"Nedělní lakování" - dva láčky z kolekce Road Trip od Essence

Ahojky :)

Když jsem psala článek o kolekcích, která chystá Essence, tak mi hned padl do oka lak s thermo efektem. Zatím jsem žádný takový neměla, proto jsem ho chtěla vyzkoušet. Lence jsem ho kupovala také a k tomu ještě jeden s asphalt efektem. A jako správná opice, jsem si pro sebe koupila i ten asphalt :))

A protože je to limitka, tak by asi nemělo smysl vám o lacích psát až třeba za měsíc a mé naplánované láčky se přesouvají na další týden a dnes to bude o Essence :)

Jak jsem byla s laky spokojená a co mě docela naštvalo, se dozvíte v článku :) A na krátkém videu, se můžete mrknout, jak se mění ten thermo lak :)





ASPHALT EFFECT
Začnu s tím, který má mít asfaltový efekt. Možná to na první pohled vypadá, jako pískový efekt, ale není. Připomíná mi to takovou jemnější omítku na zdi, nic z čeho bych byla nadšená, ale ten efekt se mi líbí. Oproti klasickým lakům je to prostě změna a tu vítám :)

Je to krémový odstín, který obsahuje zlaté a stříbrné částečky, které ale po nalakování nejsou moc vidět, ani neodráží světlo a ani se na světle netřpytí, což je docela škoda.

Štěteček má užší, ale lakovalo se mi dobře. Nejprve jsem nanesla první, střední vrstvu a myslela jsem, že by mohla stačit, ale ne. Ke krytí byla potřeba ještě další vrstva, ta už byla jenom slabá. Trošku jsem čekala, že bude v cuku letu suchý (tak jako u pískových), ale trvalo mu to trošku déle. Ale za 15 minut byl lak dokonale suchý a nehrozil tak žádný malér.

Já jsem pak už nedávala top coat, protože se mi výsledný efekt líbil :) Lak tedy nebyl zafixovaný a vydržel mi 3 dny. Pak už se začal oloupávat. Na to, že je to Essence a neměla jsem top coat, výdrž byla dostačující :)

Nakonec jsem ráda, že jsem ho koupila. Sice podobný efekt moc nevyhledávám, mnohem raději mám totiž pískové laky, přeci jenom se mi ale ten efekt v kombinaci s krémovou barvou zalíbil :))


THERMO EFFECT
A teď ten s thermo efektem. Ten jsem si hodně oblíbila a každou chvilku jsem si kontrolovala nehty, jakou mají zrovna barvu :))

"Hlavní" barva je jemně meruňková, která vypadá moc pěkně, je taková jemná a romantická. Pokud nehty dáte do studené vody nebo do chladnějšího prostředí, změní barvu na tělovou. 

Já mám divný ruce, protože je mám chvilkama tak studený, jako bych už byla týden po smrti a někdy zase úplně horké, takže byla sranda pozorovat, jak se lak mění. Hlavně když jsem měla špičky v nude barvě a zbytek nehtu meruňkový. No opravdu jsem se s lakem nenudila :)

Šteteček je stejný jako u předchozího a lakovalo se taky dobře. Nanášela jsem dvě slabé vrstvy a ty ke krytí stačily. Pro lepší lesk jsem použila top coat. Bohužel se mi nelíbila doba schnutí, lak schnul asi 30 minut a pak se mi podařilo udělat rýhu a to jsem byla fakt opatrná. Na focení jsem musela nehtík opravit :(

Lak jsem měla 3 dny a byl stále jako nový, takže za toto palec nahoru :))

I přes tu šílenou dobu schnutí jsem s lakem spokojená a ráda bych si v budoucnu koupila další s thermo efektem, protože mě ten efekt prostě a jednoduše bavil :))


Oba laky mají 5 ml a stojí 49,90 Kč. To, že jsou laky maličké, jsem věděla. Ale až doma jsem se podívala, že mají jenom 5 ml a to mi přijde docela málo za tu cenu. Takže se příště v limitkách na obsah laku budu pečlivě dívat a budu zvažovat, zda si je vůbec koupím.


A CO VY? MÁTE NĚJAKÉ LAKY Z TÉTO LIMITKY?
A CO THERMO LAKY? MÁTE? :))

A opět nálož fotek :))

















Studená voda :)


Teplá voda :)








37 komentářů:

  1. Ten thermo lak je skvělý, ale ten asphalt se mi moc nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se těším až ten thermo nalakuju v zimě, jsem zvědavá jakou bude mít barvu, když teď převládala ta meruňková :))

      Vymazat
  2. Zrovna jdu psát článek na ten thermo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Asphalt efekt se mi nelíbí, ale termo lak vypadá super. Ještě žádný lak s tímto efektem nemám, ale rozhodě bych jej chtěla.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych chtěla ještě nějaký, tak snad brzy na nějaký narazím :)))

      Vymazat
  4. Mně se líbí teda efekty oba. Asphalt je zajímavý a neobvyklý. Termo mě teda nadchnul více, určitě si pro nějaký zajdu, nejspíš ale v jiném odstínu, protože na oranžovou moc nejsem :) . Určitě Essence veliké + za tyto efekty a za snahu, přijít s něčím novým.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vím, tak je jen tento odstín, takže smůla.

      Vymazat
    2. bohužel, je jenom v tomto odstínu ..ale v jiných kolekcích bývají vždycky jinačí barvy :))

      Vymazat
  5. Oba dva jsou moc pěkné! Mně by málo obsahu určitě nevadilo, snad v životě jsem nevypotřebovala lak, protože jich mám tolik, takže čím menší lahvičky, tím lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem snad nikdy nevypotřebovala lak :D ale když se pak porovná cena / ml tak vychází docela draho :(

      Vymazat
  6. Ten asfalt efekt se mi vůbec nelíbí ale termo láček vypadá dobře až na ten malý objem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si toho všimla až doma :D a přitom jsem se divila, že jsou tak malý :DD

      Vymazat
  7. ten efekt se mi velice zamlouvá :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ten termo vypadá úžasně, trošku mě mrzí, že se teď nejspíš do drogerky dlouho nedostanu...

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavé laky, i když ten asfalt je fakt divný a nelíbí se mi. Se svou teplotou končetin bych si asi moc termoefekt neužila :D
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba bys byla překvapená :))) já se těším až ho nalakuji v zimě, jestli bude víc nude, nebo pořád meruňkový :))

      Vymazat
  10. Lak jsem snad také nikdy nevypotebovala a pochybuji že se mi to jednou povede :D ! Jinak se mi hrozně líbí oba ostíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já akorát laky s úzkým štetečkem na nail art, jinak až vypotřebuju klasický lak, tak to bude při počtu laků, které mám - zázrak :D

      Vymazat
  11. Ahoj,ten asfaltový efekt mi je na dotyk nepříjemný,mám problém i pískáči a tak jsem všechny svoje poslala Lence :) A ten termo lak není pro mně vůbec vhodný,mám totiž pernamentně celoročně ledový ruce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si právě ten pískový efekt užívám:) ale za začátku jsem si musela dost zvykat :D

      Vymazat
  12. Ten asfaltový se mi nelíbí. Ale mám doma ten thermo a jsem nadšená. Potom mám i ten modrý s benzínovým efektem a je taky skvělý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ten jsem taky jukala, ale naštěstí mě takové barvy moc nelákají :))

      Vymazat
  13. Ten thermo je super! Líbí se mi obě varianty jeho barvy :)

    OdpovědětVymazat
  14. Obe sú super, ja som si ešte takéto laky u nás nevšimla:)

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Ten Asphalt vypadá dobře jenom v lahvičce, na nehtech vůbec, na nich to vypadá jako hodně nezdařená manikůra (jako by tam bylo 1000 bublinek) a ten thermo mě nijak neoslnil kvůli barvám, efekt není moc výrazný, a tak mě nezaujal (stejně jako ostatní z kolekce)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle lahvičky jsem myslela, že bude teda jinačí, ale zase taková hrůza to není :)) alespoň teda pro mě :))

      Vymazat
  16. Tiež sa pridávam k názaru na Asphalt, vôbec sa mi nepáči :D Boli by to absolútne vyhodené peniaze pre mňa.
    Nad tým thermo som však ale váhala a na poslednú chvíľu som ho do regála vrátila :)
    Ale vyzerá pekne na tvojich nechtoch :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten thermo lak je velmi zajímavý! Vůbec to neznám, ale je to super nápad! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)