"Nedělní lakování" - poprvé s OPI

Ahojky :))

Už dlouho jsem měla na svém wishlistu laky značky OPI. Nejsem ale ochotna za ně dávat ty šíleně vysoké částky, proto když jsem měla možnost koupit tohoto krasavce za 170 Kč vůbec jsem neváhala. Musím přiznat, že mají na výběr opravdu moc krásné odstíny a nejraději bych je měla doma všechny. Měla jsem co dělat, abych vybrala jenom tři barvy, protože všechny byly úžasné.

Nakonec jsem vybrala odstín Bubble Bath.


Je to krásný světle růžový, nude odstín. Pokud tedy nechcete mít nehty nalakované výrazně, toto je skvělá volba, protože je to nenápadná barva, přesto nehty vypadají upraveně a elegantně.

Nejdříve jsem nalakovala dvě vrstvy, ale zdálo se mi, že by byla potřeba ještě jedna vrstva. Po nalakování třetí vrstvy byl odstín už perfektní :)

Jelikož jsem tedy lakovala vrstvy tři, nehty schly o něco déle, než jsem zvyklá. Ale to by podle mě dělal jakýkoli lak.

Nehty mám nalakované od pátku, tedy třetí den a zatím nikde žádné stopy po odchlipování nebo ošoupání. Předpokládám tedy že vydrží v průměru tak 5 dní.

Jediné mínus vidím jenom v ceně, bohužel se cena u těchto laků pohybuje opravdu dost vysoko, ale když narazíte někde na nějakou akci, tak to stojí za zvážení :)

Měla jsem chuť nehty ještě maličko ozdobit, nalepila jsem proto na malíčky a prsteníčky maličkou růžovou kytičku :)





Nalakované tři vrstvy + zdobení 



 Ráda bych znala vás názor na laky OPI. Máte nějaký? Jste ochotné si za ně připlatit?
 Krásnou neděli :)
- A

7 komentářů:

  1. Světlé laky moc nemusím, ale tenhle vypadá pěkně:)

    OdpovědětVymazat
  2. Laky OPI jsem zkoušela, když jsem ještě chodívala k nehtařce, sama doma žádný nemám, protože ta cena je vskutku šílená :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle odstín vypadá opravdu moc krásně. :) Za laky také nejsem ochotna dávat vysoké částky, ale OPI přímo miluju! Mohu se jen zeptat, kde jsi přišla k tak výhodné ceně? :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na veletrhu Interbeauty Prague :) některé byly i za 99, ale většinou to byly ty práskací a nebo nějaké s třpytkama. Ostatní laky ze stálé nabídky a novinky byly za 170 :)

      Vymazat
  4. ja mam doma dva OPI ale aj ked super stoja vela penazi :( vybrala si si uzasnu farbu!

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)