Swap s Blueberry Pink

Ahojky :))

Před nedávnem jsme se společně s Verčou z blogu Blueberry Pink domluvily, že bychom mohly udělat swap. Takže jsme si před nějakým časem vyměnily balíčky. Píši před nějakým časem, protože se oba balíčky jaksi taksi zasekly na poště :) A to jsme je posílaly schválně dřív, abychom se vyhnuly komplikacím :)) Ale nakonec balíčky dorazily, tak se pojďte mrknout, co jsem od Verči dostala :)

Pokud by někoho zajímalo, co jsem v balíčku poslala já, tak mrkněte k Verče sem :)





Takhle na mě z krabičky vykoukly produkty a dopis :)



Pečlivě jsem si pročetla dopis a pak jsem se vrhla na rozbalování a zkoumání. Já jsem dopis psala na počítači, protože hrozně škrábu a vím, že bych se rozepsala a Verča by dopis četla do Vánoc :)

Dohodly jsme se, že cena balíčku bude přibližně 750 Kč a že to bude všehochuť, nejen kosmetika. Takže jsem v balíčku našla krásný sešit, který se určitě bude hodit. Ještě nevím, co do něj budu psát, možná nápady na články :))

Mlsky nesměly chybět, takže mé oblíbené M&M´s určitě o Vánocích padnou za vlast :) A čokoládka? Hmmm ... k tomu není co dodat. Měly jsme s Verčou úplně stejný nápad, protože já poslala naprosto stejnou čokošku :) Je prostě výborná, to se musí nechat :)



Verča také ví, jaký jsem blázen do laků, takže jsem v balíčku našla i dva láčky. Oba od Gabrielly Salvete, které nemám, takže se bude o Vánocích lakovat. Hlavně na ten glitrový se moc těším, sice jejich sláva už opadla, ale těším se na něj jak malá :)

Na ruce se nesmí zapomínat, takže krém na ruce určitě využiju :)

A také mi Verča zabalila krásné šperky ve tvaru vločky, které vypadají naprosto božsky. Už jenom aby sněžilo, co? :)



Jéééé. Konečně vyzkouším slavné máslo z Lidlu :) Už jsem po něm dlouho toužila, takže paráda :)

Sprchový gel od Dermacolu je klasika, melounový fakt miluju :) Taky jsme se s Verčou shody, já jí poslala kokosový :)

Ještě jsem zapomněla vyfotit kosmetické tamponky z Lidlu, které se u mě neztratí :)



Svíčky prostě frčí, takže ani ty nesměly chybět :) Tato je ručně vyráběná a musím se přiznat, že bych to vůbec nepoznala, protože se Verče fakt povedla :) Jsem zvědavá, jak bude po zapálení vonět :)

Obě jsme blázni do Yankee, takže vosky nesměly v balíčkách chybět :) Tuto vůni ještě nemám, takže jsem ráda, že vyzkouším nějakou novou :)

A na úplný závěr jsem dostala dva monostíny od Miss Sporty v přírodních, hnědých barvách, které se určitě hodí. Na rychlé nalíčení, když člověk nestíhá, to snad bude super. Jsem zvědavá na pigmentaci a výdrž, to jsem ještě nezkoušela :)



Pokud je někdo zvědavý, co jsem poslala já, tak mrkněte k Verče, točila dokonce i video :) Poslala jsem sprchový gel od Dermacolu, tělové mléko do sprchy Nivea, masku Nivea, peeling Essence,  Lip Smacker, máslíčko od Astoru, lak od Gabrielly Salvette, lak od P2, nějaké třpytky na zdobení, pásku na zdobení a nějaké vzorečky :) Z dobrůtek čokoládu Lindt, Lotus pomazánku a na zdravé mlsání ovesné vločky ze Zdravého obchůdku :) A ještě vosk Yankee a vosky Bomb Cosmetics  :)


Samozřejmě je mi jasné, že se nikdy nemůžu trefit do vkusu všem, ale opravdu jsem se snažila, aby byl balíček "vyvážený" a co nejvíce neutrální. Podle článku u Verči mi přijde, že jsem se asi do vkusu moc netrefila. Ale samozřejmě to chápu, každý jsme jiný :) 

JAK SE VÁM NAŠE VÝMĚNA BALÍČKŮ LÍBÍ? 

32 komentářů:

  1. Myslím, že se vám oběma balíček moc povedl! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honey Glow je jedna z nej vůní od Yankee, voní uplně stejně, jako parfém GUCCI GUILTY od Gucci....miluju ji :))

      Vymazat
    2. jéé tak to se těším, až si vosk zapálím :))

      Vymazat
  2. myslím si, že ty jsi poslala daleko užitnější věci :) ale to je každého věc názoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak Verča se trefila skvěle a všechno využiju, takže radost mám :))

      Vymazat
  3. Mně se líbí oba dva balíčky :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Takový swap by mě taky potěšil moc se povedl ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já budu upřímná a řeknu, že by mě balíček moc nepotěšil. Vím, že je to smutné takhle napsat a také musíme nechat, že každý je jiný a každého potěší něco jiného, ale v balíčku bych uvítala rozhodně dekorativní a pleťovou kosmetiku, kterou jsem tady žádnou nenašla. Samozřejmě je to o dané osobě, ale mě by potěšilo něco úplně jiného :)
    Cosmetics Is Our Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a teď myslíš, jaký balíček? od Verči nebo ten můj?
      my jsme se domlouvaly, že to nebude vyloženě kosmetický, protože Verča s kosmetikou začíná a není do ní až takový blázen jako já :) a já uvítám taky změnu, protože kosmetiky mám doma tunu :)))

      Vymazat
    2. Myslím ten od Verči :) Jasně chápu, je to o domluvě, jen jsem chtěla dát vědět svůj názor :)
      Cosmetics Is Our Life

      Vymazat
    3. já jsem za něj ráda :)) děkuju :))

      Vymazat
  6. Jsem ráda, že balík po všech těch toulačkách nakonec dorazil a nic se nerozbilo :) A přiznávám se, že dnes jsem se dala také na modré nehty :)
    P.S. Dnešní den (už třetí po sobě) budu trávit s tím lip butterem od Astoru. Je skvělý a už očumuji další odstíny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky:) jsem se pak strachovala, jestli jsem tam dobře zabalila tu Lotus, protože ta by mohla prasknout a měla by si z ní velký prd :D

      to jsem ráda, já mám taky tento odstín a i když obsahuje třpytky (které na rtech nesnáším) mi to u tohodle ani nevadí, protože nejsou zase až tak výrazné :)) ještě mám hodně ráda odstín 009 Bumt Rose, ten je boží :) světlounce růžová, žádná barbie pink, ale rty krásně zabarví a dodá jim "šťávu" :))

      Vymazat
  7. Četla jsem už článek od Verči a musím říct, že se mi líbí oba balíčky. Potěšily by mě všechny věci, swap se povedl :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký swap... oba balíčky jsou hezké :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný balíček,který jsi dostala od Verči, mě se nejvíc líbí ty laky( taky jsem blázen do lakování nehtů) a potom se mi ještě líbí vosk od yankee candle, sada šperků a máslo z lídlu.

    OdpovědětVymazat
  10. To je skvělé, že máš radost. Upřímně musím říci, že tvůj balíček se mi líbí o něco více. Tento by mě moc nepotěšil. Ale hlavní je, že tobě se strefil do vkusu.

    OdpovědětVymazat
  11. Oba vypadaji dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, dostala jsi krásné věci, moc pěkný swap :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Také se mi tvůj balík líbí o něco více. Každopádně z bločku a bižu bych měla ohromnou radost! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :) na bižu se už moc těším, jen ten sníh venku chybí :D

      Vymazat

Děkuji za komentář :)