Nákupy a novinky v prosinci + co jsem našla pod stromečkem

Ahoj ahoj ahoj :)

Dávám si stopku v nakupování, protože po tomto článku už mi opravdu praskají skříně, poličky, šuplíky i různé boxy na kosmetiku. Na druhou stranu byly Vánoce a já jsem si koupila nějaké maličkosti i pro sebe, ze kterých budu mít radost ještě hodně dlouho :))

V prosinci se na mě hodně usmívalo štěstí v soutěžích, takže vám ukážu i vyhrané věci. A také vás čekají nějaké dárečky z Vánoc. Samostatný článek jsem letos psát nechtěla, tak jsem vybrala jenom pár věcí, které by se vám mohly líbit :)

Tak snad si dnešní, trošku obsáhlejší nákupovací článek užijete :))



Hned začátkem prosince na mě doma čekaly hned 4 balíčky. Růžové novinky od Garnier z řady Densify na recenzování.

Pak výhra od Jany z blogu janescolours.blogspot.cz/ a to úžasný peeling od Saloosu, na který už dopisuji recenzi :)) Děkuju :)

U Lištičky jsem vyhrála produkty od Nuxe, takže také od této značky něco vyzkouším. A moc mě potěšily čaje, na které se moc těším. Děkujii :)

A dorazila i objednávka od Pink Pandy :)



To mi takhle z ničeho nic píše Tess, jestli něco nechci od Bath & Body works ... to teda byla otázka :D  Tak jsem si řekla, že když jsou ty Vánoce, tak si koupím nějakou maličkost i pro sebe :)) Taky to tak děláte, že si k Vánocům koupíte něco pro sebe? :))



Usmálo se na mě štěstí i u Markétky z blogu zmrzlaivlete.wordpress.com/ a vyhrála jsem spoustu voňavých a úžasných dárečků od Saloosu :)) Ze sprchového oleje skáču ještě teď, protože k mojitovému peelingu se hodí naprosto skvěle a připomínám si léto a moře :))



Z eshopu www.medaprex.cz/cs/ jsem na recenzování dostala poreCleanse gel a dailyScrub od značky Medik8. Musím přiznat, že o značce jsem slyšela, resp. četla prvně, když mě kontaktovala paní ohledně spolupráce. V nabídce mají hodně produktů na akné, které mě naštěstí netrápí, proto jsem se zaměřila na čištění pleti. Recenze určitě bude po řádném otestování :)



Dorazil mi balíček z Aliexpress, na který jsem už skoro zapomněla :) Vybrala jsem náušnice (cca 30 Kč) a clip - in vlasy (cca 80 Kč). Ty vlasy spíš jenom na vyzkoušení, protože měli zrovna nějakou akci a stály pár korun, tak jsem si řekla, proč ne :) Akorát jsem nějak nechytla barvu, na fotce vypadaly o dost tmavší :(


Aby těch výher nebylo málo, tak jsem u Tess vyhrála nové rtěnky a kontrurku od Bourjois. Rtěnky jsou hodně chválené, tak je musím rychle nafotit, abych mohla zkoušet :))



Následují nákupy z Primarku, o kterých jsem psala ZDE, tak se nebudu zbytečně rozepisovat :)


V DMku jsem také udělala menší nákup :)


Konečně můžu vyzkoušet lak od KIKO :))


A menší nákup jsem udělala i v drogerii Müller :)



Když jsem se čistě náhodou ocitla v Rossmannovi, tak jsem si musela koupit černý lak (cca 50 Kč), který mi zrovna došel :) U NYC byla zrovna akce, tak jsem koupila jednoho krasavce (cca 40 Kč) :))


A také jsem chtěla vyzkoušet razítkovací laky od Essence. Chystám na ně samostatný článek :)) Stály myslím kolem 60 Kč. 



Sice to není kosmetika, ale bubble tea mám ráda, tak jsem to do článku šoupla také :) S přítelem jsme si koupili kuličky a želé na domácí bubble tea :))



Z eshopu baby-baby mi přišlo krásné PFko a vánoční Františky :) Také moc děkuji, udělalo mi to velikou radost :)



U Dorotky jsem vyhrála produkty od Rimmelu, ze kterých mám obrovskou radost :) Makeupy od Rimmelu mám totiž moc ráda, novou řasenku jsem chtěl vyzkoušet a stříbrné stíny jsou také podle mého gusta. Děkujii :)



Ehm ... přísahám, že jsem nikoho nepodplatila, ale vyhrála jsem v soutěži u Škodulky. Astor mám taky moc ráda, takže se u mě výhra určitě neztratí :) Také moc děkuji :)



Když jsem byla v tom nakupování, tak jsem si udělala radost a koupila jsem si akrylové barvičky, aby se mi lépe kreslilo (49 Kč a 39 Kč). A nemohla jsem tam nechat krásný láček od Golden Rose (86 Kč) :) Nakupovala jsem na /www.nehtik.cz/



Zhřešila jsem, ale zase jsem nemohla odolat. Lenička dělala objednávku u SpaRitual, kde měli 20 % slevu, takže nebylo co řešit :)) Ceny si přesně nepamatuji, ale nákup byl asi za 520 Kč. A modrý láček je dáreček od Leničky :)) Děkujuuu moc :)



Od Garnier dorazily dvě novinky na pleť, tak zatím přemýšlím, koho využiju na testování, protože bych musela mít alespoň tři obličeje, abych to všechno stihla vyzkoušet :))



Vyměnila jsem si balíček s Verčou, o kterém už jsem ale psala, tak se můžete mrknout SEM.




A teď něco málo z dárečků, které jsem našla pod stromečkem. Poslední dobou se všude hemží samostastné články, ten jsem ale psát nechtěla. Některé vám ale ukážu :)

Skvělé překvapení, protože kosmetiku od Yves Roches bych nečekala, děkuju :))


Ježíšek asi ví, že potřebuju razítkovací laky :))) To se bude razítkovat, už se těším :))



Toto jsem si vybrala sama, proto to nebylo až takové překvapení, ale v tom spěchu jsem na to úplně zapomněla, takže radost nakonec byla :))



Něco od Oriflame, vlasovou kosmetiku jsem od Oriflame nikdy nezkoušela, tak uvidíme :))


Diář a sluchátka nesmí chybět :))


 Tento set od Balei jsem si v Dmku vůbec nevšimla, ale potěšil mě :)



A mega veliké překvpení, dostala jsem novou a velkou aromalampu. Jupíí, teď se teprve budou pálit vosky :))) 

A ten největší dárek na závěr :) Ježíšek ví, že mi dochází místo v kufříčku, kam si dávám laky, tak mi koupil další mega veliký :) Děkujuuu :))) 

Takže v lednu natočím takový update, jak skladuji laky a asi i rovnou kosmetiku, pokud teda o to bude zájem :) Přeci jenom to zabere dost času, tak abych to nedělala zbytečně :)

Pak jsem ještě dostala nějaké oblečení a drobnosti, ale to už není tak zajímavé :))



A to je milé čtenářky všechno :)) Za prosinec mi přibylo opravdu spoustu věcí, trošku mě ale omlouvá to, že jsem hodně produktů vyhrála :) Takže se v lednu raději nebudu zapojovat do soutěží, abych dala taky šanci někomu jinému :D

Něco jsem si koupila a udělala jsem si radost, hlavně akrylové barvičky na kreslení, na ty se už moc těším a láčky od Sparitual taky brzy provětrám :)

TO JSOU ALE VYDAŘENÉ NÁKUPY A NOVINKY ZA PROSINEC, ŽE?
COPAK JSTE NAŠLY POD STROMEČKEM VY? RÁDA SI POČTU, TAK SE TĚŠÍM NA VAŠE KOMENTÁŘE :)) 

P. S. a napište, zda máte zájem o natočení update - jak skladuji kosmetiku/laky :) Děkuju :) 

52 komentářů:

  1. Krásné věci. Ta sada laků Urban Decay je božská!

    OdpovědětVymazat
  2. Páni! Ty jsi měla tedy štěstí na výhry :) Moc pěkné věcičky!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, to jsi měla na soutěže vážně štěstí:) Moc gratuluju. A dárečky jsou také krásné!
    Nechtělo by se ti napsat na blog postup na to domácí BubbleTea?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :))
      článek na domácí BubbleTea asi ne, není na tom nic těžkého, většinou dávám džus nebo Arizonu nebo zelený čaj :) a k tomu samozřejmě koupené kuličky a žel :))

      Vymazat
  4. Ty jo, to je věcí a těch výher, gratuluji :) Mě se strašně líbí ta aromalampička, také mám jednu vyhlídnutou, ale nemají ji skladem :(
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :)) z té mám obrovskou radost, protože jsem měla takovou prťavou, tak se mi teď pálí skvěle :)) určitě ji po novém roce naskladní, čeká na tebe :))

      Vymazat
  5. Vaaau, tolik kosmetiky! :) Ale ty kuličky do Bouble tea jsou stejně nejlepší! :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Téda, tolik novinek :) Vyhrála jsi samé krásné výhry. Ten sprej na vlasy od Oriflamu jsem dostala na Vánoce
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Samé krásné věci jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda ty jsi musela být hodná! A mám radost, že ti mojito olej udělal radost. Taky ho mám a z jeho vůně jsem naprosto odvařená. Moc se těším na fotky nových laků. A přeju všecko nejlepší do nového roku.
    Markéta
    P.S. nějak mi poslední dobou blbne vkládání komentářů pod wordpress účtem do bloggeru, nevím čím to je, někdy mi to ani nedovolí komentovat
    zmrzlaivlete.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc Makrét :)) a tobě také, hlavně zdravíčko, to je hlavní :))

      Vymazat
  9. Velmi pěknééé věci!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Teda, tolik krásných věcí a i inspirace nám přinášíš, díky moc za krásný článek :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Nikto to neveri, ze si kocky nepodplatila😃 Ale nie, ja vzdy tvrdim, ze netreba zavidiet, nadavat a hovorit si, ze nevyhrame a jednoducho to skusit😊 Nadherne vyhry!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přišla jsi na to, ale pšššššt, nikomu to neříkej :DD
      děkujuu moc :))

      Vymazat
  12. Tak to je ale pořádný nášup kosmetiky:-D Ale aspoň nemám takové výčitky, protože u mně se toho sešlo taky hodně - k nákupům přibyly ještě dárečky od Ježíška a sešlo se toho víc než obvykle:-) Čímž ale vyvstává novoroční předsevzetí, že bych měla omezit nákupy, protože docházejí prostory na uskladnění:-D

    OdpovědětVymazat
  13. asi jsem jediná komu nechutná bubble tea, ale každý máme jiné chutě
    ale ta lampička od YC je úžasná

    OdpovědětVymazat
  14. ty bláho =D tak tohle je mega =D malinko závidím =D Jinak pro update su =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  15. Jako... když už jsem si asi po osmé přečetla "jsem vyhrála", začala jsi mě pěkně štvát :p :D
    Super věci, všechny, Ježíšek je šikula a tvoje štěstí nepřekonatelný, pěkný článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD já za to nemůžu, to samo :)) já jsem vždycky dostala záchvat smíchu, když jsem viděla své jméno jako vítězné :))
      a děkuju moc, štěstí jsem přes celý rok neměla ba naopak smůla se mi lepila na paty, takže se mi to vynahradilo teď :))

      Vymazat
  16. páni, to je věcí, ale krásné! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to jsou pořádné nákupy! :) Od Oriflame jsem taky už několik let nic nevyzkoušela, ale ty obaly vypadají krásně, asi zkontaktuji svojí oriflame lady :D

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se budu muset juknout do katalogu, co tam mají :)) docela mě lákají laky, které jsem dávala do soutěže na Facebooku :))

      Vymazat
  18. Teeeda, toho je :D

    Ten lak od KIKO je moc pěkný, mám hodně podobný!

    Taky jsem dostala novou aromalampu, aby se mi tam vesel cely Yankee Candle vosk :)

    Moje dárečky jsou zde

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  19. Tolik kosmetiky! To je sen! :) Podobné naušnice, akorát zlaté, jako jsou ty tvoje z Aliexpressu jsme kupovaly s kámoškou v DMku a jsou naprosto perfektní:)

    Přeju krásný nový rok:)
    Měj se hezky:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  20. Tomu říkám zásoby na rok :) Takže ježuš nechal ty dárky u tebe? No a kdy se mám pro ně zastavit?
    Štastný rok 2015!

    OdpovědětVymazat
  21. určitě natoč video jak skladuješ kosmetiku / a laky
    Jinak spoustu hezkých věcí a ten diář je božskej :) ♥ a krásný Nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  22. Je toho fakt mrtě, hlavně to štígro v soutěžích, to teda :D Ale stejně se mi nejvíc líbí aromalampa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už raději nikde nesoutěžím :D už mám opravdu stop stav :D
      jj lampa je nejlepší, užívám si jí každý den :) taková maličkost a jakou dělá radost :))

      Vymazat
  23. Wau, ty si toho vyhrala. Stavim sa, ze si pozitivne myslela.. :-) som velmi rada,ze ti Rimmel vyrobky sadli a potesili ta, aj mne to robi radost, ked vidim odozvu :-) Inak si musela dost posluchat, tolko kozmetiky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď každý den používám tu řasenku a jsem moc spokojená a to jsem se bála toho kartáčku, ale je parádní :)) ještě jednou moc děkujii :)
      jojo přítel trošku šílí, ale už je celkem i zvyklý :)) akorát dochází úložné prostrory :(

      Vymazat

Děkuji za komentář :)