Snížku, kde jsi???

Ahojky!

Teploty šplhající se k 10°C a déšť místo sněžení? Počasí si opravdu dělá co chce. Spíš bych tipovala, že je březen než leden. 

Chtěla bych stavět sněhuláka a nebo se procházet mezi padajícími vločkami.  



Snížku, kde tedy jsi? Dočkám se tě vůbec? :)


TIP NA VÝLET
Pokud máte rádi zimní romantické výlety, dopučuji například Liberec - Ješted.
O sníh tam nouze opravdu není a pokud se zrovna s počasím netrefíte do pochmurné zatažené oblohy, určitě si vychutnáte nádherný pohled do širokého okolí.









Ještěd je symbol města Liberec. Z jeho vrcholku se naskytuje úžasný pohled na všechny světové strany. Na vrcholu se nachází televizní vysílač, v jeho dolní části se můžeze zahřát u dobého čaje v příjemné restauraci. 

Lanová dráha bývá v provozu každý den a jízdné se pohybuje asi okolo sta korun. 

Pokud patříte mezi milovníky zimních sportů, je zde i Skiareál, určený jak pro náročné lyžaře, tak i pro rodiny s dětmi.


Ať už se chcete příjemně odreagovat sportem nebo jen vyrazit na výlet a nadýchat se čerstvého vzduchu a pokochat se krásnou krajnou -  Ješted je to pravé místo. 

                                                                                                                                                              - A



2 komentáře:

  1. Na Ještědu jsme byli v říjnu (na rok si už nevzpomenu). Vyťápli jsme tam pěšky, protože lanovkou jsme se báli (především já) a už tam byl 50cm čtverečních sněhu a my z toho byli úplně vykulení. Dali jsme si párek v rohlíku, udělali pár fotek a ťapali zas dolů k autu. Zvláštní bylo, že i tak daleko od domova jsme tam potkali jednu rodinku, která je ze stejného města jako je přítel =oD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my bychom chtěli v létě taky na výšlap, přece jenom lanovkou je to sice rychlejší, ale není to ono :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)