Tradiční jelení lůj od Reginy

Ahojky :)

Dnešní článek bude o české kosmetické značce Regina, kterou určitě mnohé z vás znají. Jelení loje od této značky jsou už takovou klasikou a možná s nimi budete mít letité zkušenosti. Já jsem trošku ostuda, a ač jsem na jelení lůj slyšela velkou chválu, vyzkoušela jsem ho teprve nedávno. Možná si někdo řekne, co je na loji tak skvělého, ale věřte, že ten kvalitní dokáže na rtech zázraky :)

Abych se opravdu přesvědčila, jestli si Regina zaslouží tolik chvály, vyzkoušela jsem i jelení lůj na tělo :) Jak si oba výrobky vedly, se dočtete v článku :)



Jelení lůj krém na ruce a pokožku celého těla (75ml)
Jestli si pamatujete, jak jsem chválila bambucké máslo od firmy Saloos (článek zde), tak tento jelení lůj je jeho mladší a levnější sourozenec :)
Krém je v bílo modré tubě a to vítám, protože nemusím sahat do kelímku. Krém má oproti běžným krémům hutnější konzistenci, ale roztírat jde snadno. Vstřebává se rychle, nezanechává mastný pocit, přesto jde poznat, že máte ruce namazané. Hydratuje dostatečně, ale při mazání rukou možná bych někdy uvítala hydrataci o kapku více. Často krémem mažu kůžičku okolo nehtů, ta je pak krásně jemná. Na suchá místa je to opravdu mistr a poradí si s nimi velmi rychle. Nedávno jsem se snažila zbavit černých teček a trošku jsem si rozrýpala nos a měla jsem ho opravdu hodně popraskaný, vysušený, všude šupinky a nic nepomáhalo. Zkoušela jsem dokonce i osvědčenou klasiku, Niveu v modré kulaté krabičce a taky nepomohla. Pak stačilo jedno namazání Reginou a bylo po problému. Pokud vás tedy trápí podobný problém a suchá místa jsou úhlavním nepřítelem, tak Regina bude ta správná volba. Vůně krému mi připomíná krémy z dětství a je možné, že už v té době jsme doma Reginu měli a používali, nicméně je to taková čistá vůně, která nenadchne ani neurazí. Krém jsem si hodně oblíbila a stal se mým častým pomocníkem. Jak jsem již psala, nejčastěji s ním mažu kůžičku okolo nehtů nebo nějaká suchá místa na obličeji, která potřebují zahojit a zhydratovat. Do kabelky nebo na noční stolek naprosto skvělá záležitost.


Jelení lůj originál
A teď tu máme klasický jelení lůj, který snad zná úplně každý. Je to asi největší jelení lůj, který mám, ale nakonec jsem za to ráda. A víte proč? Protože vždycky loje všude hledám, koupím další a pak se mi povalují všude. U tohoto nehrozí, že ho ztratíte. Voní jako klasický jelení lůj a ta vůně mi sedí. Na rtech působí příjemně, opět jako u krému cítíte, že jste lůj aplikovaly. Na suché rty moc netrpím, ale Regina hydratuje naprosto parádně. V období sušších rtů nebo popraskaných koutků byl tento lůj jediná a spolehlivá volba. Pokud hledáte nějakou klasiku, která nezklame, určitě se po Regině mrkněte :)

Jelení lůj krém jsem koupila v obchodě EVA asi za 30 Kč. A jelení lůj originál jsem dostala od milé obchodní zástupkyně kosmetiky Reginy, kterou tímto zdravím a moc děkuji.


 POUŽÍVÁTE JELENÍ LŮJ OD REGINY? JSTE SPOKOJENÉ? 







8 komentářů:

  1. Reginu znám, mám nějaké krémy na ruce a jsem s nimi spokojená. Přijde mi, že je to taková zatracovaná klasika, že všichni radši něco s honosnějším jménem značky, a přitom je to levné a lepší, než kdejaké drahé výrobky. Super recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tím obalem je to fakt, já ty maličké neustále někde dávám, ztrácím, zakládám, pak nemůžu najít, to se s tímto těžko stane:)

    OdpovědětVymazat
  3. Regina balzám na rty je klasika :-)) naprostá a ta nostalgická vůně :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Jelení lůj na rty od téhle značky znám, ale doteď jsem ho nevyzkoušela. Mám spousty balzámů na rty, ale až se mi podaří jejich počet trochu snížit, tak bych ho možná mohla zkusit.

    OdpovědětVymazat
  5. Jelení lůj je fajn! Ale o tom krému slyším prvně! Líbí se mi :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tak...od Reginy jelení lůj a ještě jsou super oční linky za 99,-Kč v každé Tetě, které si kupuji už cca 15 let.

    OdpovědětVymazat
  7. Se svolením autorky se připojuji se svým komentářem coby obchodní zástupkyně kosmetiky Regina: velmi děkuji za pozitivní recenzi a nabízím pomoc v podobě rady, kde kosmetiku Regina zakoupit i mimo bohatě zásobený supermarket Eva na Mělníku:-)
    Můžete mne kontaktovat zde, na FB Lucie Jiříková, e-mailem na adrese jirikova@detecha.cz či telefonicky na tlf. 737 218 128

    OdpovědětVymazat
  8. Jelení lůj od této značky jsem myslím měla a byl fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)