Dubnové přírůstky aneb další nákupy

Ahojky :)

Asi už je to posedlost nebo si ty radosti dělám nějak často :) Další měsíc je za námi, tak je čas na souhrn mého nakupování.

Pořád se snažím nenakupovat zbytečnosti a už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem byla v drogerii (teď mě všichni pochvalte, prosím:))).Bohužel jsem se neudržela na veletrhu, a i když jsem si zakázala kupovat laky, prostě jsem jich pár koupit musela :) Zbylé věci jsou většinou dárky, takže jsem v tom nevinně :))

Jak dopadlo mé dubnové nakupování, se podívejte v článku :))






Hned začátkem měsíce jsem se rozšoupla na veletrhu Interbeauty Prague a v Palladiu :) To víte, té krásné kosmetice se jen těžko odolávalo :))




Aby to pořád nebylo jenom o kosmetice, tak tu mám i nějaké dobrůtky:)



A taky jsem si koupila nové tenisky :) Sice v dětským oddělení, ale alespoň byly levnější :D A přiznejte se, kdo taky občas nakupuje boty v dětském? Ať v tom nejsem sama :)



Ani nevíte, jakou jsem měla radost, když mi přišla nabídka spolupráce se značkou Uriage :) Na Uriage si totiž brousím zuby už delší dobu a osud tomu chtěl, že ke mně doputoval tento krásný balíček, šitý na míru mé pleti :)



V práci jsem dostala dva láčky od Reginy, na které se už moc těším :) Zatím čekají v lakovací frontě :)



Další menší nákup :)) Asi se s vámi ale rozdělím, protože v té nákupní horečce mi ani nedocvaklo, že mám jenom jeden obličej :D Takže někdo bude zkoušet společně semnou :))



Asi mám málo balzámků, jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsem si hrozně nutně musela koupit další :)) Nepřipomíná vám balzámek nějaký jiný...... prý byly na světě dřív než slavné Baby Lips :))

A zklidňující balzám po holení jsem také dostala v práci :))



A ještě jednu skvělou a velmi voňavou spolupráci vám chci ukázat :) Značku Weleda asi mnoho z vás zná, já jsem zatím zkoušela jenom pár vzorečků a byla jsem nadšená, že jsem dostala příležitost vyzkoušet mandlovou řadu :)) Brzy bude článek a už teď mě mrzí, že nemůžete přes počítač cítit vůně :))



Znáte značku Borotalco? Já jsem asi ostuda a neznalec :)) Ale nebojte, už všechno zkouším a dám co nejdřív vědět :)) V práci jsem na vyzkoušení dostala deodoranty, sprchový gel a tělový pudr :)



Dorazil balíček plný novinek od kosmetiky MOJE. Sovičky jsou naprosto boží a o lacích nemusím ani nic říkat, že? Vypadají naprosto božsky a už se těším, až je nalakuji :)



A nakonec tu mám velkou, ale opravdu velkou kopu laků na nehty :)) Dostala jsem je k nafocení swatchů od Makeup Revolution. A už na Facebooku jsem slíbila, že některé poputují k vám, skvělým čtenářkám, takže sledujte blog :)






Z MĚSÍCE DUBNA JE TO VŠE :) TEDA DOUFÁM, ŽE JSEM NA NIC NEZAPOMNĚLA. OPĚT SE MI TU SEŠLO SPOUSTA VĚCÍ A VŠECHNO UŽ PEČLIVĚ ZKOUŠÍM :))

A JAKÉ BYLY VAŠE DUBNOVÉ NÁKUPY? CO VÁS ZAUJALO Z MÝCH NOVINEK?

18 komentářů:

  1. Tolik veci zase, tesim se na recenze :) Nejvic me ale zaujal Garnier s L'Oreal.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ty sovičky od Moje jsou super vtipné :D a roztomilé

    OdpovědětVymazat
  3. páni tolik nádherných laků :-O a boty občas kupuji taky v dětském oddělení

    OdpovědětVymazat
  4. Téda to je úlovků! :D Musím se přiznat, že jsem si zrovna na konci dubna koupila plátěnky a v dětském oddělení :D Když už tam dělají boty skoro do vel. 40 a jsou levnější, tak proč toho nevyužít ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  5. Opět skvělé ulovky :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  6. Taky si občas koupím boty v dětském. :)) A láčky jsou nádherné, všechny! Na článek o Weledě se těším. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tomu říkám pořádná várka novinek! :) Jsem zvědavá na věci od Borotalco, znám zatím jen z reklamy, tak sem zvědavá, jak to funguje v reálu.

    OdpovědětVymazat
  8. Těch laků :D :D Ale skvělé nákupy nebo novinky, já jsem v dubnu taky pokoupila nějakou tu kosmetiku i oblečení

    OdpovědětVymazat
  9. Mě už naštěstí to hromadění blbostí přešlo :D

    OdpovědětVymazat
  10. Teda, samé krásné věcičky u Tebe našly nový domov:-) Zaujala mně ta hromada laků na nehty, ta se totiž nedá přehlédnout, stejně jako ses hodně zásobila produkty na pleť:-)
    Já jsem v dubnu utrácela víc než bych chtěla, skoro mám až výčitky, hlavně proto, že i když mám velmi bohatou sbírku balzámů na rty, tak mi jich v dubnu přibylo neuvěřitelných 9:-D

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto mě dostaly sovičkové balzámky Moje ty jsou naprosto dokanalé :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Chválím, že jsi nenavštívila drogerii :) Já ji navštívila jen jednou, což je také, co říct . Většinou jsem tak dvakrát do týdne :D Samé krásné věci, veletrh byl bomba. Už se nemohu dočkat na nové swatche laků. Páni MR se tedy překonal tolik láčků, až mě přechází zrak.

    OdpovědětVymazat
  13. Parádní nákupy, dárky i testovačky. Líbí se mi všechny laky, pak MAC, UD a sovičky👌

    OdpovědětVymazat
  14. Nákupy jsou super :-) Docela se těším na recenzi na ten Garnier a L'Oreal...koukám na ně pořád a nevím zda pořídit či ne :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Téda to je nálož! Těším se na lakování!
    Já také nakupuji v dětském! Oblečení ne, na to jsem moc Big Girl, ale botky ano a doplňky někdy také :D

    OdpovědětVymazat
  17. wow, ty laky jsou nádherné ♥ těším se na lakování! :)
    http://inspirationbypett.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Všechny ty laky jsou prostě náádherné! :3 Akorát je mi Tě až líto, protože si nedokážu představit kolik hodin zabere lakování, odlakovávání a focení všech těch swatchů. :P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)