SpaRitual - Manifestation

Samozřejmě nesmí chybět ani laky z nové kolekce SpaRitual - Passion Projekt. Dnes vám ukážu velmi zajímavý odstín, který skvěle pasuje k podzimnímu, zimnímu období. 



Odstín Manifestation je pro mě velmi zajímavý odstín, protože na nehtech vytváří metalické, až kovové záblesky. Základ laku tvoří šedá, tmavě zelená, která obsahuje stříbrný až kovový shimmer, který odstínu dodá to pravé kouzlo. Na první nalakování mě upřímně až tak moc nezaujal, ale čím déle jsem ho měla na nehtech, tím více se mi líbil. Je to nevšední barva, která se k podzimnímu a zimnímu období hodí skvěle. Opět se budu opakovat, ale i tentokrát se lakovalo snadno a k plnému krytí stačily dvě vrstvy. 


Lak obsahuje 15 ml, stojí 472 Kč a koupíte na eshopu SpaRitual


►►►CO ŘÍKÁTE NA TENTO ODSTÍN ? ◄◄◄













A ještě tu mám rychlé zdobení pomocí stříbrného razítka.


*Děkuji zastoupení SpaRitual za zaslání laku k recenzi.

4 komentáře:

  1. Takový tajemný odstín. Opravdu super na podzim :) hezky jsi lak nafotila!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovědětVymazat
  3. Abych řekla pravdu, nejvíc mi sedí červené laky na nehty, protože tam podle mého názoru nemůžete udělat chybu :) ale tenhle odstín mě teda hodně zaujal a myslím, že stojí za vyzkoušení. Občas mám chuť zkusit na nehty něco nevšedního, často do tmavých odstínů a tento je zajímavý i svým třpytivým finišem. Jak se pohybují ceny?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)