Jak dopadla kosmetika MOJE + malá soutěž

Ahojky všem :)

Už je tomu skoro měsíc, co jsem začala zkoušet produkty od nové české kosmetické značky na našem trhu s názvem MOJE. Ráda zkouším nové věci, a proto jsem byla moc ráda, když jsem dostala možnost vyzkoušet hned několik výrobků. Kdo by taky rád nezkoušel nové věci, že? :)
Neváhala jsem a hned jsem se pustila do zkoušení, všechno jsem poctivě fotila, zapisovala si poznámky a právě dnes přicházím s recenzí.

Některé výrobky jsou podle mě skvělé a už nesou štítek - oblíbenci, některé mi naopak nesedly nebo mě nezaujaly. Jaké to jsou, se dozvíte v článku :)
Článek bude opravdu mega dlouhý, protože jsem se snažila popsat opravdu všechno a také vás čeká velká nálož fotek :)

A protože kosmetiku MOJE společně semnou zkouší i mé čtenářky, opět na jednu z vás bude na konci článku čekat balíček :) Balíčky za koláže jsou právě na cestě za vítězkami (prý už dorazily - huráá) a Blanka, výherkyně rychlé soutěže na mém Facebooku, už balíček má :) To jen pro pořádek, aby bylo jasné, že balíčky opravdu posílám :)


A připravila jsem pro vás i video, kde uvidíte lépe třeba kartáčky u řasenek, tak kdo ještě neviděl, mrkněte :)



Začnu s výrobky, se kterými jsem moc spokojená a s klidným svědomím vám je doporučuji, takže kategorie ANO :)


Jako milovnice laků si jako první vezmu na mušku laky na nehty Orchidea.
Na výběr je celkem 13 odstínů, já jsem dostala korálový odstín č. 6, lila odstín č. 3 a nude odstín č. 4.  Nebudu se zbytečně opakovat, protože jsem o nich psala článek - zde.
Ještě jsem nelakovala nude odstín, ten se ale určitě objeví v nějakém nedělním lakování :)

S laky jsem ale spokojená, lahvičky se mi líbí, obzvlášť černé víčko s bílým motivem a logem.

Obsahují 12 ml a doporučená cena je 49,90 Kč.




Hrozně moc se mi zalíbily ty pískové, pískáče totiž miluju a musím vyzkoušet všechny :)
Jsou to taková roztomilá miminka, protože laky jsou opravdu maličké, obsahují jen 5,5 ml. A to se mi líbí, protože se mi snad někdy poštěstí nějaký lak dopotřebovat :)
Na výběr je jen ze 4 barev, klidně bych jich brala víc, protože jsou úžasné. Já jsem zkoušela červený odstín se zlatými třpytkami v odstínu č. 1. A doslova mě očarovalo číslo 2, modro-zelený odstín obsahující stříbrné třpytky (menší a větší třpytky).
Určitě jim v následujícím týdnu věnuji samostatný článek, abyste si mohly odstíny pořádně prohlédnout. Ale jen prozradím, že lakování šlo parádně, vydržely mi týden a odlakování šlo raz dva (u toho modrého kvůli větším třpytkám šlo odlakování o něco hůř, tak jsem použila alobalovou metodu).

Jinak jsem s nimi moc spokojená a tyto krasavce určitě provětrám v létě znovu :)

Pískové laky stojí také 49,90 Kč.






Teď jsou na řadě balzámky, které mě taky očarovaly. Víte, že na rtěnky jako takové moc nejsem, většinou stejně nosím oči nalíčené výrazně, a proto často dávám přednost jenom balzámům.
Měla jsem možnost vyzkoušet všechny tři varianty - brusinku, rakytník a pšenici.
Balzámky slibují výborné hydratační, výživové a regenerační schopnosti díky přírodním extraktům, oleji a vosku. A jaké jsou? Skvělééé. Fakt, že jo :)
Na rtech působí příjemně, dodají jim jenom jemný lesk a krásně je hydratují. Opravdu jsem si je hodně oblíbila, jeden jsem rovnou šoupla na noční stolek a druhý mám na stolku a když brouzdám na internetu, vždycky máznu a je to :) Na rtech vydrží přibližně hodinu, pak se pomalu vytrácí a zůstává pouze slaboučká vrstva. Myslím, že balzámy se opravdu povedly, alespoň mě to tak přijde.
A jak voní? Úžasně :) Všechny voní podobně sladce, ale pšenice je z nich nejméně sladká. Takže pokud někdo nemá rád výraznější sladší vůně, pšenice bude to pravé :)
Brusinkový je zabarvený do růžova, na rtech je ale bez barvy a obsahuje maličkatý shimmer, který není vidět. Zbylé dva jsou klasické bezbarvé balzámky.

Takže opět velká spokojenost, se všemi :) A balení se mi také líbí :) Můj oblíbený je pšenice a poslední dobou jsem přesedlala na sladší brusinku.

Balzámky obsahují 15 g a stojí 39,90 Kč.




Další na řadě jsou řasenky, které mě také velmi překvapily. V nabídce je rovnou 5 různých řasenek a každá má odlišný kartáček. Na kartáčku hodně záleží, protože není kartáček, jako kartáček, proto jsem byla na řasenky moc zvědavá a ve finále jsem byla mile překvapena.

Nejvíce jsem si oblíbila řasenku SENZA A MAXI, na druhém místě se umístila řasenka PERFEKT a třetí místo obsadila řasenka BEST, která až trošku vyschne, bude skvělá. Na posledním místě kvůli velkému kartáčku, který mi nesedí, se umístila řasenka GIGA.

Žádná z nich ale není totální propadák, alespoň ne pro mě, protože nalíčit jsem se dokázala s každou. Žádná řasenka mi neopadávala, nedělala šmouhy nebo tak nějak. Všechny jsou černé a nejsou voděodolné. SENZA semnou ale dokonce zažila menší deštík a nerozmazala se.
Ještě ale musím zmínit, že moje řasy jsou příšerné - krátké, bez objemu a rozhodně bych je potřebovala zahustit, ale musím si vystačit s tím, co mám :) A taky jedna důležitá věc, řasenky jsou opravdu hodně individuální záležitost a i když tady ukážu fotku, jak dokáže nalíčit řasy, tak nezapomínejte na to, ŽE VÁM ŘASY MŮŽE NALÍČIT JINAK.

Řasenky stojí 79,90 Kč.
Teď se mrkneme na jednotlivé řasenky :)

GIGA má dodávat gigantický objem a hned mi bylo jasné, jaký asi bude mít kartáček - ano, klasický oooobří kartáček :) Mně bohužel tyto kartáčky nevyhovují a takovým kartáčkům se vyhýbám, ale natočit řasy mi zvládla. Neslepovala, ale nezaznamenala jsem ten woow efekt a zdá se mi, že mám ty řasy jako muší nožky :D Po půli dne mi řasy jakoby spadly a už nebyly tak natočené. Zkoušela jsem pak i oranžovou Scandal eyes od Rimmelu a taky mi k večeru řasy padly. Takže jsem se opravdu ujistila, že velké kartáčky asi nejsou pro mě a mým řasám se tento kartáček prostě nezamlouvá. Řasenku jsem předala mamce a hle - ta je s ní moc spokojená a od té doby jsem ji neviděla :) Takže pokud máte rády velké kartáčky, klidně do ní běžte :)



řasenka GIGA

Na řasenku PERFEKT jsem se podle popisu těšila nejvíce, protože má perfektně zahustit, prodloužit a oddělit nepoddajné řasy a dodat efekt umělých řas.
Tato mi hned udělala hezčí řasy než kolegyně před ní. Řasy mi krásně prodloužila, oddělila, ale to zahuštění pořád není takové, jaké bych si představovala. Ale co si budeme povídat, moje řasy jsou prostě příšerné a málokterá řasenka je dokáže zahustit. Tuto jsem si ale hodně oblíbila a i přes nezvyklý kartáček, se mi s ní pracovalo dobře :) Řasy zůstaly krásně natočené a oddělené celý den.



řasenka PERFEKT

Řasenka SENZA se stala mou oblíbenou a používám ji hodně často. Slibuje výrazné prodloužení a posílení objemu řas. Má pružný silikonový (umělý) kartáček, který má malé a velké štětinky. Kartáčkem se krásně dostanu až ke kořínkům řas a můžu je tak oddělit, zahustit a prodloužit. S touto se mi pracuje opravdu dobře a efekt, který dělá, se mi moc líbí. Sedla mi i ta konzistence náplně, protože není tak mokrá a nemusí tak čekat, než řasenka trošku vyschne.



řasenka SENZA  + trio stínů č.10 + automatická tužka na waterline (cca po 4 hodinách líčení)

Jako další řasenku tu máme BEST, která slibuje dokonale natočené, objemné a prodloužené řasy. Má také pružný silikonový kartáček, ale štětinky jsou seřazeny od menších až po velké. Zase jsem se mohla dobře dostat ke kořínkům řas a udělala podobný efekt jako BEST, akorát je tato na mě moc mokrá a budu muset chvilku počkat, až vyschne. Právě kvůli té mokřejší náplni mi řasy trošku slepila a taky se mi zdá, že mi řasy až moc prodloužila a to se mně osobně nelíbí.



řasenka BEST


A jako poslední tu máme řasenku MAXI pro maximální objem a prodloužení řas. Maxi je společně se Senzou moje nejoblíbenější. Dělá skoro stejný efekt, jen možná o kapku dramatičtější. Má pružný silikonový kartáček se štětinkami, které se ke špičce kartáčku zmenšují. Opravdu moc hezky se mi s ní pracovalo a řasy nalíčila skvěle.


řasenka MAXI + líčení s triem č. 2



Měla jsem možnost vyzkoušet i automatickou tužku a klasickou tužku na oči. Obě jsou skvělé a u obou se mi i balení líbí.
Automatickou jsem používala na waterline a na ní držela v pohodě přibližně 4 hodiny, pak se pomalu vytrácela.
Linky skoro vůbec nenosím, ale díky tomu, že klasickou tužku jsem dostala v šedém odstínu č. 7 a nepůsobí tak tvrdě, jsem se pustila do linkování. Držela bez problému a párkrát jsem s ní vytvořila kouřové líčení, protože se hezky rozmazávala. A co musím pochválit je to, že tužka je krásně měkká a kreslila skoro sama :)

Klasická tužka stojí 39,90 Kč a na výběr je 9 odstínů.
A černá automatická tužka na oči stojí 49,90 Kč.


 




Teď se dostáváme do kategorie MOŽNÁ.

Na tvářenky moc nejsem, no popravdě skoro vůbec. Své tvářenky bych mohla spočítat na prstech jedné ruky i proto tvářenku řadím do skupiny možná.
Můj odstín č. 2 ukrývá růžovou barvu se zlatým shimmerem, který ale není moc vidět, protože růžovému odstínu dodává jenom takový šmrnc. Myslím si, že se tato tvářenka trošku inspirovala tvářenkou od Narsu - Deep Throat (ale Nars tvářenku nemám a v žádném případě netvrdím, že je to přesně ten stejný odstín). Jen mi přijde, že je jí maličko podobná. Pigmentací je na tom průměrně, žádnou extra velkou pigmentaci nečekejte. Nemusíte se ale bát, že byste to s tvářenkou přepískly. Já jsem si tento odstín oblíbila, protože tvářím dodal krásný šmrnc a vydržela celý den. Na opálené pleti bude vypadat taky krásně. Moc mě zaujal odstín č. 6, ale jak už jsem říkala, na tvářenky moc nejsem. Ale kdo ví, dřív jsem taky nebyla na bronzery a rozjasňovače a teď se v nich vyžívám :) Balení tvářenky je takové obyčejné, srovnala bych ho s Jordanou, ale tam se mi obal líbí o něco více, ale o obalu ten produkt není a na doma mi to opravdu stačí.

Tvářenka stojí 69,90 Kč a je v šesti odstínech.





Trio očních stínů se v kategorii možná objevilo proto, že jsem zhýčkaná a zmlsaná od Sleeku a nebo Urban Decay. U těchto značek je kvalita stínů opravdu vysoká, a proto jsem už zvyklá na určité vlastnosti a kvalitu.
Trio ale vůbec není špatné, poslední dobou jsem se líčila jenom s ním a vystačila jsem si. Na můj vkus trošku práší, takže doporučuji dřív nalíčit oči, abyste si na makeupu nenadělaly zbytečnou neplechu. Pigmentované jsou průměrně, barvu z nich ale krásně dostanete a na víčko ji také přenesete. Bez báze mi stíny vydržely přibližně 4 hodiny, pak se stíny začaly vytrácet a slévat do ohybů. Víčka mám mastnější a téměř pod všechny stíny používám primer, takže jsem i s těmito stíny používala bázi a ta mi prodloužila výdrž stínů na příjemných 8 hodin.
Takže za mě stíny ano, ale pokud jste jako já zvyklé na Sleek apod., tak vás stíny asi nijak nepřekvapí. Některé kombinace jsou ale opravdu moc povedené. Jo a málem bych zapomněla na balení, to je obyčejné a mám takový pocit, že každou chvilkou víčko upadne, ale co bych taky chtěla za tu cenu, prostě luxusní kosmetika to není :)

Mají 6 g, stojí 49,90 Kč a vybírat můžete ze 14 variant.

                                                         Trio očních stínů č. 2 a č. 10


rychlé líčení když jsem pospíchala pomocí očních stínů č. 10 + černá automatická tužka (zapomněla jsem na řasenku)


Na pomezí kategorie MOŽNÁ a NE je jeden produkt.

Tím produktem je tekutá linka. Vůbec nelinkuju, když už, tak používám linky v tužce, se kterými se mi lépe pracuje. Svůj výtvor s linkou vám raději ukazovat nebudu, protože se opravdu není čím chlubit. Linky pořád nejsou něco, čím bych se mohla chlubit, ale trénuju a už se zlepšuju.
Kdo má ale už linky v ruce, tak s linkováním nebude mít problém a půjde mu to raz dva. Pokud máte rády tento typ linek, myslím, že vám budou vyhovovat, protože se s nimi pracuje dobře, neobtiskávají se a drží celý den.

Tekuté linky stojí 69,90 Kč.




Poslední kategorii je kategorie NE

Do této kategorie musím bohužel zařadit matující kompaktní pudr. Hned musím pochválit odstíny, dostala jsem odstín č. 2 a pro mou bledou pleť byl perfektní. Další plusové body dostává za matující efekt, protože pleť dokázal opravdu hezky zmatnit. Na mé mastnější pleti vydržel přibližně čtyři hodiny, přesně tak, jak jsem zvyklá. Je jemně namletý a působí hezky sametově, i na pleti. Bohužel ale hodně práší a mám takový pocit, že si velkou část pudru vypráším pryč a to je škoda. Zásadnější pro mě ale je to, jak mi pudr sedí na pleti. Tento na mé pleti na denním světle byl vidět, nezapracoval se tak, jak potřebuji. V poslední době nepoužívám makeup a spoléhám se právě na pudr a potřebuji, aby byl co nejpřirozenější a na pleti nebyl vidět. Tento na pleti prostě vidím, není to nic hrozného, ale na můj oblíbený Lorealu nemá. Podobný efekt mi ale dělá pudr Stay Matte od Rimmelu, který je ale hodně oblíbený, proto si myslím, že pudr musíme vyzkoušet každá sama :)
Mé pleti ale nelichotí a nesedí, tak jak potřebuji. A opět mám takový pocit, že se víčko může každou chvilku ulomit :(

Obsahuje 16g, stojí 79,90 Kč a můžete vybírat ze tří odstínů.




SHRNUTÍ
Za mě rozhodně balzámky, laky, řasenky a tužky ANO.
U očních stínů by někomu mohlo vadit to prášení a pigmentace, ale pokud třeba s líčením začínáte a chcete se učit stínovat apod., tak na to vám trio krásně postačí.
To stejné u tvářenky, nečekejte nějakou super pigmentaci, ale pokud chce nenápadnou tvářenku, toto bude skvělá volba :)
Pokud jste šikovné (a né jako já), tak s tekutou linkou si poradíte raz dva.
A pudr? Ten mé pleti nelichotí, ale vše je potřeba vyzkoušet na vlastní kůži :)

Snad jsem na nic nezapomněla a pokud má někdo nějaký dotaz, tak prosím, do komentářů :)
A samozřejmě bych tímto znovu chtěla poděkovat, že jsem měla možnost kosmetiku MOJE vyzkoušet a jsem ráda, že některé produkty se přesunuly do mých Oblíbenců.

UŽ JSTE NĚJAKÉ PRODUKTY ZKOUŠELY? NARAZILY JSTE NA KOSMETIKU MOJE? CO VÁS PO MÉ RECENZI ZAUJALO ?



A JE TU SOUTĚŽ :) EDIT K 21.6. - SOUTĚŽ UKONČENA

Uffff .... kdo článek dočetl až sem, tak získává zlatého bludišťáka a má možnost si o balíček s kosmetikou MOJE zasoutěžit :)

Podmínky soutěže jsou jednoduché:
- samozřejmě být pravidelným čtenářem přes GFC a napsat pod tento článek komentář
- další komentář si můžete připsat, pokud mě sledujete na Facebooku (tam jsem často) :)
- a další komentář si můžete připsat, pokud sledujete na Facebooku i kosmetiku MOJE

Soutěž probíhá ode dneška tj. 5.6. až do soboty 21.6. do 20:00. Pak opět natočím losovací video (pokud budu v práci, tak někdy během neděle, tak prosím o strpení).

Můžete vyhrát balíček níže vyfocených produktů :)


153 komentářů:

  1. U pudru se mi vicko ulomilo behen tri dni a pravda, prasi. Jinak s nim problem nemam, nejsem na pudry nejak narocna. Momentalne zkousim rasenku Best a mile me prekvapila, tvarenka taky fajn:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem kosmetiku ještě nezkoušela. :)) Tak bych ráda zkusila.
    Sleduji jako Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm ty laky vypadají nádherně :) !
    Jsem pravidelnou čtenářkou už dlouho jako Romana Lánská :)
    Tvou FB stránku sleduji pod stejným jménem a stejně tak Kosmetiku Moje :) !
    RomanaLanska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, laky a řasenky vypadají super!
    sleduji jako Šárka Beranová, sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Skeduji tě i na fb:) jako Šárka Beranová

    OdpovědětVymazat
  6. A sleduji i kosmetiku moje na fb:) tam mě hned na úvodní fotce zaujaly ty lip balmy!

    OdpovědětVymazat
  7. Mně ta MOJE docela láká, vypadá tak jako fórově, ale sama doufám, že by to mohla být dobrá značka. Snad :) Sleduji tě.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky tě sleduju na FB, jako Svět podle S., což asi víš ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za recenzi, naštěstí jedna drogerie u nás ve městě už také produkty MOJE nabízí, dnes tam běžím pro ty pískové laky :) Jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  10. JÁ si něco od Moje objednala hned, jak jsem jí tu u tebe viděla, měli nějakou slevovou kci na pár produktů, tak mě to zaujalo .)
    S většinou jsem spokojená, tu zelenou řasenku úplně miluju a používám jí ted nejradjěi, předčila všechny ta dražší, co doma mám a ráda bych zkusila i nějakou jinou ;) Pískové laky taky chválím, jsou supr:)

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji na fb tebe i kosmetiku moje

    OdpovědětVymazat
  12. a jsem samozřejmě i čtenář :) kristyna.gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. no vypadá to skvěle, zvlášt ty řasenky! :) Sleduji tě, i přes Bloglovin.

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji i na FB - Andulka Baláčková

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji jako Kriss
    Jinak ten pudr mě taky nenadchnul, a docela mi smrdí.

    OdpovědětVymazat
  16. Sleduji tě i na FB jako Kristina Procházková
    Z brusinkového balzámu jsem taky nadšená, jinou variantu u nás bohužel neměli :(

    OdpovědětVymazat
  17. A sleduji na FB i kosmetiku MOJE.

    OdpovědětVymazat
  18. gfc ervulenka
    fb eva richterova
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. gfc ervulenka
    fb eva richterova
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Řasenky jsem vyzkoušela 3 a nejvíc jsem byla spokojená s řasenkou MAXI, pracovalo se mi s ní skvěle a dělá mi opravdu krásné řasy. Ráda bych vyzkoušela další výrobky, ty tekuté linky by mohly být skvělé :) a balzámek i další věci mě moc lákají.Minulá soutěž se teda nepovedla, snad se mi tady poštěstí.
    Sleduji tě přes GFC jako Caroline Red-haired.

    OdpovědětVymazat
  21. Na fb tě mám taky lajklou jako Caroline Red-haired :)

    OdpovědětVymazat
  22. A kosmetiku MOJE už taky dlouho sleduji na fb jako Caroline Red-haired :D.

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám doma řasenku GIGA a jsem s ní docela spokojená, ale hrozně mě lákají další řasenky :) jinak ty pískový laky jsou super :)
    GFC Cosmetics and me
    janca-777@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. GFC Cosmetics and me
    janca-777@seznam.cz
    +Sleduji tě i na FB jako Janča Holoubková
    :)

    OdpovědětVymazat
  25. GFC Cosmetics and me
    janca-777@seznam.cz
    +Sleduji tě i na FB jako Janča Holoubková
    +Sleduji na FB i kosmetiku MOJE
    :)

    OdpovědětVymazat
  26. Některé produkty mne zaujaly, zvlášť ty řasenky a laky! Sleduji blog jako Blueberry Pink, blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji i na Facebooku, též jako Blueberry Pink, blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, sleduju tě už dlouho :))

    OdpovědětVymazat
  29. na fb teba sledujem ako Nikola Benková

    OdpovědětVymazat
  30. a aj ich stranku sledujem uz dlhsie pod tym istym menom :)

    OdpovědětVymazat
  31. Líbí se mi jaký efekt ti dělá řasenka Senza, ty dvě před tím mi přijde, že na řasách nemáš žádnou řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  32. Přidávám koment za like kosmetiky MOJE :-)

    OdpovědětVymazat
  33. ... a také za like tvé stránky na FB (Lucie Jeníčková) :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Hurááá konečně recenze na vše. No tak zrovna to, na co jsem byla nejvíce zvědavá, je v kategorii možná:( Laky jsou asi nej, ty se mi líbí moc. Škoda té tvářenky a prášivosti u pudru:o/
    Soutěžit nechci, jestli tady můj komentář vadí, klidně ho smaž:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nic mazat nebudu, blázne :)))
      no tvářenka, nad ní jsem hodně dlouho přemýšlela, ale fakt na tvářenky nejsem a pro mě osobně je dostačující, ale pokud někdo má tvářenky fakt rád a pár jich už vyzkoušel, tak ho tato asi ničím nepřekvapí :) na druhou stranu, když se ji rozhodneš vyzkoušet, nestojí majlant :))

      Vymazat
  35. Páni! Ta Senza ti dělá fakt Senza řasy :D
    Nicméně mě nejvíc zaujaly linky a pískáče, no jo no laková blogerka ;))
    Sleduji pod Petra Klimova

    OdpovědětVymazat
  36. Naprosto vyčerpávající článek. Uf :( Trochu mě překvapila ta tvářenka čekala jsem daleko větší pigmentaci a tu řasenku s pavím okem si časem pořídím. Tak zkusím své štěstí.

    lifewithsandra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Jinak tvůj fb sleduji jak pod Life With Sandra tak i pod soukromým Veronika Sandra Jirátová :-)

    OdpovědětVymazat
  38. A ještě komentík za fb Kosmetika Moje :-)

    OdpovědětVymazat
  39. GFC Caroline :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. FB Kajuš Zámečníková
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. FB kosmetika moje : Kajuš Zámečníková
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Podle mě máš hezké řasy. Já sleduji jen tady přes GFC, Evca.Eva@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :)) mohlo by to být i horší, tak si zase tolik nestěžuju :)) a budu držet palce :)

      Vymazat
  43. sledujem na GFC :)
    sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. No sice to s těma komentářema moc nechápu, tak tu zanechám jen jeden :-D moje kosmetika znám už delší dobu, ale nic jsem od nich ještě neměla...
    Nikol-C@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Pravděpodobně zítra očekávám balíček, tak jsem zvědavá, objednala jsem teda ale jenom laky a na zkoušku balzám :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Jo, a stránku kosmetiky MOJE na fb sleduju. Objevila jsem tuto značku u Kyrkys a zrovna probíhala ta akce s poštovným zadarmo, tak jsem si řekla proč to nezkusit, u tebe ty laky vypadaly moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  47. ty tvářenk vypadají fakt katastrofálně =/

    sleduji tě tady jako tess mart ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  48. na fb tě sleduji jako Tess Loveliness a Loveliness By Tess;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  49. a kosmetiku moje mám lajklou taky pod jedním z těch dvou profilů ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  50. GFC: Bára V.
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. FB: Barbora Vyroubalová
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. FB pro Moje: Barbora Vyroubalová
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Skvělá soutěž
    Sleduji
    GFC: aleachim15
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. FB: Michaela Loffler
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. like moje
    FB: Michaela Loffler
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. GFC Saki
    Mail terezasaki zavináč seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Sleduji tě i na FB jako Tereza Saki. :)

    OdpovědětVymazat
  58. A sleduji i stránku MOJE jako Tereza Saki.

    OdpovědětVymazat
  59. gfc-Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. sleduji tě na fb -Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. a sleduji i fb stránku kosmetiky MOJE-Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Kosmetiku moje neznám, ale moc ráda bych vyzkoušela :)
    Sleduji tě přes GFC i Blogovin :)

    Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Sleduji Tě i na FB jako Baruš Lisníková :)

    Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. A kosmetiku MOJE sleduji také na FB jako Barbora Lisníková :)

    Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. GFC: Monika
    monikaskvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. GFC: Moje malé nudné já
    kristyna.gasmanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. FB: Kristýna Gasmanová
    kristyna.gasmanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. FB (kosmetika Moje) : Kristýna Gasmanová
    kristyna.gasmanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. GFC a FB: Dominika Grešová
    yourdominica@gmail.com
    Máš veľmi pekný blog, len tak ďalej :)

    OdpovědětVymazat
  70. GFC: Julie Kročová
    juliekrocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. FB (tvůj blog): Julča Komár Kročová
    juliekrocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. FB (kosmetika MOJE): Julča Kročová (*i k předchozímu komentáři patří toto FB jméno)
    juliekrocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. GFC: smisek mini
    FB sleduji tké už delší dobou (y)
    smisekmini@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. GFC jako Kristýnka
    mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  75. FB jako Kristýna Mencová
    mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  76. FB (kosmetika MOJE) sleduji také jako Kristýna Mencová
    mencovakristýna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Sleduji jako Lucie Blitzen
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Tvůj blog na Facebooku sleduji jako Lucka Chrastilová
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Kosmetiku MOJE sleduji na FB také jako Lucka. Chrastilová
    monika..chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Pár věcí už mám a jsou super, tak proč nezkusit další :-)
    GFC jako Michaela B.

    OdpovědětVymazat
  81. Blog sleduji na FB jako Michaela Postcrossing :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Kosmetiku MOJE sleduji na fb jako Michaela Postcrossing :-)

    OdpovědětVymazat
  83. Kosmetika MOJE: Klára Odehnalová

    OdpovědětVymazat
  84. veľmi pekná recenzia :) GFC Nikola Orechovska
    nikolaorechovska@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  85. FB Nika Orechovská
    nikolaorechovska@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  86. GFC: Kristina Uhrová
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Sleduju tě na FB jako Kristy Uhrová
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Sleduju FB kosmetika Moje jako Kristy Uhrová
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. GFC: Nechvatalova9
    Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. FB: Lenka Nechvátalová
    Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Sleduji i kosmetika MOJE na facebooku:
    FB: Lenka Nechvátalová
    Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Sleduji přes GFC.
    odjogurtukelimek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Sledujem cez GFC ako Simona
    sima.slosarova@gmail.com
    Inak sa mi veľmi páči, že na každý výrobok je všetko detailne rozpísané plus detailné fotky, úplne ako to vyzerá nie len na prste, ale napríklad už líčenie na viečku..alebo nie len vytiahnutá špirála ako na niektorých blogoch, ale aj na mihlaniciach a potom mám predstavu...a aj laky sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  94. Ty laky vypadají pěkně! :3
    GFC- Hannah Nguyen

    OdpovědětVymazat
  95. gfc - Mar Ťa
    belieberka2510@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. fb - Marťa Suková
    belieberka2510@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. fb kosmetika MOJE - Marťa Suková
    belieberka2510@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, o kosmetice Moje se ted hodne mluvi, tak bych rada nejaky produkt vyzkousela :) Tvuj FB i FB kosmetiky Moje sleduju jako Teri Lazy Minnie a GFC pod stejnym jmenem :) teria@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  99. GFC: Terka Černá
    E-mail: Te-ri-@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. + like na FB Moje kosmetika už déle :))

    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Kosmetiku moje jsem ještě nezkoušela, ale už jsem o ní něco málo četla a vypadá dobře :) super recenze!
    GFC: Denisa Svobodová

    OdpovědětVymazat
  102. máš super nechty! :) sledujem ťa aj cez GFC aj na Facebooku pod týmto menom a sledujem aj kozmetiku MOJE (na FB) :) patkaklimentova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. máš super nechty! :) sledujem ťa aj cez GFC aj na Facebooku pod týmto menom a sledujem aj kozmetiku MOJE (na FB) :) patkaklimentova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. máš super nechty! :) sledujem ťa aj cez GFC aj na Facebooku pod týmto menom a sledujem aj kozmetiku MOJE (na FB) :) patkaklimentova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Slesujem pod menom Lucia Kvaššayová :)

    OdpovědětVymazat
  106. A kosmetiku moje pod menom Miška Kvaššayová :)

    OdpovědětVymazat
  107. Samozrejme sledujem aj kosmetiku MOJE na FB

    OdpovědětVymazat
  108. Budu muset kosmetiku Moje vyzkoušet! Co nejdřív :)!

    Super Giveaway!
    gfc: ivisan
    ivisandali@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. + fb: Ivi San
    ivisandali@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. + sleduji Kosmetiku Moje na fb: Ivi San
    ivisandali@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. lucinkabalintova@gmail.com
    GFC: Lucia Balintová

    OdpovědětVymazat
  112. lucinkabalintova@gmail.com
    GFC: Lucia Balintová
    sledujem na fb :)

    OdpovědětVymazat
  113. lucinkabalintova@gmail.com
    GFC: Lucia Balintová
    sledujem na fb aj kozmetiku moje :)

    OdpovědětVymazat
  114. Sleduju tě už nějakou dobu na fb :))

    OdpovědětVymazat
  115. Všetky výrobky vyzerajú úžasne :D Škoda len, že výrobky sa nedajú objednať aj na Slovensko :/
    GFC: Katarína Kačuriková
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. FB: Katarína Kačuriková
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  117. Sledujem na FB aj stránku kozmetiky MOJE pod menom Katarína Kačuriková
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj
    tuto zančku kosmetiky jsem ještě nezkoušela
    ale produkty se mi moc líbí

    email:alicestastna@email.cz
    skvěle vypadají ty stíny a prostě to všechno
    držím si palce

    tvuj blog sleduji už delší dobu přes GFC a dívám se na něj každý den :)

    OdpovědětVymazat
  119. theia.gab@seznam.cz (fb a GFC-Gabriela Pánková)

    OdpovědětVymazat
  120. theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  123. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  124. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  125. Tak tuhle kosmetiku neznám,ráda bych vyzkoušela :) natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. like na fb - Natálie Byl , natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. like na fb stránce kosmetiky Moje - Natálie Byl , natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. GFC: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. FB: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. FB(kosmetika Moje): Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  131. Túto kozmetiku vidím asi druhý krát, laky sa mi páčia najviac :)
    denie257@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Sledujem aj na fcb :)
    denie257@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. GFC: Jana Marcinová
    povedat_ti_chcem@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  134. FB Janka Marcinová
    povedat_ti_chcem@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  135. Sledovala jsem jako " Můj svět krásy" , nyní jako Hubatá žába, pochopitelně i na Fb:)

    OdpovědětVymazat
  136. Kdybych tě na FB nesledovala, tak o téhle soutěži ani nevím! =o)
    ÁÁÁÁÁÁÁ ty věci jsou prostě úžasný, kdybych alespoň jeden lak na nehty vyhrála, tak by to bylo super, nebo dva laky, nebo řasenku, nebo alespoň víčko od řasenky (néééé, to je už vtip), tak bych byla prostě nadšená! Nejde o tu výhru, ale o ten pocit, že prostě člověk něco vyhraje! =o)) Doufám, že zítra vyhrajeme ve sportce =oD

    kratochvilova.janule@email.cz

    Pac a pusu Kratochvílovic Jaňule =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, my minulý týden vyhráli 107 Kč, heč :)) tak teď jste na řadě vy :))

      Vymazat
  137. podmínky splněny tak to na poslední chvíli zkusím :) mishelle17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. DĚKUJI VŠEM ZA ÚČAST :) SOUTĚŽÍM TÍMTO KONČÍ :)

    OdpovědětVymazat
  139. super recenzia, tu maskaru druhu v poradi asi niekedy vyskusam :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)