"Nedělní lakování" - matné nehty s kosmetikou MOJE

Krásný den přeji :)

Kosmetiku MOJE jsem vám již na blogu ukazovala a to hned několikrát. Oblíbila jsem si jejich balzámky, rtěnky, lesky a také pískové laky. Pískáče já totiž můžu a navíc se mi hrozně líbí ty maličké roztomilé obaly. Kosmetika MOJE ale také nabízí 12 odstínů matných laků, které se v drogerii jen tak nevidí. Ano, samozřejmě existují matné nadlaky, díky kterým si můžete zmatnit jakýkoliv lak, ale sehnat je, je někdy nadlidský úkol (má je třeba ELF nebo OPI).

Dva matné láčky jsem ale mohla vyzkoušet, tak se na ně pojďte mrknout, protože jsou opravdu krásné. A ještě bych vám ráda sdělila, že kosmetika MOJE nedávno zprovoznila nový eshop, takže nakupování je jednodušší a přehlednější, tak se mrkněte sem.


Odstín č. 7 je krásná výrazná růžová barva, tak trošku neonka, ale nesvítí tak výrazně. Na léto naprosto parádní (takže už aby bylo alespoň jaro).

A odstín č. 6 v lahvičce ukrývá světle modrou pastelovou barvu, takovou baby blue
:)) Víte, že na modrou moc nejsem, ale tahle se mi fakt líbila :))

Oba laky mají skvělé štětečky a lakuje se s nimi dobře. Růžový se mi ale lakoval o něco líp než ten modrý, ale nic co byste nezvládly :) Růžový jsem lakovala ve dvou slabších vrstvách, pro dokonalé krytí by byla potřeba i třetí. Modrý jsem lakovala ve třech vrstvách. Schly trošku pomaleji, než klasické laky, ale za 15 minut byly dokonale zaschlé. Ani jsem na ně nemohla dát top coat, protože by byl rázem matný finish pryč, takže jsem čekala u seriálu, aby lak pořádně zaschl.

Protože jsem nepoužila top coat, tak jsem se trošku bála té výdrže, ale nic hrozného se nekonalo. Růžový vydržel neporušený 5 dní a modrý 4 dny, takže paráda :)

Jak si můžete na fotkách všimnout, tak oba mají tendenci dělat proužky, to bych v případě klasického laku vyladila top coatem, ale ten jsem nepoužila. Možná to u toho růžového vypadá výrazně, ale nějak hodně to vidět nebylo. To je ale jediná chybička, kterou jsem zaznamenala, jinak jsem s laky moc spokojená. Líbí se mi poměrně široká škála barev, hlavně ten tmavě rudý vypadá úžasně :)

Laky stojí 39,90 Kč, obsahují 12 ml a mají rovnou 12 variant. Na všechny odstíny se můžete podívat a také koupit na eshopu. 

JAK SE VÁM MATNÉ LAKY LÍBÍ? :))





















33 komentářů:

  1. Téda, to jsou moc pěkné barvičky. Máš pěkné nehty :) Od této značky jsem ještě nic nezkoušela :)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujii moc :)) doporučuji ty pískové laky, ty jsou boží :))

      Vymazat
  2. Ihned jdu mrknout na ten e-shop! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné barvičky a ty Tvoje nehty bych fakt chtěla mít :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Mně osobně se matné laky líbí, ale spíš ty s jakoby zmatněným shimmerem, třeba kolekce Suede od OPI (http://www.scrangie.com/2009/08/opi-suede-collection-fall-2009.html). Z těch dvou od kosmetiky MOJE se mi zdá hezčí asi ten modrý, i když normálně na pastelovou modrou taky moc nejsem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé tak ty OPI jsem neměla vidět, ty jsou náádherný :))

      Vymazat
  5. Nádhernééé! A máš pravdu,už aby bylo aspon jaro. Obdiv s tím schnutím,mně vždy když schne lak tak náhle musím na záchod,dostanu hlad,potřebuju si nalít pití a pod a vždy se mi něco stane :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo záchod - to je u mě klasika :D i když fakt nepotřebuju, tak po nalakování vždycky musím :D

      Vymazat
  6. Ten druhý vypadá nádherně :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, tak ty vypadají hodně luxusně! Miluju matné věci :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem vždycky zmatňovala top coatem, toto jsou mé první matné a jsou úžasný :)

      Vymazat
  8. Wow, tak ty barvičky jsou luxusní :))

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadají skvěle, bohužel na mě je 15 minut moc :( na lakování totiž nemám příliš času :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu, já vždycky urychluji schnutí top coatem, to tentokrát nebylo možné :(

      Vymazat
  10. Krásné barvičky!Dlouho jsem tuhle kosmetiku obcházela,ale musím se podívat na její nabídku u nás v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se matné laky moc nelíbí, ale na tvých nádherných nehtech vypadají moc hezky...to je stejné jako s tou žlutou barvou, ta se mi líbí také jen na tobě:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) také se mi některé barvičky líbí jenom na ostatních :))) a přitom jsou opravdu pěkné, ale vím, že mně by neslušely :D

      Vymazat
  12. Vypadají moc hezky .. já jsem si už koncem léta koupila tu růžovou č.7 a ještě světle fialovou č.4 .. na růžovou nějak nedošlo (zkazilo se počasí, tak už jsem na ní neměla náladu), ale tu fialovou jsem nosila - vypadala hezky, ale teda nelakovala se mi nic moc (lak mi připadal takový hustý, že se při lakování tak trochu táhnul a jak píšeš i Ty, pruhovatěl)... a navíc se to matné časem "oblýskalo" - ale stejně jsem ráda, že ho mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla trošku problémy s tím modrým, růžový se lakoval v pohodě :)) č. 4 vypadá moc hezky, ale spíš na jaro/léto, tak už aby tu bylo :))

      Vymazat
    2. Ano, na fialkový už počasí moc není - teď nosím spíš odstíny typu Wild Berry a tak podobně :) Ale ty mám od jiných značek než je Moje...

      Vymazat
  13. matné jsou krásné, ale volím cestu přes matný topcoat od OPI, barvičky jsou hezké, ale přijde mi trošku, že průžkují =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  14. koukám, že ty matné barevné jsou asi všechny stejně hrozné... každopádně já si pořídila top coat a ten je perfektní, rychle schne a krásně zmatní...
    http://mypinkspirit.blogspot.cz/2014/10/maximalni-efekt-minimum-namahy-3-dil.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zatím žádný matný neměla, vždycky jsem si vystačila s matným top coatem :))) ale není matný top coat jako matný top coat :) některé dělají velký prd :D

      Vymazat
  15. Mám doma 4 odstíny, už tři jsem vyzkoušel, dva mám na blogu se kterými jsem nadmíru spokojená :-)
    http://goodmoda.blog.cz/1410/moje
    Ten modrý je také moc pěkný.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)