TOP 10 za únor

Zdravím všechny!

Opět tu máme oblíbence za uplynulý měsíc. Mám takový pocit, jako kdybych o oblíbencích psala snad 3x do měsíce, jak rychle ten čas letí.

Hned se ale do toho pustíme a jako vždy začnu tím, co mám v koupelně :)


Prohlédnout fotky a další informace si můžete přečíst po rozkliknutí 


Aussie Aussome Volume Shampoo & Conditioner
Jelikož jsem už na dně u obou produktů, mohu tak zhodnotit, jak si ty tyto australské lahvičky s klokanem ve znaku vedly :) V dalším článku, který předpokládám bude v pátek se tedy můžete těšit na recenzi Aussie.

A pokud budu trošku předbíhat, tak můžu říct, že jsem byla docela mile překvapena :))



Sprchový gel Purely Pampering, mandlový krém a ibišek, Dove
Málem bych zapomněla, jak skvělé sprchové gely od Dove jsou, proto jsem moc ráda, že jsem tento našla pod stromečkem :)
Sprchový gel je spíše krémovější, do pokožky se krásně vstřebá a musím říct, že i moc hezky hydratuje. Vůně je fakt moc příjemná, cítím z ní kokos. Nevím, co více bych měla napsat, prostě jsem si ho moc oblíbila a určitě se poohlédnu zase po nějakém Dove :)


Olej do koupele, Farmona
Koupel s tímto olejem je něco neskutečného a vždycky si připadám jako v ráji, přísahám! Odložila jsem stranou vůni Kiwi, kterou jsem si oblíbila v minulých měsících a zkusila jsem Banán a Kokos. Ach ta vůně, opravdu je taková škoda, že vám nemůžu kousek poslat, protože byste si jí určitě zamilovaly jako já :)

Do vany stačí jenom maličkato kápnout a hned provoní celou koupelnu a ten pocit? No jako když jste někde na pláži a popíjíte koktejl :))



Lak na nehty Colorama odstín č. 108, Maybelline
Glitrový lak na nehty, odstín č. 20 gold glam, Jordana

Jistě víte, že jsem lakový maniak a proto jen zřídka zůstávám další dobu u stejného laku, ale duo - zlatá Colorama a třpytková Jordana, to byla proste nádhera.

Na zlaté laky moc nejsem, nějak se mi na mých nehtech nelíbí, proto jsem s tou zlatou opravdou docela dlouho čekala, ale udělala jsem dobře, protože teprve teď přišla ta správná doba ji nalakovat.
A především díky glitrovému laku od Jordany ta zlatá krásně vynikla a měla takový šmrnc. Takže když jsem nehty po 8 dnech odlakovávala, neváhala jsem a znovu je nalakovala stejně :)

Samozřejmě jsem výsledný efekt asi milionkrát nafotila, takže vám tyto dva krasavce ukážu v nedělním lakování :)



Makeup Match Perfection, odstín 010 Light Porcelain
O tomto makeupu jsem psala samostatný článek, tak se tu nebudu zbytečně dlouho vykecávat, když všechno podstatné najdete v článku a nebo uslyšíte ve videu :)

Už ale začíná krásně vysvitávat sluníčko, tak snad brzy trošku chytnu barvu, abych mohla používat zase o něco tmavší odstíny a tento makeup nechám na konec roku :)


Pudr Nude Magique BB Powder Blemish Balm, 5 in 1, Loreal
Novinka od Lorealu, která si k nám ještě nedostala (myslím, teda že ne:D), což je škoda, protože mi ten pudr fakt sedl. A to jsem na pudry docela náročná. Mám mastnější pleť, tak musím pudrovat poměrně často, ale preferuji přirozený look a potřebuju, aby si pudr na pleť hezky sedl, aby šel dobře zapracovat a nebyl vidět. A tento mi na pleti sedí krásně, zmatní a vydrží mi dlouho a navíc je světloučký :)

Už mám připravenou recenzi i na ten nový makeup, brzy bude :))



Tvářenka, odstín Taupe, NYX
Poslední dobou hodně konturuju a mám raději matné odstíny bez shimmeru a všemožných třpytek a Taupe byla jasná volba:)
Nic víc k tomu asi říkat nemusím, tvářenka splňuje účel, kvůli kterému jsem ji kupovala a jsem moc spokojená.

Rtěnka Caresse, odstín 301 dating coral, Loreal
Nejsem rtěnkový typ, ale vůbec! Preferuji výrazné oči, takže na rtech mám většinou nějaký balzám. Toto je spíše takový tónovací balzám než rtěnka, proto mi vyhovuje perfektně.

Mám odstín 301 dating coral a mé rty jenom lehce zabarví a dodá jim šťávu. Nanáší se dobře, na rtech působí příjemně a trošku hydratuje. Pro někoho by mohla být mínusem špatná pigmentace, protože rty zabrarví opravdu jenom jemně, pro mě je to tak ale akorát :)



Řasenka StimuLash Volume, Astor
Sehnat řasenku, která vám bude vyhovovat je podle mě docela fuška. Zatím stále používám svou oblíbenou od Miss Sporty, ale už bude potřeba koupit další balení. Proto jsem byla ráda, že jsem tuto vyhrála a mohla jsem zkusit zase něco nového.

Zatím jsem s ní spokojená, dělá mi hezké řasy, sice nezahustí ale prodlouží, neslepuje ani nedělá žmolky. Jediný problém který jsem měla je, že náplň byla pro mě až příliš mokrá, tak jsem počkala až trošilinku vyschla, pak už pro mě ta konzistence byla přesně taková jakou mám ráda :)


Naked paletka očních stínů, Urban Decay
Ano, jsem s tím asi trapná, ale já si prostě nemůžu pomoc. Prostě když už ta paletka stála takové prachy, tak z ní budu ždímat maximum :) Stále zkouším nové variace líčení a náramně si to užívám.

Když jsem ale líčení nestíhala, tak jsem rychle oči přetřela matným šedým Color Tattoo, ale když jsem měla o pár minutek více času, vyhrála jsem si s Naked :)


Tak a to je z únorových oblíbenců vše :)
Máte s některými výrobky zkušenosti? A jaké produkty jste si oblíbily vy? :)

19 komentářů:

  1. :) super článek líbí se mi pudr :) a naked :) a rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak na pudr se těším. A naked 1 by se mi docela hodila na pátek :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Aussie je parádní, aspoň mě vyhovuje a paletku Naked závidím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě také vyhovují, ale samotný šampon bez kondicioneru ne-e :( ale víc bude v recenzovém článku :)

      Vymazat
  4. Kde koupit ten olej do koupele? Díky

    OdpovědětVymazat
  5. A já chci vanu,abych se taky mohla koupat v kokosu :-) musí vonět nádherné! Jinak se tesim na Aussie... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako ta vůně je neskutečná! krásně to provoní celou koupelnu, až se mi vždycky nechce ven :D

      Vymazat
    2. No to věřím,já bych si ji napouštěla každý den :-)

      Vymazat
  6. Perfektní článek, o tvářenkách NYX taky přemýšlím, tak uvidíme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ráda bych vyzkoušela ještě přímo nějakou tvářenku a také jsem chtěla tu slavnou jumbo tužku, ale vždycky je vyprodaná :D

      Vymazat
  7. já osobně teda dove nesnáším a slyším takovou reakci od hodně lidí proto se až divím, že ho někdo má rád...strašně vysušuje... a to jen kvůli jedné složce, co je v ní (nevzpomenu si na název)...takže koukám

    Jinak naked miluju, ale už mě nestačí a musím si koupit další "díl"...vlastně, kdo by jí nemiloval? =)


    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. Tvářenku NYX taky strašně dlouho sháním, protože jsem světlá a nepotřebuju nic extra výrazného. Jsi s ní spokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem s ní moc spokojená :) jsem bledule a musím říct, že ten odstín na mě vyloženě pasuje :) navíc neobsahuje žádné třpytky, shimmer a je matná, takže přesně to pravé, co preferuji :) co se týče pigmentace - ta je akorát, ze začátku jsem se divila, že na štětec nenaberu tolik, ale ono to stačí :))

      Vymazat
  9. Nemůžu si pomoct ale všechno vypadá úžasně...:D Opravdu bych chtěla zkusit tu Naked paletku ale skvěle také vypadá ten olej do koupele! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co si budeme povídat - Naked je prostě skvělá a pořád jsem z ní ještě taková vyplesklá :D a olej do koupele je skvělá :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)