Květnové nákupy a novinky

Ahojky všem :)

I vám tady na blogu bych se chtěla omluvit za delší neaktivitu a také za to, že jsem nereagovala na vaše komentáře a emaily. Ale od čtvrtka jsem ležela s teplotou a na blog jsem vůbec neměla pomyšlení. Články jsem žádné připravené neměla, proto se tu nic nedělo. Nicméně se už pomalu dostávám do formy a pár článků se tu objeví :) Na vaše komentáře a emaily také odpovím, jak jen to bude možné. Děkuji za pochopení a teď se můžete rovnou vrhnout na článek, který vás snad bude bavit - nákupy a novinky za květen.

Nakupování jsem si samozřejmě neodpustila ani v květnu a také jsem dostala několik balíčků, ve kterých se ukrývaly novinky a dárečky pro vás. Takže žádné zdržování a můžeme se pustit do čtení :)





Začátkem měsíce jsem vyrazila na nákupy do Fashion Arény a kromě basic triček z Manga jsem koupila i něco málo v Cosmetics Company Store. To je outlet se značkami Estee Lauder, MAC, Bobbi Brown apod. Abych pravdu řekla, tak jsem byla docela zklamaná, protože výběr nic moc, spíš nic, než moc. Všechno v nenositelných odstínech a nic z čeho bych si sedla na zadek. Vybrala jsem pouze něco od Clinique a smutný očka na mě hodil i jeden lak od MAC. 





Na akci Run for Help v Poděbradech jsem si u stánku SpaRitual koupila naprosto boží neonku :)) Sice jsem se zařekla, že žádný další lak nepotřebuju, ale ty malý se přece nepočítají :) A ještě mi Lenka dovezla větší balení odlakovače z dřívější objednávky :)) 



Z eshopu Medaprex jsem dostala na vyzkoušení další produkt od Medik8 a to masku Clay Mask. PoreCleanse Gel, o kterém jsem už psala, je pro vás do soutěže. 



Od značky Weleda dorazil krém na ruce na citlivou pokožku z nové, mandlové řady. Nevěřila jsem, že si mandlovou řadu tak oblíbím, ale více se dočtete v připravované recenzi.



Od obchodní zástupkyně kosmetiky Regina jsem na vyzkoušení dostala matující perly a už řádně testuji :))


Od L´Oréalu mi dorazily i laky z kolekce 50 shades of Gray. Bohužel jsem teď na lakování vůbec neměla čas, tak jsem je ještě nezkoušela, ale mám je na stolku a v lakovací frontě jsou na prvním místě :)) 



A teď otázka pro všechny? Věděly jste, že Vincentka nedělá pouze nápoj, ale i další výrobky? Já o tom neměla ani tušení, takže jsem se s chutí pustila do spolupráce. A balíček mi přišel opravdu vhod, protože mi nosní sprej dělá velkého společníka a hydratační krém taktéž.

A proč jsou všechny produkty dvakrát? Až budu vydávat článek, tak vyhlásím i soutěž, aby někdo z vás mohl tyto výrobky také vyzkoušet :)))




U Lenky z blogu butterflies-dream jsem vyhrála v soutěži tyto skvělé věci. Balíček naprosto dokonale voněl díky voskům Yankee Candle, které zbožňuji. A ani nemusím psát, jakou radost jsem měla z neonových laků, které jsou na léto jako stvořené :)) Ještě jednou děkuji.



Na otevření obchodu The Body Shop v OC Nový Smíchov, jsem si koupila jahodové a banánové potěšení. Zbylé věci byly dárečky.



V práci jsem dostala nějaké kosmetické novinky. Od zastoupení Schwarzkopf nový šampon Gliss Kur, od zastoupení L´Oréal nové barvy Sunkiss Jelly.



Od zastoupení Unilever nový sprchový gel Radox.



Huráááá. Konečně jsem se byla podívat v Kiehl´s a protože už jsem nesměla moc utrácet, koupila jsem jenom tonikum, na které se moc těším :))



A nakonec tu ještě mám Kup Kosmetiku box, o kterém už jsem psala v tomto článku :))



A ještě jsem trošku rozšířila šatník a opět jsem jela do Manga a koupila nějaké trička. V C&A a F&F jsem koupila džíny. V KIK jsem koupila tílko s ananasem, ale oblečení jsem nefotila, protože na tom opravdu není nic extra zajímavého :))


CO VÁS Z KVĚTNOVÝCH NÁKUPŮ ZAUJALO? CO PĚKNÉHO JSTE KOUPILY VY?

29 komentářů:

  1. S tou vincentkou jsem teda v šoku :-O :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je zas věcí, tyhle články mám u tebe moc ráda :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. O té Vincentce jsem věděla, že dělají nosní sprej, ale ten zbytek jsem netušila :D

    OdpovědětVymazat
  4. O vincentce jsem věděla jelikož jsem byla v Luhačovicích minulý rok na dovolené a viděla jsem toho plno od ní :))) Ale zatím jsem nic nekupovala :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem byla dost překvapená, ale jsem ráda, že jsem se dozvěděla něco nového :))

      Vymazat
  5. Zaujaly mně matující perly od Reginy a nový šampon od Gliss Kur. Sunkiss Jelly, už jsem si taky pořídila:-) A jinak kopec nové kosmetiky, ale teď už budu muset brát ohled na to, že docházejí úložné prostory a nenakupovat..nebo aspoň né tolik:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jak si se Sunkiss spokojená? já to flákám, tak zatím výsledky nemám :D

      Vymazat
  6. Sunkiss jelly používám :) a jsem spokojená :)

    MONČA ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Vincentku nosní sprej používám, ale o zubní pastě nebo krému jsem neměla teda ani tušení :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Samé pěkné věci :) Koukám, že i ty už jsi na Clinique vlně :))

    OdpovědětVymazat
  9. \Hezkýýý , pěkné věcičky :) Vincentka je dobrá na nachlazení, mě pomáhá na hlasivky :)

    OdpovědětVymazat
  10. To je fajn, že už je Ti lépe :-).
    Téda to je nálož :-))! Samé pěkné věci, opravdu. Ta Vincentka mě dostala, The Body Shop závidím, SpaRitual potřebuju, Weleda krém na ruce mandle mám, je výborný. A nakonec Kiehl´s a perly Regina, jsem moc zvědavá na recenzi, jestli bude.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc mě zaujaly krémíky od Vincetky, vůbec sem netušila, že něco podobného dělají. Jejich nosní sprej znám a miluju, jediné co mi dokáže při rýmě ulevit a ještě je to přírodní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ho teď taky používala a opravdu je dobrý :)) a to jsem ostuda a o něm ani nevěděla :D

      Vymazat
  12. Myslela jsem, že je jen Vincentka na pití :D
    Líbí se mi Tvoje výhra, ta je vážně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  13. O Vincentce jsem měla tušení,tak nemůžeme vědět o všem. Kiehl mám v plánu navštívit taky,chci si koupit to serum na noc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to jsem chtěla taky, ale potřebovala bych ještě menší balení, toto bych nevypotřebovala :( ale jednou si udělám radost :))

      Vymazat
    2. A proč by si ho nevypotřebovala? to se jen tak nezkazí ne?

      Vymazat
  14. Jééé, to je hromada nádherných věcí, úplně jsem se zasnila co všechno by se mi hodilo a líbilo a slintám :D No krása :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)