"Nedělní lakování" - cukrová vata podle Essence

Ahojky!

Posledních pár týdnů jsem si lakovala nehty docela výraznými odstíny, proto jsem se rozhodla dopřát svým nehtům po dlouhé době trošku nude barvičky. Zvolila jsem tedy odstín 03 - Cotton Candy z kolekce Nude glam od Essence.


Je to velmi světloučkýnenápadný odstín, na nehtech ale působí přirozeně a elegantně.

Barva je tak světlá, že je potřeba nalakovat alespoň dvě vrstvy, aby byl trošku znát. K lepšímu výsledku by bylo dobré nalakovat ještě vrstvu třetí, do toho se mi ale nechtělo, nechala jsem tedy jen dvě a byla jsem spokojená. 

Lak zaschnul velmi rychle, pro delší výdrž jsem ho ale přetřela oblíbeným top coatem od Four Seasons. Přeci jenom laky od Essence mi na nehtech nedrží moc dlouho, tak snad nebudu muset za dva dny lakovat znovu :))

Musím moc pochválit šteteček, protože oproti starým Color and Go, tyto mají šteteček dostatečně široký a lakování je s nimi opravdu jednoduché.

Pokud tedy preferujete světlé a nude odstíny a nebo potřebujete k nějaké příležitosti přirozené a přesto upravené nehty, tento určitě doporučuji. Vůbec si ale nejsem jistá, zda je ještě k sehnání, protože kosmetika Essence před nedávnem odměňovala sortiment :)





Máte rády nude odstíny? Já se přiznám, že ano a přímo tento lak jsem jeden čas nosila hodně často a v lahvičce už bude tak na dvě nalakování :( Budu si muset najít nějakou náhradu :))
 
Krásný zbytek neděle všem :)
- A

17 komentářů:

  1. nude barvy mám moc ráda, i čistě bílé nehty se mi moc líbí
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi si ještě nějaký nude odstín pořídím, tento už bude jenom na pár nalakování :) a poohlížím se po nějakém bílém a dobře krycím laku :)

      Vymazat
    2. Tak to zkus GS 148 :)

      Vymazat
    3. čteš mi myšlenky :)) zrovna dnes jsem si z drogerky tento lak odnesla :)))

      Vymazat
  2. Tento mám doma, je to jeden z oblíbených, jen bohužel, jak říkáš, na nehtech moc nevydrží :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dnes je to čtvrtý den co ho mám a mohla bych klidně lakovat znovu, už je oprýskaný :( je to škoda, že dlouho nevydrží :(

      Vymazat
  3. Mně by se líbilo nějaké zdobení, samotný odtín je pro mě sice elegantní, ale trošku nuda :) Jinak top coat of Four Seasons je the best :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) já jsem neměla náladu na nějaké zdobení (byla jsem lína), ale určitě by se k tomu něco decentího hodilo, to máš pravdu :))

      Vymazat
  4. já jsem lakům od Essence řekla už nikdy víc
    jsou prostě příšerné
    jak krytím, tak výdrží na nehtech

    tato barva se mi moc líbí akorát já teďka radši nosím nehty bez laku a nevm proč , ale už si vůbec nelakuji takovými světlými laky které nejdou na rukách skoro ani poznat
    ale tato barva se mi líbí, nehty vypadají tak hezky upraveně, nevm proč ale líbila by se mi ještě víc kdyby to nebyla Essence...
    www.alisekblog.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dříve jsem laky od Essence kupovala často, dneska už vůbec, sice mají hodně krásných odstínů, ale kvůli té výdrži stojí za prd:( ale některé laky z limitek drží docela dobře, to je záhada :))

      Vymazat
  5. Nude odstíny mám velmi ráda. Každopádně nejlepší nude laky má pro mě stále L'Oréal. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. pekne elegantne :)

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  7. lak vypadá pěkně, ale kvůli blesku nejde vidět pořádně ostín, essence laky jsem kupovala tak před dvěma roky a měla je ráda dokud je nepozměnili, větší množství méně kvalitního laku..to mě odradilo od koupě a drogérkové upřednostnuju od Rimmelu :)

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel mám poslední dny problémy se světlem :( snad se to počasí brzy umoudří a bude alespoň trošku sluníčka :)) jinak laky od Rimmelu jsou mé nejoblíbenější drogérkové :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)