Nákupy z jarního veletrhu World of Beauty & Spa 2015

Ahojky :) 

Minulou sobotu jsem byla se sestřenkou Míšou na jarním veletrhu World of Beauty & Spa. Už ani nepočítám kolikátý veletrh to je, ale pokaždé si to skvěle užijeme a samozřejmě si o něco pěkného koupíme.

Přidala jsem se do březnové výzvy nenakupování kosmetiky, ale veletrh byl povolená výjimka :)) Sice jsem měla v plánu koupit jenom jeden lak a jednu masku, odcházely jsme s milionem tašek. Ale ze všeho mám velkou radost a radosti se dělat musí :)) Ještě, že ty veletrhy nejsou tak často :D

Pokud vás zajímá, co jsem všechno koupila a jaký byl náš den, tak si nenechte dnešní článek ujít :))




Na veletrh jsme dorazily po půl 11 a hned jsme zamířily ke stánku SpaRitual. Chtěla jsem se pozdravit s Leničkou a samozřejmě okouknout láčky :) Sice už jich pár doma mám, okoukávala jsem je i na semináři, ale na takové krasavce je radost pohledět :)) Původně jsem chtěla koupit jenom jeden, protože mi jich za poslední dobu přibylo asi 10. Nakonec jsem odcházela se čtyřmi a něčím navíc :) Útrata necelých 1000 Kč.



Pak jsme s Míšou zamířily ke stánku Bomb Cosmetics a koupily jsme šumivé koule to koupele. Ještě jsem kupovala nějaké dárečky a hned jsem tam nechala 300 Kč.



Chtěla jsem vyzkoušet další masky od Freemana, takže jsme vyrazily tam. Vybrala jsem si tři masky (jedna pro vás do nějaké soutěže). A jako dárek jsme dostaly štětec :) Je sice fórový, ale na něco se snad někdy hodit bude :)) Masky stály 30 Kč každá.



Udělala jsem si radost i malou mořskou houbou (60 Kč).



Vitamínky nesměly chybět a smoothie nám dodaly energii na další nakupování :)



Když jsem uviděla stánek Essie, tak jsem hned utíkala vybírat, ale byla jsem docela zklamaná. Žádný lak mě nezaujal, tak jsem si vzala alespoň jedno malé krásné glitrové miminko :)) Stál 100 Kč




Pak jsem si byla vybrat Rocklac na recenzi a potkala jsem čtenářku Adrianu, se kterou jsem měla možnost se potkat už na semináři SpaRitual. Dostala jsem krásný dáreček - a jak jinak, než lak :))



Pak už jsem měla nakoupeno a jenom jsme obcházely stánky a koukaly, co kde mají pěkného. Nechaly jsme si zjistit, jaký typ pleti máme a ano, tipovala jsem dobře, že mám mastnou. Pak jsme narazily na maličký stánek, který prodával něco jako EOS, ale za 120 Kč, tak jsme si nechaly zajít chuť. 

A z našeho courání po veletrhu už nám vyhládlo a čas ukazoval 13h., tak jsme se byly rozloučit s Lenkou a šly jsme na další nákupy do OC Letňany a hlavně na jídlo :)) 

Cestou jsem se ale zastavila u Saloosu a koupila jsem si naprosto božský čokoládový peeling (120Kč). Dostala jsem také vzoreček zeleného jílu.




A na úplný konec jsem chtěla vyzkoušet dvoufázový odličovač od Ryoru (90 Kč).




V OC Letňany jsme si daly výborný oběd, načerpaly sílu a vyrazily na další nákupy.  V New Yorkeru jsem si koupila nějaké oblečení, hlavně úplně obyč trička, protože těch nemám nikdy dost. Pak dva cardigany a jarní boty :)

Nemohla jsme si odpustit návštěvu Sephory, ale protože jsem si řekla, že kosmetiku žádnou už kupovat nesmím, koupila jsem jenom nějaké maličkosti :))

Skočily jsme ještě na něco dobré na zub do Marks and Spencer.



Tašky se nám začaly nezastavitelně plnit a přibývat, proto jsme na nějakou chvíli zakotvily v kavárně.




 Na cestu domu jsme si nezapomněly koupit naší oblíbenou McFlurry a vyrazily jsme domu. Doma jsme jako vždycky všechen obsah tašek vysypaly a kochaly jsme se nákupy:))




Uffff. Byla to vyčerpávající sobota, ale užily jsme si to parádně. Už teď se těším na další veletrh :)) A raději nepočítám, kolik jsem utratila :D


BYLY JSTE NA VELETRHU? CO PĚKNÉHO JSTE SI KOUPILY?

12 komentářů:

  1. Skvělý nákupy :) Ten čokoládový peeling od Saloos mám taky a je skvělej

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tolik super produktů :) Pěkné nákupy.

    OdpovědětVymazat
  3. Super nakupy, hlavne masky Freeman a peeling Saloos :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Ta poslední fotka - takhle všechno pohromadě vypadá obrovsky :-) Já bych byla nejvíce zvědavá na ten zelený jíl.

    OdpovědětVymazat
  5. To musel být parádně užitý den. Jinak krásné nákupy, čokoládový Saloos peeling je nejlepší :) Jejich zelený jíl chci moc vyzkoušet, tak netrpělivě čekám až bude dostupný na Parfums :)

    Radu - Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. O mořské houbě už strašně dlouho přemýšlím, ale stále váhám, jelikož ani obyčejné houby nějak nepoužívám na mytí...Já ji jednou ale mít budu!:D
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  7. Ta poslední fotka, to je hotová pastva pro oči:-) Útratu nepočítej, radost se dělat prostě musí a Ty sis jí dopřála vrchovatě:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Super věcičky, ještěže bydlím dostatečně daleko od Prahy :D :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  9. na veletrhu jsem nebyla ale pěkné nákupy :) já mám taky nákupní stopku a zatím musím zaklepat nic jsem si nekoupila jen si koupím ty nejnutnější věci

    OdpovědětVymazat
  10. ty laky na nehty vapadají hodně dobře, koupila sis super věcičky :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Super nákupy Ali, ani mi nemluv Spa Ritualu se prostě nedá odolat, také jsem tam nakonec nechala tisícovku. Těším se, až ukážeš všechny laky nalakované na tvých supernehtech:))
    I když to byla rychlovka, moc ráda jsem tě viděla. Doufám, že se zase potkáme třeba na Interbeauty:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)