Má sbírka červených, růžových a nude laků

Ahojky!

Ráda bych vám představila své laky na nehty v červených, růžových a nude odstínech :)
Dříve sem preferovala spíše nenápadnější odstíny, nyní ale dávám přednost i vyzívavým červeným barvám :)


Abych vám co nejlépe mohla všechny odstíny ukázat, použila sem vzorník na nehty, který sem si sama vyrobila - článek zde

1. P2 - Sand style polish, odstín 040 illegal
Krásný červený lak ze zlatými třpytkami a pískovým efektem.
Je opravdu hodně krycí, takže stačila jedna vrstva, schnul poměrně rychle a na nehtech vypadal opravdu moc pěkně. Odlakovat šel bez problémů a vydržel cca 6 dní. Více o laku v tomto článku


2. Maybelline New York Colorama, odstín 93
Klasická světle růžová barva. Při nalakování jednou vrstvou je to nenápadná růžová, po nalakování další vstvy je barva výraznější. Vydrží cca 4 - 5 dní. Také sem o tomto laku psala článek.


3. Maybelline New York Colorama, odstín 183
Červená barva s fialovými odlesky. Opravdu moc krásná barvička, na sluníčku hází odlesky do červené a do fialové barvy. Je lepší použít dvě vrstvy, ale lépe vynikl ten fialový odstín.
 



4. Rimmel 60 seconds, odstín 210 ethereal
Světle růžová s shimmerem. Je to opravdu velmi nenápadná barvička, je lepší použít dvě vrstvy. Lak by se dal použít jako podklad pro francouzskou manikůru.


5. Rimmel 60 seconds, odstín 270 shocker
Hodně se podobá odstínu laku od Maybelline 183, ovšem Colorama je více do fialova. Toto je krásná červeno-růžová barvička. Kryje dobře, stačí tedy pouze jedna vrstva. Pro zdůraznění růžového odstínu je ale lepší použít vrstvy dvě. O tomto laku sem také už psala článek



6. Rimmel Lycra Pro, odstín 295 fancy fushia
Toto je sytě růžová barva s nádechem červené. V lahvičce barva vypadá jako hodně výrazná růžová, ovšem po nanesení dvou vrstev laku je barva opravdu až do červena.
Článek o této barvičce zde

 

7. Rimmel 60 seconds, odstín 310 red carpet
Klasická rudá barva se jemným zlatým shimmerem. Je to jeden z mých nejoblíbenějších laků :)
Stačí i jedna vrstva a lak vypadá opravdu moc krásně, zlatavý shimmer dodává té tmavě červené zvláštní kouzlo :)

8. Miss Sporty, odstín 120
Tento lak je velmi podobný odstínu 210 od Rimmelu. Je to nenápadná, světle růžová barva. Oproti Rimmelu je tato barva více světlejší a krásně odráží světlo.


9. Essence Colour and Go, odstín 109 off to miami
Tento korálový odstín vypadá na nehtech opravdu moc pěkně. Hází odlesky do červena a občas také do oranžova. Kryje už v první vrstvě. Výdrž ale není nic moc, po 2 - 3 dnech už se lak začíná odpulovat.


10. Essence Colour and Go, odstín 110 modern romance
Světlounce růžová barva s shimmerem. Na nehtech vypadá moc krásně a přirozeně, ovšem je lepší použít dvě vstvy, protože pak lépe vynikne shimmer. Opět výdrž 2 - 3 dny.



11. Golden Rose Pretty Color, odstín 142
Neonově růžová barvička. Ve dvou vrstvách je opravdu hodně světlý, takže je nutné použít alespoň 3 vrstvy. V létě je to úžasná vyzívavá barvička.


12. Essence nude glam, odstín 03 cotton candy
Tato nenápadná barvička je z řady nude. Je nutné použít alespoň dvě vrstvy, ale odstín stejně zůstane nenápadný. Hodí se také jako podklad pro francouzskou manikůru.



13. Essence Colour and Go, odstín 88 falling in love
Barvou je hodně podobný předchozímu laku, ale tento obsahuje krásně třpytivý shimmer. Jinak je to opravdu hodně světlounká barvička a je nutné také použít alespoň dvě vrstvy. Opět by se hodil jako podklad pro francouzskou manikůru.

14. Essence Colour and Go, odstín 05 tofee to go
Toto je nude barvička, která má opravdu hodně tělovou barvu. Na opálených rukách vypadá lak opravdu velmi přirozeně, obzvlášť pokud se použije jen jedna vrstva.

15. Essence Colour and Go, odstín 04 iced latte 
A poslední odstín je také z řady Nude glam, je to tělové barva, ale při použití dvou vrstev je to světlounce hnědá barvička. Na nehtech ovšem působí přirozeně a nenápadně.



Přeji krásný den všem :)
- A

5 komentářů:

  1. Na mém blogu Diamond-katty.blogspot.cz jsi vyhrála giveaway! Poprosím, abys mi na e-mail kattydiamondcz@gmail.com napsala tvoji adresu pro zaslání dárečků :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vzorník je moc hezký! :) Já mám ráda jak nude tak i výrazné barvy, jak kdy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem výrazné barvy neměla několik let, tak si to teď pořádně užívám a experimentuji :))

      Vymazat
  3. Krásná sbírka! Dříve jsem se držela jen lehounce růžových nebo nenápadných barviček, ale teď ráda experimentuji. :) Z Tvé kolekce se mi nejvíce líbí odstín 110 od Essence a 04 taktéž (ten poslední). Ten už asi není k sehnání, když je ještě ze staré řady, že? Nevíš, jestli v té nové mají podobný odstín? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak sem teď jukala a možná by byl podobný 05 café olé z řady Nuge glam, ale viděla sem ho jenom na obrázku :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)