10 skvělých věcí pod 100 Kč

Ahojky všem :)

Asi víte, že si bohatě vystačím i s levnější kosmetikou. Ano, některé produkty od dražších značek jsou skvělé, a pokud bych měla zmínit, tak třeba rozjasňovač od Benefitu je tak dobrý, že nemám potřebuju kupovat jiný. Přece jenom se ale držím těch drogérkových značek a i mezi nimi mám oblíbence.

I v drogerii ale najdete skvělé produkty, které jsou dražší i levnější. Dneska se mrkneme na ty levné, které seženete v pohodě do 100 Kč.

Při psaní článku jsem zjistila, že skvělých produktů do 100 Kč mám hned několik, tak pokud se vám článek bude líbit, určitě budou další dva díly :) A teď už se vrhneme na jednotlivé produkty :)



První tu mám produkty na odličování.

Ubrousky z Douglasu asi všichni znáte a dlouho je představovat nemusím. Všichni o nich básnily, tak jsem se rozhodla je taky zkusit. A jsou fakt skvělý. Mají příjemnou, lehkou vůni, takže nic vtíravého. Vlhčené jsou přesně tak, jak je potřeba k odlíčení. Hravě si poradí s makeupem a odlíčený jste v cuku letu a nemusíte nikde nic dlouze šmudlat. Opravdu jsou skvělé a mně vyhovují. Kupovala jsem je za 69 Kč (za 25 ubrousků), teď jsou ale dražší, snad 75 Kč (ale nejsem si jistá).
Každopádně do 100 Kč se v pohodě vejdete a Douglas má často akce, takže se dají sehnat i daleko levněji. Na každodenní domácí odlíčení mi to osobně přijde drahé, ale třeba na dovču bych si je klidně vzala, protože odlíčí fakt perfektně :)

A na domácí, každodenní odličování je skvělý odličovač s výtažky z hroznů od Garnier. Tento odličovač je mou stálicí a kupuji si ho pořád. Mám dokonce i zásobu, tak to opravdu svědčí o tom, že ho mám ráda. Odlíčí i voděodolný makeup a není potřeba nějak dřít nebo tak. Pokožka pak není ulepená a je hezky hydratovaná. Stojí kolem 80 Kč, ale velmi často je ve slevových akcích. Ale nyní má trošku jiný přebal, tak abyste ho v drogerii nehledaly :)



Moje nejoblíbenější značky na nehty z drogerie jsou laky od Rimmelu. Nemůžu o nich říct nic špatného. Snad jen to, že se občas stane, že je některý kartáček špatně zastřižen. To je ale kus od kusu a mně se zatím na ten špatný nepodařilo narazit, jupíí. Jinak mají skvělý kartáček, se kterým se pracuje jedna báseň a budete mít krásně nalakované nehtíky. Navíc mi drží opravdu dlouho a i odstíny mají krásné. Ceny se pohybuji kolem 40 - 60 Kč. Často bývají slevy. Takže pokud hledáte kvalitní, přesto levné laky, určitě mrkněte po Rimmelu.

Mým nehtům velmi prospívá krém 2 v 1 na ruce i nehty od Essence, který je můj neoblíbenější. Ruce krásně hydratuje a po odlakování s nimi mažu i nehty. Moc hezky voní a rychle se vstřebává. Na výběr jsou 3 varianty, já jsem stále věrná této žluté. Za tento skvělý krém zaplatíte přibližně 40 Kč.


U značky Essence ještě chvilku zůstaneme a pokud sháníte dobrou a levnou rtěnku z drogerie, zastavte se u stojanu Essence. Nové odstíny rtěnek v matném černém obalu jsou totiž perfektní. Moc se mi líbí výběr odstínů, mají nenápadné nude odstíny, ale i výrazné. Já mám odstíny dva, ale pokukuji do dalších. Rtěnka je dobře pigmentovaná, nanáší se dobře a vydrží bez problému i tři hodiny. A cena? Naprosto bezkonkurenční - 59 Kč.

Pokud máte rty suché a musíte je více hydratovat, tak vám s klidným svědomím doporučuji balzámky od kosmetiky MOJE. Stojí 40 Kč (momentálně v akci 30 Kč) a jsou fajn. Za poslední dobou jsem si je oblíbila opravdu hodně a používám je každý den. Hezky hydratují, zvláční rty a dodají jim jenom jemný nádech lesku. A taky moc příjemně voní.



Protože mám mastnější víčka a chci, aby mi líčení vydrželo, co nejdéle to jen půjde, bez báze se skoro neobejdu. Tato je od Elfu a na to, že stojí asi 39 Kč, dělá přesně to, co potřebuji. Plusový bod má za aplikátorek, který mi vyhovuje a aplikace je tak snadná. Jakékoliv stíny mi tato báze na víčku udrží celý den. Ať už stíny od Essence nebo Urban decay, nemusím se se o výdrž stínů vůbec bát.

Bez makeupu se občas klidně obejdu, ale bez řasenky z domu vycházím jen málo kdy. Řasenka je pro mě prostě základ a požaduju od ní, aby byla přirozená, neslepovala a řasy prodloužila, popřípadě zahustila. Všechno toto dělá tato od Miss Sporty, která stojí 99 Kč (také jsou na ní často slevy). Navíc neopadává, nedrolí se a ani šmouhy nedělá. Už mám druhé balení a rozhodně ne poslední. 



Kdo by neznal nebo alespoň nezaslechl o korektoru od Catrice. Dlouho jsem mu odolávala, ale získal si mě. Používám ho na pupínky a na kruhy pod očima a svou funkci splní skvěle. Není to teda úplně nejlepší korektor, ten pravý pro mě stále ještě hledám, ale Catrice se mu přibližuje opravdu hodně.  Nezalézá mi do vrásek a vypadá přirozeně, ale taky to s ním nepřeháním :) Kalíšek tohoho korektoru seženete za příjemných 79 Kč.

Na tvářenky nejsem a to skoro vůbec, přiznám to. Ale pokud bych si měla vybrat nějakou dalšího tvářenku, určitě bych znovu šla do Jordany. Balení se mi líbí, odstínů mají taky hodně na výběr a tvářenka jako taková je moc hezky pigmentovaná, trošku práší, ale co je hlavní - drží celý den. A to prosím za 50 Kč, ano čtete dobře. Mně se jí dokonce podařilo ulovit ve slevě za neskutečných 25 Kč. Pokud máte rády tvářenky, určitě zkuste :)


To je pro dnešek už vše. Všechny produkty jsou mé oblíbené a klidně bych si je koupila znovu, některé patří do mé stálice a nakupuji je opakovaně. A díky skvělé ceně moje peněženka ani tolik nepláče.

MÁTE S NĚKTERÝMI PRODUKTY ZKUŠENOST? JAKÉ JSOU VAŠE OBLÍBENÉ VÝROBKY, KTERÉ STOJÍ DO 100 KČ? 
Mějte fajn den :)

32 komentářů:

  1. Pěkný výběr, na něco určitě příště na nákupech mrknu :) Jediný, z čeho jsem trochu zklamaná, je ten Catrice korektor. Četla jsem na něj tolik super recenzí, ale mě nepřijde tak dobrý. Je docela hutný, takže na pupínky ok, ale na kruhy pod očima je to fakt blbý. Je dost vidět, zalézá do vrásek. No znova už si ho nekoupím. A to hlavně proto, že jsem objevila ten nejlepší korektor na světě :) Je to Salmon Darkcircle Concealer Cream od Skinfood a naprosto ho miluju. Na kruhy pod očima je fakt machr a já s ním zakrývám i ty pupínky. Sice to není nákup do stovky, ale určitě se vyplatí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ten vůbec ale vůbec neznám, hned se jdu mrknout - děkuji za tip :)
      já jsem teď koupila korektor od Sephory, tak jsem na něj zvědavá :)

      Vymazat
    2. za 180 jsem schopna to najít, tak si to píšu na seznam k vyzkoušení :-)

      Vymazat
  2. Já tady tento tag chtěla udělat, ale asi jsem moc zhýrala, protože jsem měla úřed sebou nadepsaný článek a přemýšlela jsem, co napíšu...jetli mě z té hromady trkly dvě věci tak to bylo moc =DDDD já a kosmetika no =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla během chvilky napsáno tolik věcí, až mě to vyděsilo :D

      Vymazat
    2. já su prostě divná, nemusíš mě v tom ještě víc utvrzovat =D já mám leda laky pod stovku =D

      Vymazat
    3. krém je supráckej! zkoušela jsem ho a je fakt super! Dělá takový ten film a to já mám ráda....jen ty parabeny mě tam malinko s.rou =D třeba to bude tenhle, co vymýtí ekzém, kdo ví! =)

      Vymazat
    4. to jsem ráda, že první dojmy jsou dobré :) snad to tak bude i nadále :))
      na složení pro jistotu raději nekoukám :DD

      Vymazat
  3. Ten korektor Catrice si musím konečne pořídit! :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda ten odličovač a laky od Rimmelu, jinak nevím co mám oblíbeného do stovky, pokud vůbec něco :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem asi jediný blázen :D protože mám výrobky minimálně na další článek :)

      Vymazat
  5. Laky od Rimmelu mám moc ráda, stejne jako moje milovaný Catrice Camouflage, fakt je skvely. Od Essence kremy na ruce nemam, lakal me ten cokolado-jahodovy z tusim ze listopadove limitky ale odolala jsem. Nemam nejak potrebu si kupovat kremy na ruce, to mi na celu zivot vystaci moje zasoba Kamillu ;-) Rtenku mam v odstinu 7, tusim ze, a nejak me neuchvatila :/ Jinak balzamek od MOJE ke bajecny a tvarenka je taky fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tomu z té limitky jsem taky nakonec odolala :)) a jaký je tvůj oblíbený balzám od MOJE? já mám ráda pšenici :))

      Vymazat
  6. I věci do stovky můžou být skvělé, o tom jsem se přesvědčila několikrát :-) Hezký příspěvek :-))

    http://mlcoftw.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. většinu z toho mám nebo znám, ale ten lůj je jednoznačně top ;) :)

    OdpovědětVymazat
  8. Catrice korektor je fakt skvely! Ty ubrousky z Douglasu uz dlouho chci vyzkouset a nejak jsem se k tomu jeste nedostala.. Ja mam rada treba sampony od Balea asi za 35-50 kc, stejne tak jako sprchace..

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea má skvělé sprcháče, teď jsem neodolala té limitce s melounem :) nalákala jsem na ní i kamarádky a všechny jsme vykoupily :D šampony jsem ještě nezkoušela, zatím k nim nemám důvěru, ale třeba se jednou odhodlám je zkusit :)

      Vymazat
  9. Taky mám Catrice Camouflage cream a je úúúplně úžasný
    já mám fakt dost tmavé kruhy pod očima a ten korektor je krásně zakryje (smaozřejmě že né celé ale to nezvládne žádný korektor úplně zakrýt moje kruhy...:( )

    rtěnky od essence v černém obalu jsou super
    za 60 kč jsem nečekala že budou tak dobré:)
    mám odstín 13 love me , to je taková světlá barvička....moc pěkná
    pak chci ještě v odstínu 07 Natural beauty

    v jakém odstínu jí maš ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám 09 wear berries a je to krásná fialová :) na 07 mám taky zálusk :))

      Vymazat
  10. Krémy na ruce od Essence taky můžu, rtěnky taky a laky od RImmel jsou super.. jinak nemám nic ..nechápu, jak je to možný, chci zkusit Jordanu určitě a pro ty ubrousky už fakt budu muset jít ....ale Douglas je pro mě nebezpečný území, to neskončí jen u ubrousků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prej nebezpečné území :DD ale máš pravdu, taky je to tam pro mě nebezpečné :D

      Vymazat
  11. Ani jeden z těchto výrobků pořádně neznám, asi se budu muset seznámit :)


    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY!:)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  12. Ja jsem asi frfňa, sotva jsem dala dohromady pet veci :)
    Essence rtenku jsem mela a prisla mi hrozna. Dala jsem mame a ta ji chvali porad dokola.
    Ten korektor me taky zklamal :(
    Vim, ze je nesmysl plosne odsuzovat levne veci, ale ve vysledku za na dam tolik, ze jsem mohla mit jednu poradnou. Tak si rikam, ze budu kupovat veci 200 Kc a vys, ale to taky nezaruci uspech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já si zase připadám jako když kupuju jenom mega levnou kosmetiku :D mám tady věcí na další dva díly :D ale fakt to jsou kousky, který denně používám a jsem s nimi spokojená :))
      když tak nad tím přemýšlím, tak jsem takový extrém, kupuji levnou kosmetiku a pak zase tu drahou :D tak asi budu muset někdy pokouknout po něčem, co je ve středu :D

      Vymazat
    2. Kdyz zas prave ten stred je nejvic riziko - takova ta drazsi drogerka... :-D

      Vymazat
  13. Vse mam vyzkousene az na moje, elf produkty a catrice korektor.. Jinak supr veci:) Essence rtenky jsou fajn za tu cenu:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)