A jak si vedl CC Cream od Gabrielly Salvete?

Ahojky!

Konečně tu mám slibovanou recenzi na nový CC Cream od Gabrielly Salvete. Řasenku jsem už ukazovala v této recenzi, tak je čas vám představit i druhou novinku, se kterou jsem moc spokojená.

Hned v úvodu bych ráda zmínila, že mánie kolem BB mě nějak minula, chvilkama jsem uvažovala, že bych nějaké bíbíčko zkusila, ale vždycky z toho nějak sešlo. A do mánie kolem CC jsem se také nehrnula. Když se mi ale do ruky dostal nový CC cream od Gabrielly Salvete, nic mi nemohlo zabránit ho konečně vyzkoušet :)



Balení se mi líbí, i když je v matné tubičce a je na ní vidět každý otisk (je to vidět i na fotkách - pardon:)) Krému se vždycky vypumpne tak akorát, ale nejsem si jistá jak dobře to půjde, až bude docházet, no uvidíme. Má i takové bytelné víčko, takže pokud budete s CC cestovat, nemělo by se vám jen tak lehce otevřit. A obsah je 30 ml.

Pokud se nemýlím, tak jsou k mání tři varianty odstínů, já jsem dostala 01 Natural Beige, což by měl být nejsvětlejší odstín. Na mě je teď bohužel tmavý a má podtón do oranžova, což je pro mě momentálně nemyslitelné, abych toto nosila. Ale v létě pro mě tento odstín bude naprosto perfektní, protože když se opálím, tak jdu mírně do oranžova (takže - lééto, kde jsi?).

zdroj obrázku

CC má krémovitou konzistenci, hezky se roztírá, nezanechává žádné šmouhy (já ho roztírám prsty) a na obličeji působí příjemně, díky menšímu krytí až neviditelně. Pleť hezky sjednotí a nevytváří efekt masky. Kryje slabě, takže pokud máte nějaké nedokonalosti, určitě je potřeba použít korektor.
Co musím pochválit je, že nezalézá do vrásek nebo do pórů a na pleti opravdu působí přirozeně a bude tak perfektní na léto, kdy nemám ráda pocit makeupu na pleťi. A jelikož stále válčím s černými tečkami na nose, mám okolo nosu hodně suchou pokožku, bála jsem se, aby CC tato místa nezvýrazňoval a vůbec.

Mám mastnější pleť a po CC krému se bohužel lesknu jako rajčátko, takže ho musim přepudrovat a během dne musím také jednou trošku přepudrovat. Ale jinak mi na pleťi celý den krásně seděl a večer jsem měla co odličovat.

Takže, pokud nemáte nějak hodně problematickou pleť a nepotřebujete tak vysoké krytí a hledáte něco, co bude na pleťi působit přirozeně, určitě CC cream zkuste. Asi bude trošku problém s těmi odstíny, ale pokud ho zvolíte na léto, tak by neměl být problém.

Já se momentálně snažím makeupy pomalu ze svého líčení vynechávat (samozřejmě záleží v jaké kondici je moje pleť) a nebo je dávat opravdu málo a proto jsem ráda, že tento CC cream mám, protože na léto to bude to pravé (+ pudrovat samozřejmě, tomu já se prostě nevyhnu). A zapomněla bych na cenu, ta se pohybuje kolem 170 Kč, to je fajn ne?








Jak se vám CC Cream líbí, koukaly jste na něj v drogerii? Zkusíte ho?

15 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. to je škoda, protože mi přijde fajn :) tak doufám, že mi nebude v létě pleť stávkovat, abych ho mohla používat :D

      Vymazat
    2. tak já musím mít krycí schopnost vyšší střední nejlépe vysokou =)

      Vymazat
  2. Kdyby byl odstínově ještě trošku světlejší hned bych si ho pořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě v nabídce chybí alespoň jeden ještě světlejší, pak by to bylo perfektní :)

      Vymazat
  3. noo, vypadá celkem pěkně, na teď by byl na mě asi tmavý, ale na léto ho možná zkusím
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se těším až se trošku opálím, to mi bude sedět perfektně :)

      Vymazat
  4. Mám ho, nosím ho, recenzi jsem ještě nestihla. Jinak jak jsem psala už jinde, mně nepřijde do oranžova. Ale možná je to tím, že mám oranžovou kůži :DD Tak mi sedí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? mě právě přijde do oranžova a na teď ho vůbec nosit nemůžu, ale když se opaluju tak do oranžova trošku jdu, tak mi pak bude sedět skvěle :)

      Vymazat
    2. Já jsem nad tím přemýšlela, jako já nejsem oranžová, ale mám pihy, tak možná proto. Netuším. Ale nosím ho a je fakt perfektní.

      Vymazat
    3. já už se těším na léto, až se trošku osmahnu, to mi pak sedne perfektně :)

      Vymazat
  5. Ty odstíny mě celkem mrzí, já jsem většinu roku prostě strašná bledule :( A pleť mám smíšenou až mastnou, takže co se týče lesknutí pleti, taky to pro mě nebude to pravé ořechové. Škoda :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/garnier-perfect-blur-je-opravdu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem bledule a najít správný odstín je docela fuška, já to řěším tak, že si musím objednávat ty světlejší odstíny v zahraničí (a pořád nechápu, proč to nejde u nás) :(

      Vymazat
  6. Já jsem té vlně BB ani CC nepodlehla, protože potřebuji něco co mi pleť sjednotí a zakryje nedokonalosti skryje. A navíc mám mastnou pleť..
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já naštěstí potřebuji jen lehké krytí, tak mi vlastnostmi CC vyhovuje :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)