Dubnový Brandnooz Box

Ahojky všem :)

V pátek mi dorazila zelená krabička plná jídla. No, chtěla jsem napsat zdravého a dobrého, ale znáte to :)) A musím přiznat, že to bylo snad poprvé, co jsem předem nekoukala, co v boxu bude. Sice mám ráda překvapení, ale téměř vždycky to potřebuju vědět předem a od rána hledám, co v Brandnooz Boxu bude :)

Tentokrát jsem se ale opravdu nechala překvapit a rozbalovala jsem natěšená :) A musím říct, že se musím nechávat překvapit více, protože obsah dubnového Brandnooz Boxu se mi docela líbí :)




Vitana Grunt polévka Frankfurtská (28,90 Kč)
Nejsem zastánce takových jídel, takže jsem polévku ve vaničce přenechala přítelovi. A co si budeme povídat, když není čas na oběd, tak občas v práci udělám Bistro z kelímku a jídlo je na světě :) Naštěstí se to moc často nestává :)



EFKO Pronto Per Pasta sušená rajčata a česnekem a olivou (59,90 Kč).
Jooo konečně něco nového a neokoukaného :) Možná bych víc ocenila variantu s feferonkou, ale olivy jsou také fajn a ke grilovanému sýru to bude mňamka :)



Vitana koření Marinovaná krkovička a Marinované kuře (18,90 Kč)
Tušila jsem, že s přicházející grilovací sezónou bude v boxíku nějaké koření a jsem za něj ráda :) To neurazí a ocení ho snad každý :)



Strážnické brambůrky Nesolené; Pepř a sůl (11, 90 Kč).
Na tyto brambůrky jsem se fakt těšila, hlavně na ty nesolené, protože vůbec nesolím a všechny brambůrky jsou na mě až moc slané. Bohužel, strážnické brambůrky jsou u rodičů oblíbené a na mě nezbylo :D



Korunní Tonic (12,30 Kč)
Tonic mi vůbec nechutná, takže se do Korunní zrovna moc nehrnu a přítel taky ne :D



Corny tyčinka Big Fruit (14,90 Kč)
Z Corny měl opět radost přítel a tyčinku snědl hned po nafocení :) A tyčinka mu zachutnala natolik, že ji pak druhý den hledal a divil se, kam zmizela :) Myslím, že už je to třetí Corny, co byla v boxíku a všechny byly dobré :)



BonaVita křehké rohlíčky (35,90 Kč).
Spíš asi chlebíčky, než rohlíčky, ale budíž :) Čas od času si je kupuju a jsou fajn :) Nejsou až tak tvrdé, takže jíst se dají v pohodě :)



Mentos Soda Mix Roll (17,90 Kč)
Mentosky se opět nedočkaly focení, protože se jich hned chopil přítel :) Já jsem taky ochutnala jeden bonbon, vyšel na mě ten s příchutí coly a co k tomu říct, prostě mentos :))



Nescafé Sweet Vanilla a Warmy Caramel (5,90Kč)
Hmmmm .... Nescafé já ráda a to vanilkové je opravdu vynikající :)) Na karamel moc nejsem, ale ráda ochutnám :))



V dubnovém Brandnooz boxu ještě bylo dubnové číslo časopisu Marianne Bydlení (65 Kč).


Celkově se mi tento boxík líbí. Pořád to není to pravé, co bych čekala, ale oproti předešlým vydáním je to krok k lepšímu :) Jsem ráda, že se tam objevily zase nějaké nové věci, za to palec nahoru, ale pořád postrádám něco zdravého :) Co třeba ovesné vločky, ty mi zrovna došly, nebyly by, co? :))

JAK SE VÁM DUBNOVÝ BRANDNOOZ BOX LÍBÍ? CO BYSTE SI DALY? :)

6 komentářů:

  1. Vypadá dobře! :) Já ho mám ještě na poště, protože jsem tam nestihla zajít. Tak snad dnes :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdřív jsem četla "duhový" box :D Taky jsem přemýšlela jestli nevyzkouším, ale nic z toho vlastně nejím, tak bych potraviny asi jen skladovala. Ráda se ale vždycky kouknu k bloggerkám, co tam bylo za mlsotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za me je tohle lehce podprumerny box, bohuzel se mi chutove netrefil moc do vkusu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo opět výbornééé! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  5. Hm, takže s prázdným žaludkem jsem to neměla číst - sice tam není nic pořádného na jídlo krom těch rajčat, ale sežrala bych to teď na posezení :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)