Oblíbenci za listopad a prosinec 2014

Ahojky :)

Po delší době tu mám zase nálož oblíbených produktů. Nechci dělat oblíbence za každý měsíc, protože si myslím, že vás to až tak nebaví, proto budu spojovat dva měsíce dohromady. Takto by to mohlo být trošku zajímavější. A pokud sledujete mé nákupy, tak určitě víte, že mám kosmetiky až až, takže se oblíbenci budou hodně střídat :)

Jo a trošku jsem pozměnila pozadí. Nějak mě ve chvíli focení přestalo bavit to stávající, na kterém fotím, proto jsem fotila u šuplíčků, kde skladuji kosmetiku. Třeba to bude příjemná změna :) 

V dnešním článku budou oblíbenci za listopad a prosinec, tak se pojďte mrknout :))




Začnu péči o pleť.

Nejvíce jsem si oblíbila Hydrabio sérum od Biodermy a krém Skin Perfection od Lorealu. Oba produkty jsou naprosto božský a dělají mi krásnou pleť a úžasně hydratují. O něco více ale můžu ten Loreal :)




Z vlasové péče jsem podlehla nové růžové řadě Densify od Garnier. Na další týden mám připravenou samostatnou recenzi, takže se nebudu zbytečně rozepisovat, ale poloprázdné obaly asi svědčí za vše. Nejvíce bych ale doporučila tu masku :)



Zůstaneme v koupelně a nesmím zapomenout zmínit pěnu Monoï, o které jsem taky psala. Naprosto jsem se zamilovala do mojitového peelingu od Saloosu, nikdy jsem neměla lepší peeling, vážně!

A také se konečně na řadu dostal sprchový gel od Beckhama, který krásně voní, ale vadí mi, že se celý sprcháč nahromadí do víčka a pak čtvrtka vyteče. Za tu skvělou vůni mu to ale odpouštím :)


Teď i něco z dekorativky :)

Rimmel Match Perfection je prostě moje stálice a dokonce mi tuto zimu vyhovuje odstín 100, asi moře na konci srpna udělalo své :) Oblíbila jsem si také pudr Stay Matte, který teď používám každý den. Ale musím se přiznat, že ho používám jenom proto, abych ho dopotřebovala :) Nematuje totiž tak dlouho, jak bych potřebovala a nedělá až tak přirozenou pleť, jakou chci. Ale snažím se ho mít alespoň trošku ráda :) Tvářím dodávala přirozenou barvu tvářenka od Essence, která je jemně namletá, dobře pigmentovaná a vydrží poměrně dlouho. Navíc za pár kaček :)

A kruhy pod očima excelentně maskuje korektor ze Sephory, který je prostě k nezaplacení :)



Všemi chválená báze od Artdeco se také stala mým oblíbencem. Stíny udrží na víčku celý den, ale musím vytknout balení v kalíšku. To víte, dlouhé nehty mají někdy pěknou nevýhodu :(

Učím se linkovat! Jo, sice až tak pozdě, ale přeci. Skvělým pomocníkem mi jsou tekuté linky od Essence, které na to moje patlání a zkoušení stačí parádně. Navíc vydrží celý den a to je hlavní :)

A po dlouhé době jsem uložila do šuplíčku svojí Nakedku a vyměnila ji za Sigmu. Stydím se a doufám, že mi to Nakedka odpustí, ale Sigma mě prostě očarovala. Recenzi už pilně připravuji, tak si na ty božské stíny počkejte :))



Asi si teď někdo zaťuká na čelo, proč tu mám tři řasenky :) Já jsem je ale míchala dohromady. Ty od kosmetiky MOJE jsou totiž už skoro vyschlé, ale krásně pročešou řasy, prodlouží a zahustí. Takže nejprve používám tu od Essence a pak si hraju dál. Výsledný efekt je parádní :)



A nakonec ještě rtěnky a balzámy. Našla jsem svůj hodně oblíbený balzám od Essence z předloňské limitky Snow Jam. Balzám je fakt skvělý, protože hezky sladce voní a dodá rtům jemný fialový nádech, který mám ráda. Protože už mám balzám dlouho, snažím se ho dopotřebovat. Ale opláču ho, protože byl fakt skvělý.

Na fialové vlně budu ještě pokračovat, protože tu mám i krásný fialový odstín č. 09, který mám dvakrát a rozhodně si koupím pak další. To víte, tak krásnou barvu musím mít všude při ruce :))



To je z listopadových a prosincových oblíbenců vše. Snad se článek a nové pozadí líbí :))

MÁME NĚJAKÉ OBLÍBECE SPOLEČNÉ? 

128 komentářů:

  1. Biodermu Hydrabio jsem měla taky a je to úžasný krém, udělal mi takovou krásnou pleť, jak žádný jiný krém :)
    Krém Beckham musí vonět krásně, mě se líbí ta vůně. Zajímalo by mě, jak vypadá ta fialová rtěnka na rtech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tu vůni zbožňuji, proto jsem kdysi dostala set se sprcháčem :)) a voní krásně, jako ta vůně :))

      Vymazat
  2. spolecne je garnier maska na vlasy a rimmel jinak ted jsem dost toukala na oblibence celorocni ... tak doplnuji policku o veci co jsou nejvic chvaleny

    OdpovědětVymazat
  3. Super oblíbenci. Artdeco báze je zatím nejlepší co jsem měla, ale taky mě štve to balení v kalíšku. Saloos peeling je skvost, že jo? Já měla zatím jen čokoládový, ale tento mojito taky plánuji vyzkoušet :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj naprosto dokonalý :)) já mám zase v plánu vyzkoušet ten čokoládový :))

      Vymazat
  4. Hodně oblíbenců máme společných :) Match perfection a bází od Artdeca používám už hodně dlouho, na řasenku od Essence se chystám. Ty linky taky mám, hezky drží, mají dobrý stěteček, ale na oku je hrozně cítím a jsou mi nepříjemné, to mě hodně štve, protože jinak jsou dobré. Tak teď sháním nějaké jiné tekuté linky, který by měly podobný stěteček a vydržely všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepnou tě? mě jakoby pnou a je mi to chvilkama takové nepříjemné :( ale dělají to jenom ty matné, ty klasické ne ...tak nevím, kde se stal problém :D ale ze začátku se to nedělo :D

      Vymazat
  5. Báze od ArtDeco, a make-up od Rimmelu jsou také mými oblíbenci :) a máš pravdu, s dlouhými nehty je to boj :D

    OdpovědětVymazat
  6. zdravím :) škoda, že si si neoblúbila Rimmel Stay matte púder tak ako ja, niekedy máme pocit aj so sestrou, že sme závisláčky, fakt nám vyhovuje aj keď obcas máme chut nieco nové skúsiť ale stále sa vraciame k nemu :) a tie sampóniky od Garnieru - Densify sú krásne voňavé, a hneď si ma získali ;-) takže úž sa teším na tvoju recenziu, dúfam že si spokojná ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on není vyloženě špatný, ale na pudr já mám přísné měřítko :)))

      Vymazat
  7. Rimmel Match Perfecton mám taky moc ráda :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  8. asi vyzkouším tu péči o vlásky
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě nezklame, to ne :) ale už jsem od Garnier měla lepší šampony :))

      Vymazat
    2. mně hodně sedl ten Ultra Doux s meruňkou :) sice je pro vlasy se sklonem k vysušování a já mám mastné vlasy, ale byl fakt skvělý :) vlasy se mi po něm nemastily tak rychle a byly takové nadýchané :)

      Vymazat
  9. Od Saoos chci uz dlouho neco vyzkouset, ale vzdycky si rikam "Az jindy." :D
    Fialovy nadech na rtech? Trosku bych se asi bala, at nevypadam jak strasidlo. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jindy nééé .. určitě něco brzy vyzkoušej :)))
      není to nějaký mrtvolný nádech, spíš jenom jako barvící balzámek :))

      Vymazat
  10. Ten peeling od Saloos bych hrozně moc chtěla, ale nemůžu ho nikde sehnat :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych ráda :( mám v plánu něco pěkného pokoupit na veletrhu :))

      Vymazat
  11. tak ta baza Artdeco je uplne na figu, sice je fajn ked je pouzitelna, ale po cca roku zgumovatie a uz sa neda pouzivat... tak ja uz neviem, ako to robite ze to miniete?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ji mám teprve chvilku (no asi půl roku), tak je zatím v pořádku ...ale podle mě se to nedá spotřebovat, takže vyschne :( je to škoda :(

      Vymazat
  12. Řadu Densify mám teď doma od ježíška, ale ještě na ni nepřišla řada, tak se těším :) Jinak díky za tip na linky od Essence, pořád se vracím k těm od Miss Sporty, ale ráda bych vyzkoušla i jiné a pokud opravdu drží, tak do nich jdu :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale určitě ber ty shine, ty matné mě totiž na očích pnou :( nevím čím to je, je to záhada :D

      Vymazat
  13. Skin Perfection mně hodně láká, dokonce tolik, že jsem odhodlaná pořídit si celou řadu:-) A ráda bych odzkoušela i růžovou novinkovou řadu Garnier:-) Na růžovou barvu se zkrátka chytám:-D
    Řasenku od Essence jsem si taky moc oblíbila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si říkala, že jsem si oblíbila moc růžových věcí - Loreal a Garnier :D
      ale jinak vůbec růžovou nemusím, resp. nevadí mi, ale netoužím po ní :D

      Vymazat
  14. Moc se mi líbí řasenka od essence, u nás v drogérce ji bohužel neprodávají. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. masku od garnieru mám tiež a neviem si ju vynachváliť :) rozmýšľam že skúsim aj šampón a kondicionér ale radšej si počkám na recenziu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už na ní pilně pracuji :)) vždycky se nemůžu dokopat, ale pak to jde rychle :)))

      Vymazat
  16. jooo, šampony i krém od L´Oreal Paris, miluju!

    OdpovědětVymazat
  17. To sérum od Biodermy taky momentálně používám a jsem nadšená, mám pleť jak dětskou prdelku :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Miluju ten korektor sephora! :) i když se vzbudím a ráno vypadám příšerně, pomůže od jakékoliv hrůzy pod očima! :) Je fakt skvělý

    OdpovědětVymazat
  19. Linky od Essence jsou skvělé, nedám na ně dopustit :-)
    Škoda, že už nevyrábí gelovky...ty jsou totiž také super....a už mi pomalu, ale jistě dochází...fňuk:-)
    Nedám dopustit na micelárku od Uriage....je úúúžasná.
    Díky za tip na krém od Lorealu- Skin Perfection...mrknu po něm.
    Pěkný večer přeji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Uriage slyším dost chvály, tak budu muset něco vyzkoušet, tak že by zrovna tu micelárku ..to jsem zase nerozhodná :))

      Vymazat
  20. Ta tvářenka vypadá dost oranžově na fotce,snad to světlo zkresluje ;) Koupila jsem si nově stíny na oči od Avonu-něco jako color tatoo ,tak ty jsou celkem fajn a bázi od Avonu a tak sedla,takže patří mezi oblíbence,zklamaná jsem z make upu Fit me od Maybelline. Pak mi nějak rychle vyschla řasenka,chjoo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj zkresluje :( bohužel nebyl čas to vyfoti v lightboxu ... a denní světlo teď vůbec nestíhám :(
      na ty stíny od Avonu alá Color Tattoo čtu docela chválu, tak říkáš, že jsou fajn? :)) :))

      Vymazat
    2. Ano jsou a jsou vážně otěru a vodě odolný,mám odstín teupe a bronze a spokojenost :)

      Vymazat
  21. Tý jo! Ta rtěnka od Essence vypadá dobře! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je skvělá :)) a za pár kaček :)) to se kosmetice Essence opravdu povedlo :)

      Vymazat
  22. Nešlo by nafotit tu fialovou rtěnku na rtech? Hrozně mě zajímá, jestli to je nositelné i normálně, nebo jen pro odvážnější ;) A mám ještě jeden dotaz - nejde na stránce vypnout to "sněžení"? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi napíšu nějakou rychlo recenzi a nafotím ji :) nositelná je, fotka trošku zkresluje :(
      sněžení brzy vypnu, nějak stávkuje počasí, takže sněžit na blogu nebude :D

      Vymazat
  23. Od značky Monoi máme doma šampon, který sice hezky voní, ale na vlasy mi moc nepomáhá :D Jinak oblíbence nemám stejný ani jeden, ale zaujaly mě ty linky od Essence :) Doma mám jedny od jiné značky, ale ráda bych vyzkoušela s jiným aplikátorem, a na linky od Essence jsem slyšela chválu :) Fialová rtěnka má krásnou barvu, já bych na ni ale odvahu neměla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale určitě doporučuji ty shine, ty matné mě pnou na očích :(
      ta fialová ve skutečnosti není tak výrazná, fotka to zkreslila :(

      Vymazat
  24. Řasenky kosmetiky MOJE chci vyzkoušet,mám počíháno alespoň na dvě minimálně :),ten peeling vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já budu tyto dvě znovu objednávat a zkusím i tu novinku :))

      Vymazat
  25. Řasenku od Essence mám taky a myslím, že je mnohem lepší než kdejaké ostatní řasenky. Někdo ji dokonce přirovnával k Benefitu - They're real :) pudr od Rimmel mám taky. Neni špatný, ale taky mě nějak moc nenadchnul. Příště si určitě koupím jiný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na They're real mám veliký zálusk, ale pořád je mi líto dát tolik peněz za řasenku :(

      Vymazat
  26. Bioderma sérum jsem měla v sadě s krémem, jsou fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně už pomalu dochází :( tak bych ráda zkusila něco jiného :))

      Vymazat
  27. ta bioderma je u mě taktéž top :)

    OdpovědětVymazat
  28. Taky jsem měla dlouho za stálici rimmel jak pudr tak make up poslední dobou mi to dost nevyhovuje tak hledám náhradu. Make up mě hodně mastí a nevydrží moc ani s bází a pudr nematuje dle mého. Mám ted nejakou divnou plet asi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já miluju ten od Lorealu - 5 v 1, ale u nás se neprodává :(

      Vymazat
  29. Práve dnes som sa pozerala v DMke na tú novú (a pre mňa dlho očakávanú) radu Loreal Skin Perfection a som rada že konečne dorazila j k nám :) púder Stay Matte a báza Artdeco patria medzi moje stálice :) špirálu Essence Princess používam už druhý mesiac a musím povedať že za tie peniaze ma milo prekvapila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. řada Skin Perfection se opravdu povedla, ten krém za to stojí :))

      Vymazat
  30. S nákupem rtěnky od Essence si pospěš, tento odstín má bohužel v nejbližší době končit. Jsem z toho docela zklamaná, taky je má oblíbená :/ Jinak mám otázku trošku mimo článek, chtěla bych se zeptat, kdy plánuješ swatche laků od Jordany? Na internetu je jich málo a rozhodně bych je uvítala, navíc nafocené laky na Tvých nehtech vypadají vždycky krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. néééééééééééééé :D tak to hned v pondělí musím jít na lov :D to je škoda, mám ji fakt ráda :( to snad není možný tyo, vždycky dobrý věci vyřadí :((
      jj mám je v plánu, ale poslední dobou nestíhám, ale max. do měsíce budou :))) mám jich asi 12, tak alespoň 4 budou :))

      Vymazat
  31. Já bych oblíbence náhodou klidně snesla každý měsíc a se třema řasenkama rozhodně nejsi blázen, já jich mám pět :-D nějaká sleva vždycky, tak se to tak sejde :-D

    OdpovědětVymazat
  32. Já také míchám vícero řasenek :D Každá nová je na mě vždy moc mokrá, takže mám pak jednu, kterou ty řasy pěkně pročešu ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  33. Najviac ma zaujali asi veci od Essence, keďže Essence milujem :3 a aké sú tie linky? rozmýšľam nad linkami aj riasenkou :]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. linky jsou super, ale ty matné bych až tak nedoporučila...po čase mě začaly pnout a byl to takový nepříjemný pocit :( ty klasické "shine" jsou ale super a řasenka také :)

      Vymazat
  34. teším sa na článok o Garnier :) určite si ho prečítam.. a planujem vyskusat make up od Rimmel a spiralu od essence...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snad se bude líbit, už stačí jenom vybrat fotky a další týden bude na světě :)

      Vymazat
  35. krém od lorealu hodně o něm přemýšlím tak uvidím kdy si ho pořídím :)
    a těším se na recenzi paletky od sigmy :)

    OdpovědětVymazat
  36. Balzam Snow jam byl super, stejne tak Saloos mojito. Tahle rada Garnier me docela laka :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsi ho měla? škoda, že takový dobrý věci jsou limitky a nebo je ze sortimentu vyřadí, grrr :D

      Vymazat
  37. Teším sa na GARNIER recenziu!! ^^

    OdpovědětVymazat
  38. Já jsem ještě nikdy víc řasenek nemíchala, ale jak o tom pořád všichni mluví, tak to asi zkusím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já často :)) některá třeba dodá objem, ale nezahustí, tak si dopomůžu jinou :)))

      Vymazat
  39. Pěkní oblíbenci a dokonce se v pár i shodneme :)
    Konkrétně: Rtěnka od essence 09 - jen škoda, že není tak fialová, jak vypadá na Tvé fotce, takovou bych si koupila taky :) Potom momentálně používám i tu řasenku Princess od essence - ale už je dost vyschlá, tak ji budu muset brzy vyměnit... a nakonec ta báze od artdeca, ale mám k ní úplně stejnou připomínku: kalíšek je nepraktický, měli by jí dělat v tubě :)
    Na recenzi paletky od sigmy se těším - hlavně jsem zvědavá, jaké obsahuje barvičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel špatné světlo :( a byla jsem líná fotit v lighboxu a všechno nastavovat :)) ale nejde o recenze, tak snad to až tak nevadí :))
      Artdeco v tubě by byl super nápad, neměla bych bázi všude možně :DD

      Vymazat
  40. líbí se mi ta řasenka od Essence, taky jich vždycky míchám víc dohromady :) a ty rtěnky vypadají super :)

    OdpovědětVymazat
  41. Společného asi nic :(, protože jsem ještě neměla ani jednu z těchto věcí! :D Jinak já se teď zamilovala do krému na tvář od Cienu, voní nádherně a hlavně se mi po něm nedělají pupínky :))

    OdpovědětVymazat
  42. Ani jeden jsem nevyzkoušela, ale hrozně mě zajímá značka Sigma :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Naši oblíbenci se docela rozchází. :D Já mám plno produktů tak oblíbených, že už nové ani nezkouším (například řasenka od Yves Rocher a balzám na vlasy od Nivey), ale co se týče třeba balzámů, laků na nehty, tak ráda ozkouším něco nového :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem dřív taky moc nezkoušela, ale postupně jsem podlehla :DD

      Vymazat
  44. Po podkladovej báze od Artdeco už pokukujem nejaký ten čas. Asi je najvyšší čas prestať pokukovať a kúpiť si ju :)

    OdpovědětVymazat
  45. Jediný produkt, který jsem kdy vyzkoušela ze zmiňovaných, je pudr,a s tím jsem byla moc spokojená. Mojitový peeling musí nádherně vonět, a růžová řada od Garnier vypadá super. :)

    OdpovědětVymazat
  46. já stále nedám dopustit na hydratační sérum od Vichy. To od Biodermy mám také, ale úplně mi nevyhovuje a ve srovnání s tím od Vichy je to levnější "přicmrndávač" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přicmrndávač :DD
      já jsem ostuda, protože od Vichy jsem nic nezkoušela :DD co bys doporučila? :))

      Vymazat
  47. Tuhle masku na vlasy od Garnieru dostala ségra pod stromek a musim říct, voní božsky :D
    Jinak s čím naprosto souhlasím je od Rimmelu pudr, mám ho už po dně a až dojde, nad jiným ani přemýšlet nebudu, je to pro mě favorit :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. voní skvěle, že? mně všechny Fructis voní hezky, ale tato vůně se fakt povedla :)))

      Vymazat
    2. to rozhodně :) Fructis prostě zaujmou už jen tou vůní:)

      Vymazat
  48. tenhle týden mi má přít to sérum od biodermy a když vidím že si ho chválíš moc se těším:3 a pudr už mám vyzkoušený a za mě spokojenost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak snad si sérum taky oblíbíš :))) já už se blížím na dno :(

      Vymazat
  49. linky essence , puder rimmel a riasenka essence su moje lasky tiež :) serum od biodermy som ešte nestihla otvoriť :/ ale tešim sa ! tešim sa aj na sigma recenziu , akurat som si kupoila tiež od nich paletku tak som zvedava čo to bude :D
    a ten fialovy ruz u nas nemaju :(

    Sweet Lollipop Queen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemali * uplne ho zavidim :D ja si ale teraz uzivam z kolekcie good girl bad girl ten fialovy :D milujem ho

      Vymazat
    2. já se budu muset juknout, jestli tu rtěnku někde ulovím ve výprodejích, chci mít zásobu, protože ten odstín je vážně skvělý :)

      Vymazat
  50. Hydrabio sérum je na toto zimné obdobie úžasné, púder Rimmel taktiež super, a ja sa už teším ako vyskúšam Garnier šampon, som naň veľmi zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  51. Bioderma je má oblíbená značka (zejména řada sebium na mastnou plet je bezva. Tu báze od Artdeco už mám vyhlídlou docela dlouho, tak to vypadá, že jsi mě přesvěčila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je fakt skvělá, drží stíny celý den a můžu se na ní spolehnout :) akorát ta aplikace z kalíšku není na mé dlouhé nehty to pravé ořechové :(

      Vymazat
  52. Make up Rimmel Match Perfection jsem měla a je vážně skvělý jen bohužel na mě je i ten nejsvětlejší odstín moc tmavý. :( Paletka Sigma? Tak to jsem tedy na ni zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na mě je občas taky ta 100 tmavá, proto jsem koupila ze zahraničí 010 a míchám :) a pak je to perfektní :)))

      Vymazat
  53. Společnou máme jen řasenku od Essence, která je super, ale už mi taky vysychá x(

    OdpovědětVymazat
  54. Nic stejného teda nemám, ale zaujala mě ta fialová rtěnka :o Vždy mi fialová na rtech přišla taková zvláštní...ale když tak přemýšlím, mohlo by to vypadat moc pěkně..nemáš někde fotku s touto rtěnkou na rtech? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bohužel nemám :( chtěla jsem psát recenzi, ale rtěnka se už nebude prodávat, tak to moc nemá cenu :((( přitom je to fakt nádherný odstín :)

      Vymazat
  55. Ta rtenka vypada opravdu skvele, taky jsem si nedavno jednu od Essence poridila :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ta fialová rtěnka je luxusní. WOW! Já se sice po takových odstínech moc nedívám, protože nemám odvahu něco takového na sebe dát, ale věřím, že to musí být ohromné a originální.

    Dále mě ještě zaujaly řasenky od značky MOJE. Od této značky mám balzámy, které jsem dostala k Vánocům a už mi jeden dochází, což znamená, že jsem maximálně spokojená. Tak jsem se právě chtěla podívat po dalších výrobích této značky. Líbí se mi hlavně jejich pěkné balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ty balzámky miluju, mám jich asi 7 a jsem fakt moc spokojená :)

      Vymazat
  57. ja fakt nepochopím prečo je sllovensko take zaostále v porovnaní s CZ,,,ruž 09 od essence za toho boha nikde nieje...........:((( tá farba je uzasne uzasna...........ach rimmel puder je top top už skoro 8 rokov:) ale chystam sa vyskusať maybelline affinitone na ten som čitala same chvály

    OdpovědětVymazat
  58. Z toho co tu máš mám krém od Loreálu, ještě jsem ho nezkusila,ale už se těším. Zatím jsem zkusila z té řady BB krém a ten je fakt super, na to že jsou jen 2 odstíny to není žádná oranžáda, nelesknu se jako zrcadlo a pěkně se roztírá, takže jsem příjemně překvapená :). Pudr Stay Matte právě používám taky, ale taky to za mě není žádná hitparáda, vyhovoval mi více v mládÍ :D Sice ideální pudr stále hledám, ale úplně nejhorší nebyl transparentní od Catrice a sypký pudr od Dermacolu, a celkem i pudr od Sephory...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem zvědavá, jak ti bude ten Loreal vyhovovat, já jsem z něj pořád paf :))

      Vymazat
  59. Krásné :) Tekuté linky od essence jsem ještě neměla a tuhle rtěnku taky ne. Jinak essenci mám fakt ráda, což je u mě na blogu asi i vidět. Toho rimmelu se pořád nějak bojím :) A ta paletka mě teda zajímá! :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)