"Nedělní lakování" - podzimní romantika s Essence

Ahojky!

Tak už tu máme podzim. Myslela jsem, že lepší počasí ještě chviličku vydrží, ale asi prý ne :)) Když jsem před nedávnem lakovala tento odstín, hned mi bylo jasné, že bude naprosto perfektní na podzim. Lakům od Essence se poslední dobu snažím vyhýbat, protože výdrž není žádná sláva, ale tento odstín mě docela zaujal, tak jsem si řekla, že ho zkusím a dám mu šanci :)

Jestli u mě lak obstál nebo jsem sáhla vedle, se dočtete v článku :)




Pokud bych měla stručně a co nejvýstižněji popsat odstín č. 112 time for romance, tak bych napsala - exploze třpytek, která vypadá naprosto dokonale. Vínová barva v sobě ukrývá šestihranné částečky, velké a malé flitry, a aby toho nebylo málo, tak i jemné barevné holografické třpytečky. Takto to asi zní moc bláznivě, ale všechno je laděno do té fialové a vypadá to opravdu skvěle.

První vrstva teda zrovna vábně nevypadá. Nalakovala jsem ji opravdu slabě a i když jsem nabrala dostatek částeček, nevypadalo to dobře. Pokud by ale někdo tento lak chtěl použít jako nadlak, tato jedna vrstva (nebo dvě slaboučké) by stačily. 

Štěteček má klasický, tak jak jste i Essence zvyklé. Lakuje se s ním parádně a žádnou neplechu neuděláte.
Já jsem nakonec lakovala dvě silnější vrstvy a docílila jsem naprosto dokonalého efektu. Abych pravdu řekla, tak výsledný efekt předčil má očekávání a v lahvičce lak nevypadal ani zdaleka tak krásně, jako pak na nehtech. Však posuďte samy :) 

Překvapivě lak schnul rychle a samozřejmě jsem ho zafixovala top coatem od značky Jessica, který tomu dodal ještě větší šmrnc.
I výdrž mě překvapila. Lak jsem měla 6 dní, pak byla potřeba odlakovávat. Po třech dnech, kdy jsem i fotila, jsem měla už ošoupané špičky, ale stejně jsem byla mile překvapená. Opět to ale záleží na tom, jak o své nehty pečujete a jestli dbáte na base a top coat.

Málem bych zapomněla na odlakovávání. To samozřejmě díky třpytkám nešlo raz dva, ale s trpělivostí to šlo snadno. Pokud je někdo netrpělivý, samozřejmě pomůže alobalová metoda, já jsem ji ale nemusela používat :)
Lak obsahuje 8 ml a stojí 39,90 Kč. Protože se sortiment Essence často obměňuje, tak si nejsem jistá, jestli je stále v nabídce. 

Pokud se vám ale líbí a někde na něj narazíte, běžte do něj :) Je fakt parádní. Jsem ráda, že jsem ho nakonec vzala, protože na nehtech vypadá fakt luxusně :)) No, koukněte na fotky a uvidíte :)
JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? :)


Jedna slabá vrstva


Dvě silné vrstvy

















38 komentářů:

  1. Ve dvou vrstvách vypadá krásně :) Typická podzimní barvička :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tento lak je úžasný. Poprvé jsem ho měla ještě ve starém menším obalu a teď ho mám znovu v tom novém. Díky dnešnímu článku jsem ho hned musela nalakovat :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásný odstín laku, moc Ti závidím nehty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak sa tak kukám na tie fotky, tak si vravím, že mi ten lak mi je dosť známy. Tak som sa išla prehrabať v do šuplíka mamke v lakoch a zisťujem, že ho naozaj poznám :D Mamka ho vlastní a neni to tak dávno čo som ho mala na nechtoch aj ja. Je naozaj krásny a nezdá sa mi ani to odlakovanie nejaké zlé, treba len trpezlivosť. A aj tá výdrž je na Essence docela fajn, aj keď mne v práci máločo vydrží pekne nalakované viac ako dva dni :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak koukám, že je docela oblíbený :)) a o to víc jsem ráda, že jsem ho tam nenechala :)) a to jsem dost pochybovala :D

      Vymazat
  5. S bleskom vyzerá fakt nádherne. :) A máš krásne nechty. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se taky lakům od Essence docela vyhýbám... ale tento je fakt krásný :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky, ale tento mě nějak v té drogerii vábil :)) a udělala jsem dobře :))

      Vymazat
  7. Lak vypadá perfektně! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krása, na podzim jako dělaný! Je pravda, že Essence laky umí v tom smyslu, že má velmi široký výběr a přichází s novými nápady :).
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano :) kdyby vydržely o něco déle byla by to paráda :))

      Vymazat
  9. Pro mě tyhle třpytivé laky vůbec nejsou, nesnesu shimmer ani třpytky. A na to odlakování taky nemám nervy :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Chci mít krásné nehty jako ty :D Lak je nádherný, jak budu mít příležitost tak si ho hned koupím :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju mooc :)) určitě kup, snad ho ještě mají v nabídce :))

      Vymazat
  11. No tak ten vypadá krásně! I ta výdrž! Essence se překonal :-)!

    OdpovědětVymazat
  12. Je nádherný, jestli ma něj natrefím, tak do něj rozhodně jdu také. Na nehtech vypda fakt luxusne😊

    OdpovědětVymazat
  13. tento mám a je nádherný, tiež som o ňom už písala na blogu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi je to opravdu oblíbený odstín, tento se teda Essence moc povedl :)))

      Vymazat
  14. Moc pěkné! Také ho mám (tento i ve zlatém odstínu), ale mně tedy odlakování dělalo velké problémy, ať jsem se snažila, jak jsem chtěla :( Měla bych dotaz ohledně lakování: jak to děláš, že máš tak pěkně očištěné oktaje v okolí kůžičky? U spousty laků to je jedno, ale u některých sytých je "zubatý" či nepřesný okraj hodně vidět a ruší celkový dojem. Nešlo by na to téma případně udělat tutoriál? :) Myslím, že by se užitečné tipy hodily více lidem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :)) odlakovávání je někdy boj, ale se správným odlakovačem to jde hned lépe :) já používám ten od Isany z Rossmannu a vyhovuje mi skvěle :))
      se začištěnými okraji jsem bojovala hodně dlouho a pořád to není takové, jaké by mělo být :( používám šteteček, kterým hned po nalakování okraje začistím :) mohla bych o tom napsat nějaký článek a nebo natočit kraťoučké video :) děkuju za tip, hned si to jdu poznamenat :))

      Vymazat
    2. Bezvadné, děkuju moc! Budu se těšit :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)