"Nedělní lakování" - laky Orchidea od kosmetiky MOJE

Přeji všem krásný nedělní den :)

V dnešním lakovacím článku mám připravené dva krásné odstíny od kosmetiky MOJE. Laky jsou z řady nazývané Orchidea, tak jsem nesměla zapomenout odstíny vyfotit společně s orchidejí. 

V nabídce je celkem 12 barev, od přirozených až po výrazné odstíny, nechybí ani odstíny se shimmerem. Podle oficiálního popisu lak Orchidea s optimální konzistencí a dokonale přilnavým štětečkem, lze snadno nanášet v tenkých vrstvách. Vyniká výbornou krycí schopností a při běžné zátěži přiměřenou odolností. Dobře zasychá, na povrchu zůstává lesklý a nezpůsobuje vysušování nehtů.

Zatím jsem zkoušela dva odstíny, s jedním z nich se mi pracovalo skvěle, s druhým to ale bylo o dost těžší a chvilkama i o nervy. Jak lakování dopadlo si můžete přečíst v článku a samozřejmě jsem nafotila spoustu fotek :)

! Ještě připomínám, že mi do večera můžete zasílat své koláže a vyhrát balíček s kosmetikou MOJE.
A také připomínám, že se mi stále neozvala výherkyně Rocklaku, tak pokud o lak stojí, prosím ať se ozve do středy, pak vylosuji někoho jiného ! :))



Jako první jsem lakovala odstín č. 6, který se mi líbil na první pohled, protože je to přesně můj styl. Je to totiž krásný šťavnatě červený odstín, který se někdy tvářil s kapkou růžové a někdy s kapkou korálové. Prostě skvělá barvička na jaro nebo léto.
Laky mají užší a kratší štěteček, takže pro dokonalé nalakování je potřeba více tahů. Ale podle mě je to jenom o zkušenostech a zručnosti :)
Konzistence tohoto laku byla skvělá, ani řídká ani hustá, takže se lakovalo skvěle. Kryl už v jedné silnější vrstvě, já jsem ale lakovala dvě slabší a bylo to akorát, protože nikde nic neprosvítalo.
První vrstva byla zaschlá během chviličky a druhá vrstva schla taky krátce a to se mi líbí :))

Pak přišel na řadu lila odstín s číslem 3. Lakování s ním bylo ale o poznání horší. Konzistence laku byla hustější a lak se jakoby táhl, takže to bylo o nervy. Nenechala jsem se ale zastrašit a do boje povolala thinner (ředič laku), který problém s konzistencí laku hned vyřešil. Nastal ale druhý problém a to doba schnutí. Nalakovala jsem dvě vrstvy přesně jako u červeného a šla zkouknout seriál. Po čtyřiceti minutách jsem si dokázala do laku udělat nepěkné rýhy, tak jsem musela čekat dalších 15 minut. A co opravdu nemám ráda, je právě doba schnutí :( Je to opravdu škoda, protože odstín je opravdu krásný. Je to lila odstín s nádechem do růžova, řekla bych že taková romantická barvička. Dokonce jsem mu odpustila tu šílenou dobu schnutí, protože ta barva za to opravdu stojí.

Obě barvičky jsem na nehtech měla 4 dny a vydržely bez problémů, ale opět zdůrazňuji, že je to individuální.

Laky mají obsah 12 ml a stojí 49 Kč (nyní v akci za 39 Kč). Všechny odstíny si můžete prohlédnout ZDE. Za mě laky rozhodně ano, sice lila odstín se hůř lakoval, ale dokázala jsem si poradit a ta barva se jen těžko odlakovávala :))

ZAUJALY VÁS TYTO BARVY? NEBO MÁTE ZÁLUSK NA NĚJAKÝ JINÝ ODSTÍN? TĚŠÍM SE NA VAŠE KOMENTÁŘE  :)













22 komentářů:

  1. Ten červený/růžový je nádherný. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Obě barvičky jsou moc povedené, ale více se mi přece jen líbí ten červeno-korálový :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Oba jsou krásné, tuto značku vůbec neznám. Asi něco vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dneska jsem akorát lakovala pískové a ty jsou parádní a s klidným svědomím je doporučuji :))

      Vymazat
  4. Ty jsem viděla v drogerii, tak to si tam pro aspoň jeden skočím! Jsou moc krásné a hlavně č. 6! :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já skáknu pro pískové, ty jsem lakovala dneska a jsem naprosto nadšená :)) a hrozně nutně potřebuji i ty zbylé, abych měla do sbírky :))

      Vymazat
  5. ten první je krásný, ale asi by mi vadil ten štěteček, já mám radši ty širší, s úzkýma mi to jde blbě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mám raději širší, ale i třeba OPI mají užší a jde to :)) chce to jen cvik :) i když i já sama někdy dost přetáhnu :D

      Vymazat
  6. Oba odstíny jsou velice krásné :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten lila je pěkňoučký, takový jemný a romantický. Mám podobný odstín od NYC, sice se nelakuje zrovna nejlépe, ale asi ho dneska nahodím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že jsem tě trošku "navnadila" na tuto barvičku :))

      Vymazat
  8. Jsou krásné ten fialový :P Nádherné nehty máš kočko moje ☺

    OdpovědětVymazat
  9. No woooooooooow, ten fialový!!! Nádhera, nádherné laky i nehty krásné!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)