Není meloun jako meloun

Ahojky!

Blíží se léto a k němu neodmyslitelně patří meloun. Miluju melouna a proto když sem našla tento návod, hned jsme se s mamkou pustily do díla a teď máme v lednici tohoto krásného melounka :)


Postup je velmi jednochudý. Nejprve upéct korpus, samozřejmě obarvený na červeno. Jako melounové pecky jsme použily slunečnicové semínka v čokoládě. Vychladný korpus natřít krémem a obalit ho světle zeleným marcipánem. Poté tmavě zelenou barvou dokreslit slupku. Nakonec z kousku hnědého marcipánu vymodelujeme stopku. A je hotovo :)




Recept na dort Red Velvet najdete ZDE.

Dobrou chuť :)
- A

8 komentářů:

  1. teda ten je dokonalý!!!! jste s mamčou šikulky!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten se vám povedl! Hned bych si dala!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, než sem se pořádně zadívala na ty fotky, tak sem si myslela, že je to fakt meloun :D Jste moc šikovné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme moc :) vyhrály jsem si u toho hezky :))

      Vymazat
  4. Vypadá úžasně! :) Meloun zbožňuju, tak určitě vyzkouším. A možná se podívám po nějaké tresti, aby těsto podobně i chutnalo. :D Smím se zeptat, kde sháníš (nebo vyrábíš?) potahovou hmotu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmota je kupovaná :) ještě jsme s mamkou doma nezkoušely, vždycky raději koupíme, ať máme klid :) kupujeme K2 a nebo Smart flex :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)