"Nedělní lakování" - jarní Arizona nails

Ahojky :)

Doufám, že si užíváte fajn den a pokud tento článek čtete, když u vás není zrovna sluníčkové počasí, tak věřím, že vám trošku spraví náladu dnešní manikúra. Inspiraci na zdobení nehtů nejčastěji hledám na internetu, často ale koukám kolem sebe. Při relaxu a užívání si dne volna, jsem se zadívala na stůl, kde jsem měla Arizonu a nápad byl na světe :)

Hned jsem šla hledat nějaký podobný lak, ale světe div se, mezi tou hromadou laků jsem bohužel nenašla úplně stejný odstín, který je na balení čaje. Našla jsem ale dva, které se originálu podobaly nejvíce a vrhla jsem se do lakování.

Jak můj první pokus o "Arizona nails" dopadl, se podívejte v článku :))




Na levou ruku jsem nalakovala lak od Bourjois v odstínu 26 Blue no blues. Je to mintový odstín, který jde více do modra. A na pravou ruku jsem lakovala také mintový odstín od Oriflame - Mint Zest, který má ale více zeleného podtónu.

Pak přišlo na řadu zdobení. Nejprve jsem černou akrylovou barvou nakreslila větve a nechala zaschnout. Pak jsem bílou akrylkou naťupkala kvítka, na které jsem pak naťupakla kvítka růžovou. A je hotovo :)

Podle předlohy se to zdá jednoduché, ale zase tak snadné to nebylo. S výsledkem na levé ruce jsem nebyla moc spokojená, tak jsem se pustila do zdobení pravé ruky. Už jsem to měla natrénované, ale zdobit levou rukou mi pořád ještě tolik nejde. Vždycky se mi hrozně klepe ruka a nemám takový cit. Nakonec to ale dopadlo o trošku lépe :))

Jak se vám "Arizona nails" líbí? Doufám, že alespoň snahu oceníte a třeba se o podobné zdobení také pokusíte :))




Pravá ruka s trošku povedenějším zdobením :)





A obě :)



7 komentářů:

  1. Moc hezké. Kolikrát mám pocit, že ty na první pohled jednoduché nehtové vzory jsou ve skutečnosti dost těžké :D Oriflame mint lak, který jde více do zelené se mi líbí více :)

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi povídej, vždycky si řeknu - to je hračka, udělám jenom to a to a bude to :D a pak u toho pěkně nadávám :D

      Vymazat
  2. Ty jsi prostě kouzelnice, když jsem viděla fotku na FB a na Instagramu, tak jsem skutečně žasla. Krása :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)