Spotřebováno IX.

Ahojky :)

Jupííí. Konečně jsem trošku hnula s velkou kosmetickou zásobou, kterou mám nasyslenou a začala jsem spotřebovávat. Dokonce už mám připravený další díl spotřebováno a taštička, do které dávám prázdné obaly už se zase hezky plní. Sice je to pro někoho blbost, ale já jsem ráda, že spotřebovávám a uvolňuje se mi místo pro něco dalšího :))

Dneska tu mám rovnou deset vypotřebovaných produktů, tak se pojďte podívat, jak mi vyhovovaly :) 




Odličovač Garnier (cena cca 80Kč)
Můj neoblíbenější odličovač z drogerky. Nyní má už trošku jiný obal a je i o něco dražší. Já jsem ten ve starém obale koupila v Německu. Nevím, jestli jsou ty nové stejné, protože se občas stane, že se s novým balením trošku změní i složení. V zásobě mám ještě jeden starý, pak koupím ten nový a dám vědět. Tento je ale naprosto perfektní, odlíčí bez problému i voděodolný makeup, nevysušuje a pleť zanechává svěží :) 
DOPORUČUJI.

Sprchový gel Beckham Signature
Tento sprchový gel jsem měla v dárkové kazetě společně s vůní Signature. Tu naprosto zbožňuji, proto jsem si i sprcháč hodně oblíbila. Nepěnil teda moc dobře, ani hydratace nebyla nic extra, ale ta vůně. Ta byla boží, přesně jako parfém, sladší a těžší :)
Pokud máte rády vůni Signature, tak sprchový gel DOPORUČUJI.

Odlakovač z pšeničných klíčků (ke koupi ZDE, cena 120Kč)
Na odlakovač už jsem psala recenzi, ale pak jsem na něj nějak pozapomněla. Proto jsem se ho snažila spotřebovat co nejdříve. Odlakovával bez problémů, nevysušoval nehty a celkově špatný vůbec nebyl. Horší to bylo s pískovými laky, to šlo o trošku déle, ale odlakovat zvládl.
Pokud chcete zkusit něco nového, tak DOPORUČUJI. Pokud jste spokojené se svými oblíbenými odlakovači, tak po něm toužit nemusíte.

Tablety Panthenol (cca 130Kč)
A zase ten Panthenol. Už jsem to psala opravdu asi 100x, proto je zbytečné se opakovat :)
DOPORUČUJI




Suchý šampon Balea (cca 70Kč)
Nejsem fanoušek suchých šamponů, raději si vlasy umyju. Měla jsem jeden od Syoss a s ním jsem byla moc spokojená, tak jsem chtěla zkusit tento od Balei. Bohužel mi vůbec nesedl a hned letěl do koše. Zkoušel ho i přítel a tomu také nevyhovoval. Přišlo mi, že vlasy zbytečně moc zatěžoval a celkově jsem s výsledkem nebyla vůbec spokojená.
NEDOPORUČUJI

Sprchový gel Balea (cca 30Kč)
Sprchové gely od Balei ale miluju. Navíc sladší a svěží vůně, které mi připomínají léto, mě nikdy neomrzí. Co se týče hydratace, tak je to lepší než u Beckahama, ale pořád žádný zázrak. Nepotřebuju ale nějak extra hydratační sprchové gely, takže mi Balea stačí :)
DOPORUČUJI

Šampon proti lupům Citrus Detox od Fructis (cca 50Kč)
Bude o něm samostatný článek, takže se nebudu zbytečně dlouze rozepisovat. Šampon mi ale sedl, ovšem vždycky můžu používat jenom jedno balení, protože po dlouhodobějším používání mi mastní vlasy a dělá lupy. Pokud ale po vypotřebování šampon změním za jiný, není problém.
DOPORUČUJI

Rexona Maximum Protection (cca 130Kč)
Nevím, jak je to možné, ale tato Rexona byla snad bezedná. Používala jsem ji opravdu dlouho a musím se připojit k ostatním a chválit. Asi jediný deodorant, který opravdu brání pocení a vím, že se na něj můžu spolehnout. Více ale v připravované recenzi. Nyní už zkouším jinou vůni :)
DOPORUČUJI



Řasenky od kosmetiky MOJE (80Kč)
A jako poslední tu mám řasenky od kosmetiky MOJE. Zelená je Sezna a je opravdu senza. Ze všech řasenek od kosmetiky MOJE mi sedla nejvíce. Dělá opravdu krásné řasy :) A černá je Best, která byla taky fajn, ale štěteček mi nedělal tak krásné řady jako Senza. Proto jsem pak jednoduše prohodila kartáčky a řasy byly opět perfektní :)
DOPORUČUJI obě. 

MÁTE ZKUŠENOST S NĚJAKÝM SPOTŘEBOVANÝM PRODUKTEM?

32 komentářů:

  1. Panthenol na Tvou radu pouzivam a fakt mi prijdr, ze vlasy padaji mene. Jediny co mi vadi, tak velikost tablety, s tou mam docela problem.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda a budu držet palce :)) s velikostí tablety naštěstí problém nemám :))

      Vymazat
  2. Jediné s čím mám zkušenost je Rexona, na kterou nedám dopustit a pořád ji kupuju dokola :-) Zaujala mě ta řasenka od MOJE :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já sama jsem měla pouze Balea sprcháč který mě bavil :)

    OdpovědětVymazat
  4. pořád přemýšlím nad značkou moje, jinak panthenol u mne nezabírá a rexonu používám stále.. a chápu tvou radost ze spotřebovaných produktů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě něco vyzkoušej, není to zase tak drahé, aby to tolik mrzelo, když to nevyjde :))

      Vymazat
  5. Ten suchý šampon je opravdu hrozný a řasenku Moje tu černou jsem měla, ale bohužel už jsem ji koupila napul vyschlou takže katastrofa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že nejsem jediná :D četla jsem totiž na něj chválu,tak jsem si říkala, jestli nejsem divná :D s tou řasenkou je to škoda :(

      Vymazat
  6. Vůně Signature je jedna z mých srdečních záležitostí, měla jsem vypoužívanou polovinu a hned jsem si radši objednala další do zásoby, tahle vůně mi opravdu sedí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsi můj člověk :)) taky mám v zásobě, ale dávám si teď chvíli pauzu a používám jinačí :)

      Vymazat
  7. Já vždy zírám kolik toho kdo dokáže vypotřebovat :) Musím si koupit nějaký ten sprcháč od Baley na vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dřív jsem všechno nějak dlouho hromadila, teď už se lepším a spotřebovávám :))

      Vymazat
  8. Ten odličovač od Garnier znám a dlouho jsem ho používala, než jsem přesedlala na micelární vody. O tom tuhém deodorantu od Rexony stále přemýšlím a sprcháče od Balea miluji, ty vůně, nemůžu se nabažit :D ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  9. Odličovač od Garnier je super, taky ho mám asi nejradši! A s tou Rexonou souhlasím, že vydrží fakt dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vzhledem k tomu, že jsem si dala v březnu nakupovací stopku jakékoliv kosmetiky, nejen dekorativní, tak chci také potom udělat článek spotřebováno. Nikdy jsem nic takového nedělala a docela by mě zajímalo, jaká je moje běžná měsíční spotřeba, takže teď se to bude hodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. někdy je lepší to nevědět:D ale pak má člověk lepší pocit, že něco vyhodí a může koupii něco nového :D

      Vymazat
  11. Já jsem měla jen tu Rexonu, která byla skvělá :) a vitamíny si zase já kupuju z DM a vidím velkou změnu na vlasech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda :)) já jsem ty z DM taky zkoušela a bohužel nic :(

      Vymazat
  12. Ten odličovač od Garnier jsem vždy používala a byl opravdu skvělý!!! Odličoval rychle, všechno a hlavně bez námahy:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně moje slova :)) a zkoušela jsi už ten v novém obalu? odličuje pořád dobře?

      Vymazat
  13. Vůni Signature jsem měla 2x a taky byla moje oblíbená, teď už mám jiné favority :). Kosmetika Moje mě taky láká, ale zatím jsem neměla možnost od nich nic vyzkoušet.

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Signature jsem teď nachvíli taky vyměnila za jiné, ale ráda se k ní zase vrátím :))

      Vymazat
  14. Garnier miluju :)) a ta rexona mě tedy zaujala

    OdpovědětVymazat
  15. Super spotřeba :) zaujala mě rexona a pak také řasenky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty řasenky jsou super :)) už mám v zásobě další a rexonu také :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)