Obstála nová řasenka Infinite Definition od Gabrielly Salvete?

Ahojky!

Usmálo se na mě štěstí a dostala jsem se mezi prvních 100, kteří mohli získat k otestování dvě novinky od Gabrielly Salvete a to řasenku a CC krém.

Dneska se podíváme blíž na řasenku Infinite Definition.



OFICIÁLNÍ POPIS ŘASENKY

Tato jedinečná řasenka zvětší objem vašich řas a neuvěřitelně je prodlouží. Díky jejímu jedinečnému složení lehce zahalí každou řasu zvlášť, každou řasu dokonale vytvaruje a každou řasu zanechá nadlehčenou a neodolatelnou.

Ve složení této řasenky však objevíte: 
• vosk z rýžových otrub, který dodává textuře hustotu a tvárnost,
 • přírodní složky, které dodají řasám objem,
 • pigment „Carbon black“ pro extra černou barvu řas,
 • syntetický včelí vosk, který dodává řasence krémovou strukturu, zlepšuje její nanášení a schopnost řasy tvarovat,
• směs formulujících filmů, které zahalí řasy a dodají jim potřebnou délku a pružnost.
• neobsahuje parabeny

O dokonalost výsledného efektu se postará také jedinečný HIGH-TECH kartáček, který je speciálně vybrán pro tento typ řasenky. Dovolí řasám narůst do ještě větší délky než by bylo možné docílit s klasickým kartáčkem.


MÉ HODNOCENÍ

K balení řasenky moc co popisovat nemám, mě přijde jednoduché a v tom je krása. Ale co mě a určitě i vás zajímá více, je především kartáček a náplň řasenky.

Už na první pohled je vidět, že kartáček je nezvyklý a má krátké štětiny. Docela jsem se bála, co mi kartáček s řasy udělá, ale nebylo to zase nic hrozného. Kartáčkem jsem se bez problému dostala až ke kořínkům řas a tak jsem mohla řasy krásně pročesat. Bohužel se na kartáček nabere až příliš náplně, takže při prvních aplikacích jsem měla velký problém se slepenými řasy, které jsem pak musela rozčesávat. Občas jsem měla z řas takové muší nožky, což se mi vůbec nelíbilo.
Čím častěji jsem ale řasenku zkoušela, tak jsem už vychytala způsob nanášení. Vždycky část náplně otřu o hrdlo řasenky (a že té náplně je tam dost) a pak už byla aplikace bezproblémová.
Také se mi občas stane, že mi během dne řasenka opadne pod oči, což se mi u jiných řasenek tak často nestává.

Když vezmu v potaz, že slibuje objem a hustotu - tak ano. Ale musíte si to s řasenkou prostě natrénovat :) Díky pigmentu „Carbon black“ mají být řasy extra černé - to také splňuje.
A díky včelímu vosku jsou řasy nezatížené a hezky držely tvar celý den (osobně nemám moc ráda řasenky, které na očích prostě cítím a když si sáhnu na řasy, tak jsou těžké - snad mě chápete).

Cena řasenky se pohybuje myslím, že kolem 170 Kč.

Takže co závěrem?
Mě chvilku trvalo než jsem si k této řasence našla cestu. Začátky byly horší, protože slepené řasy nesnáším a nemám ráda, když musím ještě řasy dodatečně rozčesávat a milion věcí okolo. Pak jsem ale přebytečnou náplň otírala a hned to bylo lepší. Myslím si, že až náplň trošičku vyschne, bude se mi s ní pracovat ještě lépe. Navíc se opravdu kartáčkem dostanete až ke kořínkům a řasy jsou tak celé hezky prodloužené.
Řasenku budu i nadále používat a doufám, že jak bude vysychat tak aplikace bude snazší.

A pokud bych měla odpovědět na otázku z názvu článku - tak ano, u mě řasenka i přes menší potíže obstála :)






Máte tuto řasenku? Co říkáte na její kartáček? Obstála u vás?
Krásný zbytek dne :)

14 komentářů:

  1. Vypadá celkem fajně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. dobře zpracovaná recenze :-)
    Monika

    OdpovědětVymazat
  3. Super :) Ale mě by víc zajímala recenze na CC krém, jelikož jsem nad ním asi půl hodiny hloubala v drogérii :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do konce týdne určitě bude :)) ten dopadl o dost lépe než řasenka, ale odstín na mě tmavý :( ale zase to není tak moc tmavé a až se trošku opálím, tak to bude lepší :)

      Vymazat
  4. moc hezká recenze, i když myslím, že mně by zrovna řasenka nevyhovovala
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se docela bála toho kartáčku, ale zklamala mě ta náplň:( doufám, že až trošku vyschne, tak bude lepší :)

      Vymazat
  5. Já jsem byla vždy zvyklá na co největší a přírodní kartáčky, ale nedávno se mi pod ruku dostala nová Estée Lauder, která má hodně úzký a umělohmotný kartáček a překvapivě jsem dosud nenarazila na lepší řasenku. :) Takže dříve bych si této GS určitě ani nepovšimla, ale nyní mě docela i láká. Jen to slepování opravdu nesnáším, ale tak když se otře kartáček.. :) SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem dříve měla velké kartáčky a asi bych si tuto řasenku sama od sebe nekoupila, měla bych strach právě kvůli tomu kartáčku :)
      když si rozklikneš a zvětšíš fotku kartáčku, tak si všimni, že té náplně je tam opravdu hooodně, takže až vyschne, tak by s tím slepováním mohl být pokoj :))

      Vymazat
  6. Ten kartáček mě trochu děsí, asi by to nebylo úplně pro mě :) Jsem hodně zvědavá na ten CC Cream :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/loreal-paris-sublime-glow-vyherkyne.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě jsem se s ní nesžila, pročesávat musím pořád, otírání kor moc nepomáhá, občas se mi otiskne nad oči a vůbec, docela spolu zápasíme. Ale líbí se mi ten pocit měkkých řas, fakt žádný tvrdý černý obal, ale jsou pružné a nezatížené. Tak nevím... Chce se mi jí dávat šanci zas a znova, jen nevím jak dlouho to ještě vydržím :D
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já teď zase používám jinou a tak za 2 - 3 týdny se vrátím k této a uvidíme, jak na tom bude pak :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)