TOP 10 za prosinec

Zdravím všechny při pondělku :)

To ten čas ale letí. Máme tu leden a tak dnešní článek bude o produktech, které jsem si nejvíce oblíbila v prosinci :) Nebudu zdržovat a hned se do toho pustím.



Šampon Ultra Doux, vlasy se sklonem k vysušování, Garnier
Vůbec netuším, proč jsem si vzala šampon, určený na vlasy se sklonem k vysušování, když mám mastné vlasy (fakt nevím, na co jsem v té drogerii myslela:D), nejspíš mě okouzlila vůně meruňky a mandlí. Tato vůně mi totiž voněla z celé řasy Ultra Doux nejvíce. Nicméně jsem si toho, že šampon není určen pro můj typ vlasů všimla až když jsem měla vypotřebovanou půlku a vůbec se to na mých vlasech nepromítlo. Vlasy jsem měla hebké, jemné a vůbec nebyly zatížené. A co je hlavní, nemastily se více než obvykle, takže za mě tento šampon ano. Šampony Garnier mě osobně vyhovují, ale chápu, že to tak nebude u všech. chce to prostě vyzkoušet.

Aussome Volume Conditioner,  Aussie
Když ještě nebyla značka Aussie v našich DMkách, vozila jsem si ji z Něměcka. Dovezla jsem si asi tři šampony a dva kondicionery, tak poctivě testuji. V prosinci padla řada na kondicioner Aussome Volume. Asi nemusím moc popisovat tu vůni (kdo prošel kolem stojanu v DMce určitě ji hned musel zaregistrovat), voní prostě jako žvýkačka a provoní celou místnost :) Už jsem spotřebovala přibližně půlku a zatím jsem spokojená. Vlasy mi jdou pak krásně rozčesat, jsou lesklé, hebké a voní naprosto božsky.

C-Thru sprchový gel 
Tento sprcháč byl v dárkové kazetě, kterou mám ještě z minulých Vánoc (jo, stydím se, ale už vše poctivě spotřebovávám). Je to klasický sprcháč, který má pro mě dost silnou vůni, ale to mi vůbec nevadí, protože po sprchování zůstáva vůně slabší. Za prosinec jsem mu dala dost zabrat a hned půlka zmizla :))



Parfém Beyoncé Pulse
Tuto vůni jsem koupila naslepo v dárkové sadě společně s tělovým mlékem a sprcháčem. I když jsem střílela naslepo, tak jsem se trefila. Mám ráda slaďoučké vůně a tato právě k těm sladším patří. Přirovnala bych ji k Britney Spears, kterou mám moc ráda, ale voní silněji a navíc je docela těžké ji u nás sehnat (kvůli shánění Britney jsem si přivodila několik desítek (spíš stovek!) vrásek, to je ale na dlouhé vyprávění), takže jsem se voněla Beyonce a dokonce jsem sklidila pochvalu a to potěší :)
 
Peeling, Farmona
Ráda objevuju nové značky a když mi sednou, tak jsem o to víc spokojenější. Proto jsem ráda, že jsem na značku Farmona na veletrhu kosmetiky narazila. Vybrala jsem si tento peeling s vůní rybízu a višně. A jelikož už víte, že miluju sladké vůně, tato mi sedla perfektně. Nejvíc ale oceňuji to, že obsahuje hodně těch zrníček, které masírují pokožku a jen tak se nerozpustí, takže masírovat můžete dlouho (nevím jak to napsat, ale u některých peelingů se ty zrníčka jakoby hned rozpustí, tyto ale drží docela dlouho, takže se s nimi můžete pořádně umýt a pokožku krásně vypeelingovat). Mám pak pocit, jako bych byla o 10kg lehčí (kéž by!). Pokud pojedu na jaře na veletrh, určitě se po dalším peelingu poohlédnu a ráda bych jeden koupila pro vás do soutěže :) A vy se zatím můžete těšit na recenzi o výrobcích Farmona, kterou už mám připravenou a bude brzy.

Makeup 24h control, Dermacol
Naštěstí se moje pleť v prosinci zase nachvilku umoudřila, (nechci to zakřiknout, tak ťukám na dřevo), takže už jsem nepotřebovala tak silné krytí. Nějak jsem si ale rozprejpala nos (chtěla jsem zlikvidovat černé tečky a nějak jsem to přehnala a vypadala jsem jak klaun), takže jsem nos musela krýt více, proto jsem opět zvolila můj oblíbený makeup od Dermacolu. Tento byl můj úplně první a ráda se k němu vracím, protože mi vyhovuje. Má střední krytí, takže mi zakryje nedostatky a přitom na pleti vypadá nenápadně. I když mám mastější pleť, nemusím ho pudrovat a když ho pořádně rozetřu do ztracena, působí hodně přirozeně. Je to prostě můj oblíbenec :)


Pískový lak odstín Lovesome, P2
Pískové laky prostě frčí a to mi nikdo nevyvrátí :) Patřím mezi spokojené uživatele tohoto efektu a proto jsem tento úžasný malinově červený odstín nemohla připravit o Vánoce :) Lakovala jsem ho před Štedrým dnem a odlakovávala jsem ho nedávno. Jenom jsem párkrát přelakovala špičky a parádu dělal znovu :) 

Color Tattoo, odstín 40 Permanent Taupe, Maybelline
Asi to bude znít ohraně a nudně, ale tento odstín je naprosto perfektní. Používala jsem ho celý listopad a ani v prosinci to nebylo jinak. Že je to matná šedá barva, asi už víte a že vydrží na víčku celý den nemusím zmiňovat. Když mám čas, tak si s líčením pohraju a trošku stín rozblendím, pokud ale nestíhám frknu Color Tattoo na víčka a jdu :)

LipColor Butter, Astor
Teď přes zimu (ona vlastně ještě žádná nedorazila), nejčastěji používám jenom ochranné balzámy a na rtěnky moc nejsem. Proto jsem zvolila máslíčko na rty od Astoru, v odstínu 009 Bumt Rose, který má jemně růžový nádech. Na rtech působí příjemně, trošku je i hydratuje a dodá barvu a lesk. 

Set na obočí, Famous
Začala jsem ho používat teprve nedávno a fakt nevím, proč až tak pozdě, protože jsem si ho celkem dost oblíbila. Prostřednímu stínu dávám teda docela záhul, protože mému obočí sedí dobře a používám ho i na konturování (s konturováním mu teď odlehčím, protože mi dorazila tvářenka Taupe od NYXu, třikrát huráá) :))


Jaké byly vaše oblíbené produkty? Mění se každý měsíc nebo jste věrní určitým produktům? :))

Krásný večer všem :)

28 komentářů:

  1. Od C-thru mám zelenou vůni a hrozně hezky voní. Sice silně, ale vůně vydrží vonět opravdu dlouho. Tutti Frutti musí nádherně vonět ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto s tebou souhlasím, tu zelenou vůni mám hodně ráda a nosím ji vždy v kabelce :)) a přitom není ani tak drahá :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. tento byl můj první makeup a ráda se k němu vracím :))

      Vymazat
  3. Aussie zrovna zkouším a musím říct že super :) ! A make-up mám také už ale jenom trošičku a jsem nad míru spokojená. Jsem to ostuda když Color Tattoo nemám ani jedno že :D !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to teda :DD pokud ti sluší tmavší odstíny, tak mrkni na ten matný, je fakt skvělej a stojí za to :)

      Vymazat
  4. Většinu věcí jsem už přinejmenším viděla. S tou sadou na obočí jsem taky docela spokojená, jen mě rozčiluje, že se ošoupal celý vzorek natištěný na balení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten vzorek už mám taky docela ošoupaný, což je škoda, ale hlavní je obsah a ten je skvělý :))

      Vymazat
  5. Ten make-up jsem také měla a byl dobrej. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak z těch tvých věcí jsem nevyzkoušela nic, haha. Znám je od vidění, ale fakt jsem je ještě nikdy nezkusila. Ostuda jsem :-D Jinak poslední dobou jsem věrná stále stejným produktům, jasně, občas si pořídím něco nového, ale už ne tak často, jako kdysi. Asi stárnu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už také stárnu :)) za poslední rok jsem díky blogu pokoupila docela dost věcí, tak se snažím všechno spotřebovat, ale nějaké mega nákupy už se u mě tak často nekonají :))

      Vymazat
  7. aussi by som chcela vyskúšať :) už len kvôli tej vôni :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ten šampón od Aussi chci, ale asi obsahuje silikony viď? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. abych řekla pravdu, tak si nejsem na 100% jistá, ale mám pocit, že silikony má :(

      Vymazat
  9. Na Aussie mám zálusk :) tak uvidím. Pokud obsahuje silikony, tak to nesnesu, mám příliš jemné vlasy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že silikony obsahuje, ale nejsem si tím jistá na 100% :( já mám také jemné vlasy, ale naštěstí mi sedí :) další měsíc budu testovat šampon, tak jsem na to zvědavá :)

      Vymazat
  10. Poznávám pár svých oblíbenců a nějaké z tvých ráda vyzkouším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/sera-na-roztrepene-konecky-garnier-vs.html

    OdpovědětVymazat
  11. Od Garnier jsem měla brusinkový šampon i kondicionér a byla jsem moc spokojená :)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že ti vyhovovaly :) mě Garnier sedí teda perfektně :)

      Vymazat
  12. Ten make-up od Dermacolu som dostala od Ježiška a musím povedať že som nadšená!! Naozaj sa neotíska na oblečenie a je aj odolný voči dotyku. A ani Color Tattoo si neviem vynachváliť :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  13. Tak už je mi jasný, proč mi ten šampon od Garnieru vysušoval už i tak moje suché vlasy:D

    OdpovědětVymazat
  14. Make up od Dernacolu pouzivam tiez a je super ma aj skvele odtiene aj dibre kryje je skratka super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych sice mohla mít ještě o krapet světlejší, protože jsem velká bledule, ale jinak je super :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)