Oblíbenci za duben

Ahojky všem :)

Článek o oblíbencích jsem psala už včera, absolutně nevím proč, ale u psaní jsem usnula a díky mé šikovnosti jsem si půlku vymazala. No, alespoň jsem se hezky prospala :))

Pozměnila jsem název pravidelných měsíčních článku nazvaných TOP 10 za Oblíbence. A proč? Protože bylo docela těžký se vejít jen do deseti kosmetických produktů a někdy jsem jich naopak ani deset neměla. Taky se vám snažím ukázat vždy trošku jiné věci, aby to nebylo tak nudné.

A protože duben opět utekl raz dva, je tedy čas se mrknout na dubnové oblíbence :)



Protože jsem docela dlouho používala Aussie, chtěla jsem si dát maličkou pauzu a vrátila jsem se k mému oblíbenému balzámu od Garnier. Ten musím jenom chválit, protože ho mé vlasy milují. Dříve, když jsem měla vlasy krátké, balzámy jsem nepotřebovala, teď ale své dlouhé vlasy potřebuji trochu zkrotit. Tento posilující balzám jim dodá lesk, uhladí je, takže nejsou rozlítané a jdou krásně rozčesat. A navíc balzám stojí kolem 60 Kč.

O šamponu Essence Ultime Omega Repair od Schwarzkopf jsem psala v předchozím článku. Ze začátku jsem byla moc spokojená a vůbec bych nepoznala, že jsem změnila šampon, proto se stal mým oblíbencem. V posledních dnech to s ním ale fakt nejde vydržet a přestávám ho používat.



Absolutně nechápu, proč mám asi 15 řasenek :D Je celkem těžké vybrat nějakou oblíbenou, ale přistila jsem se, že tuto od Astoru používám hodně často a je fajn. Řasy mi neslepí, hezky prodlouží a nemusím se bát nějakých žmolků nebo tak nějak a v klidu se na ní spoléhám celý den.

Na recenzování jsem dostala odličovač od značky Farmona (na některé výrobky jsem už také psala recenzi) a zatím jsem moc spokojená. Prvnotní odlíčení teda tak dobře nezvládne, ale na doodlíčení je perfektní a brzy se tu objeví recenze.



Na veletrhu jsem si koupila tohoto krasavce od OPI a dělal mi společníka opravdu dlouho. Sice mám červených odstínů celkem dost, ale chtěla jsem mít i jeden čistě klasicky rudý od OPI, protože jsem s těmito laky moc spokojená. Samozřejmě se fotky laku objeví v některém z nedělních lakovacích článků.

Od značky Farmona jsem ještě dostala krém na ruce a nehty s vůní vanilky. Kdo by nemiloval krásně voňavé krémy? Já je zbožňuju a tento voní naprosto úchvatně. Vanilku teda moc necítím, spíš mandle a hrozně moc mi připomíná můj první krém na ruce od Avonu, který jsem měla ještě na základce, takže si vždycky připomenu školní léta. Ruce hezky vyživuje, nelepí a opravdu úžasně voní :)



Dlouho jsem hledala nějaký krém, který by mi pomohl se suchou pokožkou kolem nosu. Díky boji s černými tečkami jsem si totálně rozrýpala nos a tvoří se mi tam šupinky. Zkoušela jsem klasickou modrou Niveu, protože ta se mi zdála dost mastná, ale nepůsobila tolik, jak jsem chtěla. Pak jsem vyzkoušela jelení jůl od Reginy a ten je bombastický. Se suchými místy na nose si poradil během tří dnů, na první pohled není tak mastný jako Nivea, ale účinkuje daleko lépe. A to jsem si opravdu myslela, že čím mastnější, tím lepší.

Dalším oblíbencem se stal deodorant Lady Speed Stick, který jsem našla v nějaké dárkové kazetě pod stromečkem. A musím přiznat, že jen s těžkým smutkem jsem musela svůj oblíbený deodorant od Secret zase uložit do šuplíku, ale tento je perfektní a učitě si koupím dalším. Má jemnou vůní, takže se nějak zásadně nepřebíjí s parfémem a funguje přesně tak, jak potřebuji :)



Nějak stále nemám náladu nosit makeup, naštěstí to ani není potřeba a tak nechci pleť zbytečně zatěžovat. Na nedokonalosti použiju korektor od Catrice a pleť zmatním pudrem od Lorealu, na který jsem už také psala recenzi a moc pochvalnou :)

Rty zahaluji do pastelky od Astoru, kterou prostě miluju a pokud nejste zrovna rtěnkový typ jako já - určitě do nich běžte, protože jsou super :)



Po dlouhé době jsem zase provětrala růžové Color Tattoo, které byly mými prvními a mám je asi nejraději ze všech. Když jsem nestíhala, tak jsem se s nimi v rychlosti nalíčila a vyrazila ven. Když jsem ale chtěla líčení pozvednout o trošku výš, použila jsem paletku Naked. Na některých stínech už je celkem znát, že je hodně používám. Nejčastěji odstín Sidecar, Toasted a Hustle :)


A JAKÉ BYLY VAŠE OBLÍBENÉ PRODUKTY?

29 komentářů:

  1. Taky používám máslo na rty je božské :)) Ta paletka od Naked má úžasné barvičky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pudr od Lorealu se mi moc líbí a chtěla bych si ho pořídit, korektor Catrice mám také a jsem s ním moc spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vanilkový krém musí úžasně vonět, zbožňuji vanilkové věci :).

    OdpovědětVymazat
  4. goodbye damage je skvelý! a bez catrice korektoru si už ani neviem predstaviť deň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si ho teď hodně oblíbila, ale mám zálusk na korektor ze Sephory :))

      Vymazat
  5. 15 řasenek? Ty jsi blázínek, viď :-) Vanilkový krémík vypadá skvěle, miluji vanilkové věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak trošku :D a za všechno může blog, protože předtím jsem si vystačila s jednou :)) (ještě, že to můžu na co svést) :D

      Vymazat
  6. Páni ten vanilkovej krém musím někdy vyzkoušet!! Miluju vanilku :) mám vanilkový snad všecko, balzám na rty, šampony, krémy, tělový mlíka, sprcháče... :D :) A jinak Naked je prostě pecka, svojí používám denně a nemůžu být spokojenější :) A taky se chystám na OPI lak, jen se mi nechce objednávat z netu, protože platit 100 poštovný jen kvůli laku je docela na houby, takže čekám až se dostanu někam kde je prodávají :)

    >>> Nikola Mills [beauty and fashion blogger]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nebydlíš poblíž Prahy? OPI totiž bude mít Den otevřených dveří a budou platit velkoobchodní ceny a to už se vyplatí :)))

      Vymazat
  7. color tatto jsem teď taky používala docela často ale spíš to zlaté :) jinak ta řasenka vypadá docela dobře ale jelikož už nic nekupuji z kosmetiky tak mám teď vystaráno na delší dobu a jen spotřebovávám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naštěstí už moc nenakupuji (teda spíš už vůbec) a taky jenom spotřebovávám :))

      Vymazat
  8. Co se týče dekorativky, tak bych řekla, že ty oblíbence máme víceméně stejné. Není měsíc, kdy bych se Naked nelíčila a vlastně se jí líčím úplně nejvíc ze všech mých paletek. Color Tattoo mám taky hodně ráda a střídám nejvíc tyto a taky On and on bronz. No a o Camouflage od Catrice ani nemluvím, to je moje stálice už nějakou dobu.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že máme tolik společných oblíbenců :)) já jsem si Naked oblíbila opravdu hodně a dokonce už ani nepoužívám dvojku :D A Color Tattoo miluju a klidně bych brala nějaké nové odstíny :))

      Vymazat
  9. Naked opravdu závidím, je úžasná :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem ráda, že máme podobné názory i podobné oblíbence. :) S tím šamponem už jsme to řešily na fb, řasenku od Astoru teď taky miluju nejvíc a make-up poslední dobou stejně jako ty vynechávám a máznu jen sem tam korektor. Máslíčko od Astoru je moje kancelářská stálice a nedám ho z ruky, plánuju si pořídit i další odstíny. :) A konečně jsem se zmohla na Nakedku, když už mě čeká ta svatba. :)) Je naprosto úžasná!

    Krásný den, Alenko!
    Runa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jůů tak to moc gratuluji, mám velkou radost :)))

      Vymazat
    2. Děkuju, já taky. :D Cca za 1-2 měsíce se budu stěhovat a konečně zas začnu psát blog, když budu mít víc času, a určitě bude nějaký report. :)) Ale můžu říct, že jsem strašně nervozní, co všecko je potřeba zařídit a tak, protože my ještě (kromě tý Nakedky :D) nemáme nic, ani zamluvený termín. :D

      Vymazat
    3. tak to budu moc držet palce, aby všechno dopadlo tak, jak má :)) na mě ještě naštěstí svatební horečka nepřišla, nejdřív si chci zařídit bydlení, ale kvůli financím to není jen tak, ale zatím jsem spokojená :)
      a to bydlení tí závidím (v dobrém samozřejmě), to je totiž paráda :) já se na to hrozně moc těším :))

      Vymazat
    4. Děkuju moc. :) Je toho teďka hodně, toho zařizování. Ale moc se těším, až opadne stres a budem jen zútulňovat byteček a plánovat okolo svatby. :)

      Vymazat
  11. Tu pastelku od Astoru mám moc ráda, akorát mám jiný odstín a tento se mi taky hodně líbí, tak si pro něj budu muset skočit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/famous-beauties-tatana-makarenko.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se budu muset ještě mrknout po nějakém výraznějším, šťavnatějším odstínu na léto :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)