, protože mé pleťi sedí naprosto perfektně. A za poslední měsíc používám jenom pudr (pokud se mi na pleťi objeví nějaká neplecha, tak samozřejmě i korektor). Kdyby mi někdo před rokem řekl, že vyjdu ven bez makeupu a pouze se přepudruji, tak si asi zaťukám na čelo. Ale přijde mi zbytečné na pleť dávat makeup, když menší nedokonalosti zakryji korektorem a celou pleť pak stačí jenom zapudrovat a výslední look vypadá skvěle. 

Po dvouměsíčním zkoušení, jsem Loreal vyměnila za Rimmel Stay Matte, abych porovnala rozdíl a nějak to nebylo ono. Rimmelácký pudr jsem na denním světle na pleťi vidělat a nevytvářel tak přirozený efekt jako Loreal, takže jsem se zase zpátky vrátila k Lorealu :)





Pudr je tak světloučký, že jsem po něm musela 4x překroužit, abych ho vůbec mohla vyfotit :)


A jak jste na tom s pudry vy? Zkoušely jste tento? Jaký je Vás oblíbený :)

22 komentářů:

  1. pudr vypadá moc dobře, také mám mastnější pleť a stále hledám svého favorita.. a také se budu těšit na recenzi na ten make up, na ten jsem koukala a nevědla jsem zda ho koupit.

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. je nádherný! Já bych chtěla ten makeup prý má celkem slušné krytí!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten makeup za mě nic moc, nekryje vůbec (mě osobně to ale nevadí), zalézá do vrásek a do pórů a moc dlouho nevydrží :(

      Vymazat
    2. faaakt? já o něm četla u Rendy, že není tak špatný... tak a teď babo raď =(

      Vymazat
    3. já si teď nejsem jistá, ale myslím, že Rendy taky moc nevyhovoval :(

      Vymazat
    4. no jako, že není špatný ani úplně nejlepšejší hlavně kritizovala odstíny... zkusit se má všechno víš co ;) zrovna ty makeupy jsou takový ošemetný ;)

      Vymazat
    5. to máš pravdu, co vyhovuje někomu nemusí vyhovovat dalším 100 lidem :)

      Vymazat
  3. jee no to si mě teda nahlodala, samozřejmě, že se po něm podívám.. říkáš, že je lepší i než stay matte jo? hm hm
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mě rozhodně :) Stay matte mi sice vyhovuje, ale lepší, přirozenější efekt mi na pleťi udělá tento :))

      Vymazat
  4. Taky mám mastnější pleť, tak se bez pudru neobejdu. Každopádně víc jsem zvědavá na ten make-up :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/spotrebovano-brezen-2013.html

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, tak při mé návštěvě Německa jdu do něj :-) Zlákala jsi mě.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten vypadá skvěle, až mi dojdou pudry, mrknu na něj. :)

    OdpovědětVymazat
  7. to zní hodně, hodně dobře! já bohužel do Německa cestu v nejbližší době nemám, ale až tam pojedu, mám jasný cíl :)

    OdpovědětVymazat
  8. Prosímtě a někde na netu v e-shopu si to nenašla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď jsem chvilku hledala a na českém eshop jsem nenešla :( jedině zahraniční, např. Boots a nebo prohlédnout nějaké bazary (VV, omlazení) jestli třeba tam nebude :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)