Červen a opět nákupy

Zdravím všechny čtenářky :)

Zítra tu máme další měsíc, proto je čas na nakupovací článek. Zdá se mi, že je toho tentokrát opravdu hodně, takže se v červenci a v srpnu budu snažit trošku nákupy omezit, uvidíme :)

Snad se vám nákupy budou líbit a třeba se i necháte inspirovat :)





Začátkem měsíce mi konečně dorazil organizér na rtěnky (odkaz ZDE) za 77 Kč. Sice moc rtěnek nemám, ale už se mi společně s balzámky začaly v šuplíčku mačkat a chtěla jsem je mít hezky uspořádané a hlavně ty oblíbené mít stále na očích :) Teď mají mé oblíbené své místečko :)



Čekalo na mně také překvapení od Ellen a to light box. To se bude panečku fotit. Musím se ale přiznat, že jsem zatím fotit nezkoušela a mrzí mě to. Snažím se využívat krásného počasí a fotím hlavně venku, ale v zimě budeme nej kamarádi, to je jasná :) Takže ještě jednou moc moc děkujii :)
Jo a málem bych zapomněla na Kinder Bueno - to se u nás bohužel moc dlouho neohřálo, protože jakmile přítel zbystří sladkosti, je to jasný :)



Prosím vás, máte to taky tak, že když něco sháníte, oběháte všechny možné obchody a prostě neseženete? Přesně to se mi stalo, hledala jsem lehký svetřík, který bude mít tříčtvrteční rukáv a bude skvělý na chladné léto. Nikde jsem ho nemohla sehnat. Až pak v KIKU. Byla to náhoda, jenom jsem šla na čumendu a zbyl tam posledníííí, tak to bylo jasné. Stál 279 Kč.
Na fotce vypadá asi nevzhledně, ale přiložila jsem i fotku, kde mám svetr na sobě, protože fakt špatně nevypadá a mně se moc líbí :)

Ten stejný den jsem koupila i obyčejné růžové tričko z Lidlu za 129 Kč.


Zdravííím vás :))


Ve schránce na mě čekala obálka plná novinek od kosmetiky MOJE. A to hned tři rtěnko - balzámky. Víte, že jsem na takový věci docela úchyl a proto jsem měla obrovskou radost. Brzy bude recenze :) 




Také jsem si v klidu pročetla novinky, které chystá Nivea. Pokud máte zájem být v klubu Nivea, mrkněte na jejich stránky a zaregistrujte se :) Budou vám tak chodit novinky a také si vždy můžete objednat diář, já už mám objednaný na další rok a těším se na něj :)



Juchůůůůůů, dorazily i balíčky z dalekých krajin Ebay :D
Moc se mi líbily peříčkové samolepky na nehty, tak jsem je tam za 26 Kč nemohla nechat (odkaz ZDE) :))

Také jsem si vybrala pár náramků :)
Černý náramek 19 Kč (odkaz ZDE)
Neonový 19 Kč (odkaz ZDE)
Zlatý 19 Kč (odkaz ZDE)




Díky spolupráci jsem dostala možnost vyzkoušet skleněné pilníčky z eshopu Crystales.
Poctivě si od té doby piluji nehtíky právě těmito pilníčky a brzy na vás čeká recenze (a také soutěž, ale pšššt) :)




A dalšííí balíčky z Ebay :) Když už, tak pořádně, že? :)

Černo - zlatý náramek 36 Kč (odkaz ZDE)
Čelenka - 19 Kč (odkaz ZDE)
Náramky na magnet 20 Kč (odkaz ZDE)



Jsem hrozně moc ráda, že jsem díky spolupráci mohla vyzkoušet některé produkty od značky Jessica. Tuto značku znám už poměrně dlouho, díky mamce, která bývala manikérka, a vždycky jsme po lacích Jessica pokukovaly.
Radost z balíčku jsem měla tak velkou, že jsem ještě ten den rychle musela vyzkoušet ty laky a jsou přenádherné :) Určitě se brzy objeví v nedělním lakovacím článku.
Basecoat a topcoat od té doby také používám, abych vám mohla napsat co nejpřesnější recenzi :)



Miluju vztahy mezi bloggerkami (víte, jak to myslím, né?). A proto jsem byla moc ráda, že mi Tess zaslala věci, které byly v DM boxu, protože na mě se tentokrát štěstí neusmálo a nevyhrála jsem. Právě díky Tess můžu vyzkoušet všemi chválený sprcháč od Dermacolu a také deodorant od Rexony. Jo a dostala jsem ještě jeden láček, který už čeká v lakovací frontě. Opět ještě jednou moc moc děkujuuu :)



Při skvělém odpoledni s kamarádkou jsme se vydaly nakouknout do DMka. Uf uf uf, krotila jsem se jak nejvíc to šlo a nakonec jsem neodolala mé oblíbené Balee. Chtěla jsem zkusit tu novou minerální vodu (59 Kč), suchý šampon (cca 80 Kč) a nemohla jsem tam nechat sprchový gel a úžasnou melounovou vůní (33 Kč).



Jo jo jo! I já jsem podlehla těm poutavým reklamám na slevy v Sephoře.


Taštička se Sephory ukrývala ...

Vůni DKNY (1350 Kč)
Korektor Sephora (380 Kč)
A můj oblíbený dvoufázový odličovač Sephora (100 Kč)

Měla jsem ještě slevičku a platila jsem tedy 1484 Kč. resp. můj přítel, protože toto byl můj dárek k narozeninám, které budu mít ke konci července :)



Když už jsme byli v nákupním centru, tak jsem rychle vlítla do Terranovy a NewYorkeru. Potřebovala jsem nějaké obyčejné, vzdušené a volnější trička na lítání. A taky nějaké úplně obyčejné tílka :) Prosím, omluvte kvalitu fotek, fotila jsem to pozdě večer a už jsem ho pak pozapomněla přefotit.

Tričko Stop thinking (99 Kč), bílé a černé tričko (59 Kč). Tílko černé a bílé (79 Kč).





U mé oblíbené bloggerky Kačky z blogu Once upon a time jsem vyhrála některé výrobky od kosmetiky Dax. Za výhru jsem moc ráda, protože jsem tuto kosmetiku chtěla vyzkoušet.
A prosím vás, jenom pro upřesnění, i blogerky můžou vyhrávat u ostatních bloggerek v soutěžích :) Rozhodně jsem nikoho nepodplatila :D A ni mě nikdo nepodpláci, aby mohl vyhrát :)



Kosmetika MOJE také přišla s novinkou a to s lesky. Tyto novinky na mě taky čekaly ve schránce a tak poctivě všechny zkouším, zapisuji si poznámky pro recenzi :)
Mimochodem, ten třetí je fakt skvělý :)



A nakonec tu mám úplně obyčejnou mega velikou plážovovou tašku za 150 Kč. Tu jsem kupovala včera v Sapě v Praze. Někam k vodě bude suprová, protože do ní narvu opravdu všechno :)



 A TO JSOU VŠECHNY MÉ NÁKUPY A TAKÉ VĚCI, KTERÉ JSEM DOSTALA, AŤ UŽ DÍKY SPOLUPRÁCI NEBO JAKO DÁRKEM :))

Když to teď vidím, tak zjišťuji, že je toho nějak moc a v červenci se budu snažit trošku krotit :))

CO SE VÁM  Z MÝCH NÁKUPŮ LÍBILO? ČÍM JSTE SI V POSLEDNÍ DOBĚ UDĚLALY RADOST VY? :)

35 komentářů:

  1. Taky mam lightbox a je skvelej :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už ho budu muset co nejdříve vyzkoušet :)) teď jak je zataženo a ošklivo, tak je možná ten správný čas :))

      Vymazat
  2. Hmm, ten organizér na rtěnky vypadá suprově, sice jich mám jen pár, ale i mně by se hodil :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se nějak nahromadily, tak bylo potřeba je trošku protřídit a dám jim domeček :)

      Vymazat
  3. za mne je bomba ten svetřík, pak mne uhranula ta taška, ta je prostě božííí :-)
    A rozhodně je skvělá spolupráce s Jessica :-)

    A s tím lightboxem si nedělej starosti, se mi to tvé fialkové pozadí s kytičkami líbí, ale chtěla jsem, aby si nebyla tolik vázaná na denní světlo :-) Blesk přeci jen zkresluje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zrovna dneska bylo tak hnusně, že by se už hodil :) takže pokud bude zítra čas, budu celý den zkoušet, abych to vychytala :)
      a doufám, že tašku letos někdy provětrám :DD

      Vymazat
  4. super věci :) ještě jsem článek ani nedočetla a už jsem si šla objednat ten náramek na magnet, díky za odkaz! :D před chvílí jsem se vrátila z města a koupila jsem si cosmopolitan u kterého byla plážová taška jako dárek, tak už se těším, až jí vytáhnu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se těším až tu svou tašku provětrám :) a náramek se mi tak líbí, že časem dokoupím i další barvičky :) jsou fakt skvělý :)

      Vymazat
  5. Taky by se mi hodil nějaký ten organizér na rtěnky tý jo! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní nákupy. Ten organizátor na rtěnky mám už nějakou dobu, ale budu si muset pořídit již druhý :D Na mou sbírku je jeden prostě málo. A ten proplétaný náramek jsem si taky pořídila akorát ne s černým provazem ale bílým. Novinky od Moje vypadají skvěle, už se těším na recenzi :)

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bílou variantu jsem také chtěla a časem ji dokoupím :) ale zjistila jsem, že nemám nic zlato-černého, tak bylo jasné, co bude mít přednost :))

      Vymazat
  7. Jééé nemáš za co boruku =) Jsem ráda, že máš takovou radost....Ty si nikoho nepodplatila? a co mám asi tak říkat já? =DDDDDD to já jsem všechny pěkně podmázla, to si určo teď říká celá blogosféra =DDDD

    Jinak si moc krásně pokoupila! K spoluprácím gratuluju a ten Jessica lak, ten vpravo je opravdu božský! Jinak Lenka psala, že skleněné pilníčky nejsou moc dobré....co ty na ně říkáš? =)

    Organizér tiše závidím, protože můj je nacpanej a dalších asi 10 rtěnek stojí všude kolem něj, já tušila, že mi jeden nemůže stačit =DDD

    Ty peříčkové nálepky drží na nehtech? mě nikdy ty nálepky nedrží =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, tebe ty úplatky musely přijít teda draho :DDDD

      tyto peříčkový mi drží dobře, ale některé občas zlobí, tak je potřeba je přelakovat topcoatem a je klid :))
      na pilníčky bude brzy recenze, ze začátku jsem si nebyla jistá, protože i mamka byla taková skeptická, ale jsme obě spokojené :))

      Vymazat
  8. Wow, to jsou teda nákupy!:)) Mě se líbí ty laky od značky Jessica, vím, že jeden čas ty produkty snad byly v drogérii, ale to už je tak 10 let, laky vypadají moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyo, tak to vůbec nevím :) v našem zapadákově totiž před 10ti lety nic nebylo a když nám tu pak otevřeli Rossmanna - jééé to bylo slávy :D

      Vymazat
  9. Jůů to je věciček, jsem zvědavá na láčky samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu se už zase muset trošku krotit a šetřit na veletrh :))

      Vymazat
  10. Hm hm, to je věcí :) !
    Ten sephorácký nákup vypadá skvěle. Z toho všeho vlastním pouze Balea sprcháč :D !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doufám, že ten korektor bude dobrý, slyšela jsem chválu, tak jsem velmi zvědavá :))

      Vymazat
  11. Jůů to je nálož :)) Jsem zvědavá na Jessicu, nějak mě tahle značka neláká, tak možná dělám chybu, když jí přehlížím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď v červenci se budu už hlídat a na ebay mám zákaz :))) a do drogerek taky :))

      Vymazat
  12. Toho je požehnaně :-) Alice neplánuješ točit videa? Určitě by to bylo super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem nad tím mnohokrát přemýšlela, ale nevím nevím ...bohužel nemám postavu modelky, ani dokonalé vlasy a pleť a asi bych nezvládla ty hnusné komentáře :D jsem srab :D

      Vymazat
  13. páni to je ale věciček :-O noo jako já se snažím neutrácet nebo jako utrácet ale prvně si rozmyslím důkladně jestli nemám něco podobného doma jestli se to vyplatí atd spíš spotřebovávám :-D jenže než člověk spotřebuje oční stíny tak to budou roky a roky no tak uvidím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, přesně to si taky říkám :) paletky už mám zakázáno kupovat, protože oční stíny snad po mně budou dědit i děti (které ještě ani nemám) :DD

      Vymazat
    2. Po mně určitě i vnučky, který taky zatím nemám:-). A mých 131 rtěnek zřejmě i pravnoučata:-)

      Vymazat
    3. wooow... to je pěkná sbírečka :))

      Vymazat
  14. Mi se strašně líbí ty laky, vypadajá skvěle a těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zabouchla jsem se do nich :)) sice jsou hodně, ale hodně podobné pískáčům od GS, ale to nevadí :))

      Vymazat
  15. Sephoráckej korektor dobře kryje, ale je dost suchý, a tím pádem horší na manipulaci. Dělám to tak, že bezprostředně před aplikací nanesu trochu očního krému, pak už je to ok a nehrudkatí.Jessiku mívali myslím v Marrionaud. Nikdy jsem ale nic nekoupila, měli strašně zaprášenej stojan, bordel v parfumerii mě odrazuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, snad mi bude vyhovovat :) ještě dva týdny a už ho konečně budu moct vyzkoušet :)) ale láká mě čím dál víc :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)