Recenze: LipColor Butter od Astoru

Ahojky všem :)

Dnes přicházím s recenzí na tyto úžasná máslíčka od Astoru :)
Kosmetika Astor na své Facebookové stránce vyhlásila soutěž o nová máslíčka na rty Soft Sensation LipColor Butter,  na mě a na mamku se usmálo štěstíčko a před pár dny se tito dva krasavci objevili v mém kosmetickém šuplíčku :) A jako správná bloggerka jsem hned začla testovat a musím říct, že jsem byla opravdu velmi mile překvapena :)


Musím se ale přiznat, že od Astoru mám pouze tato máslíčka. Nevím proč, ale nikdy mě z této kosmetiky nic nezaujalo a v drogerii jsem stojan prostě a jednoduše přešla. Máslíčka mě ale nějak navnadila a až se příště vydám do drogerii, na Astor se určitě mrknu. Teď už ale k samotné recenzi.

V drogerii najdete celkem 10 různých odstínů. Vybere si opravdu každý, protože v nabídce jsou jak velmi nenápadné tak i vyzývavé odstíny. Cena se pohybuje kolem 100 - 160Kč.

Začnu u balení, které je podle mě velmi praktické a připomíná pastelku. Dominantu obalu tvoří zlaté detaily, které se po čase ale začnou ošoupávat. Náplň se velmi jednoduše vysouvá pomocí kolečka ve spodní části.

Tyto kouzelné tyčinky, jak jim říkám, mají plnit funkci lesku, balzámu a zároveň i rtěnky. Dalo by se říci, že je to produkt 3 v 1. Všechny funkce plní na jedničku (alespoň ty mé odstíny).

Tyčinka má tvar zkosené rtěnky, aplikuje se tedy opravdu jednoduše. Na rtech působí velmi příjemně a to díky máslovité konzistenci. Voní jemně, trošku sladce ale ne těžce. Rty jsou hydratované a vláčné. Jako jediné mínus bych zmínila to, že na rtech vydrží tak 2 - 3 hodiny, proto bych doporučila mít rtěnku sebou při ruce celý den, zejména u výraznějších odstínů.

Mám odstín č. 008 Hug Me a 009 Bumt Rose.
První fotka je na denní světle a druhá je focená v pokoji s bleskem.



008 Hug Me
Pokud s rtěnkami teprve začínáte, toto bude ta pravá volba. Je to přirozená barva, která jenom lehce zabarví vaše rty a dodá jim lesk. Lesk je ještě podpořen maličkatými zlatými třpytkami, které ale nejsou skoro vůbec vidět.





009 Bumt Rose
Podle obalu jsem si myslela, že to bude taková ta barbínovská růžová, kterou moc nemusím, ale obsah tyčinky mě překvapil :) Je to hodně jemný růžový odstín a na rtech působí přirozeně. Pokud rády nosíte růžovou a stejně jako já, ale nechcete moc výraznou, toto je ta pravá volba :)




Já jsem tedy s těmito máslíčky opravdu spokojena a doporučuji všem :)
A ačkoliv sem si je původně vůbec nechtěla kupovat, protože balzámů a lesků mám doma tunu, už si brousím zuby na nějaký fialový odstín :)


A co vy? Máte tato máslíčka?
- A

24 komentářů:

  1. Taky tu 009 a nemuzu si ji vynachválit :) je proste boží a taky jak říkáš také nemám nic od Astoru jenom tohle máslo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že ti také vyhovuje :) já sem zatím jen tak předběžné okukovala co všechno mají a určitě bych chtěla zkusit nějaký makeup a korektor :)

      Vymazat
  2. Vůběc jsem o těchto balzámek neslyšela, ale vypadají dost dobře. Já jsem měla podobnou "pastelku" akorát od Essence a to byla teda dost velká katastrofa :D Ale tyhle barvičky vypadají krásně!
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu je mohu doporučit, tyto dva odstíny které mám jsou úžasné a sednou každému :)

      Vymazat
  3. Mám Hug me a jsem neskutečně spokojená. :) Ještě si ale pravděpodobně půjdu pro nějaký další odstín. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  4. Mně tohle nebere vůbec, nelíbí se mi na mě lesklé rty...

    OdpovědětVymazat
  5. Mám také 009... a nevím... asi mám pigmentovanější rty, ale na mě tolik nebarví. Každopádně 100x lepší než chubby sticks od Clinique...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. četla jsem mnoho recenzí na Chubby sticka od Clinique a Astor je asi opravdu mnohem lepší :)

      Vymazat
  6. Miluji je, ale to už jsem psala asi 150x :) mám doma tři odstíny

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě doma nemám ani jedno, ale rozhodně bych aspoň jedno chtěla, protože na rtech vypadají moc pěkně:)

    OdpovědětVymazat
  8. nemám, ale plánuji si nějaké pořídit.. vypadají skvěle

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem vyhrála ten Hug me a jsem moc spokojená! Do práce parádní věc, zastane balzám i rtěnku.

    ... A zrovna jsem za něj dostala pochvalu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je super :)) já jsem opravdu velmi spokojená :) a to jsem původně vůbec žádný odstín nechtěla a teď už si brousím zuby na další :D

      Vymazat
  10. Ten první jsem měla a byla jsem nadmíru spokojená!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásna recenzia. Doteraz som o nich nepočula ale určite sa zájdem na ne do drogerky pozrieť. A aj si jeden kúpim. Ďakujem za skvelý tip.
    Rada by som ťa pozvala na môj blog a aj na giveaway,ktorá tam práve prebieha.
    http://nalensworld.blogspot.sk/2013/09/giveaway-s-prekvapenim.html

    OdpovědětVymazat
  12. Ela: souhlasím, jsou skvělá :)
    Fakynn: to je super :))
    An Len: moc děkuji za pochvalu :)

    OdpovědětVymazat
  13. 008 Hug Me je topka! Myslím že podobná farba, či už rúžu, lesku alebo balzamu sa v drogériách ani nenachádza .... Páči sa mi u týchto masielok že výborne hydratujú pery ... :)

    http://marylandbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím :)) máslíčka od astoru jsem si opravdu hodně oblíbila a nedám na mě dopustit :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)