Missha Box: BB edice

Ahojky všem :)

Tak se mi podařilo ulovit další Missha Box :)) O úplně prvním Missha boxu jsem psala v říjnu 2013 a od té doby už několik dalších boxíků vyšlo, ale vždycky jsem buďto zapomněla nebo byly fuč. Tentokrát jsem ale objednala včas. Nápovědou bylo, že se tato edice ponese v duchu BB. A protože jsem si jedno BBčko od Misshy hodně oblíbila, dlouho jsem neváhala :)

Co se ukrývalo v BB edici, se podívejte do článku :))



A mimo téma - sovičky nejsou součást Missha boxu :)  Koupila jsem je v Kiku za kár kaček, takže milovníci soviček, pozor :))


Tento box stál 429 Kč a nechala jsem si ho zaslat na Zásilkovnu, za kterou jsem zaplatila 42 Kč. Jak často Missha box vychází je zapeklitá otázka, protože to není pravidelně. Chce to občas mrknout na Facebook nebo přímo webovky.

Hodně důležitý byl přiložený průvodní dopis, protože jsem spoustu produktů neznala, takže jsem si snad poprvé pečlivě dopis přečetla :)) 

Tentokrát Misshabox nebyl zabalen to extra krabičky a to mě trošku mrzí. Sice mám krabiček všude plno, ale krabičky já ráda. A navíc mě baví pozorovat, jak si kdo vyhraje s designem :)) Ale nevadí, důležitý je samotný obsah a na ten hned jdeme podívat :)
 




Missha Cotton Puff 100 (cena 61 Kč)
Hned mě zaujala ta největší krabička, která v boxu byla - odličovací tamponky. Abych pravdu řekla, tak by mě opravdu nenapadlo, že by v krabičce mohly být. Jsem zvyklá na kulaté, tak alespoň vyzkouším nějaké jiné. Možná už trošku předbíhám, protože jsem je ještě nezkoušela, ale sama od sebe bych si je nekoupila. Do koupelny mi přijdou nepraktické, krabička je zbytečně velká a preferuji ty kulaté, které mám zavěšené na věšáčku. A samozřejmostí je i cena, u těchto je to docela pálka, tak jsem na ně zvědavá :) 



Missha M B.B. Boomer (cena 457 Kč)
Podklad pod makeup a BB krém. Obsahuje moringa olej, který má hydratační a detoxikační účinky. Slibuje vyhlazení jemných vrásek a zlepšení tónu pleti. Primery pod makeup moc často nepoužívám, ale pokud potřebuji, aby pleť vypadala co nejlépe, je to nutnost. Rozšířené póry jsou moje noční můra a jedině primer mi dokáže pomoci. Tak uvidíme, jaký tento bude, docela se těším :)




Misha M Perfect B.B. Deep Cleansing Oil (cena: 335 Kč za 105 ml)
Rostlinný, hloubkově čistící olej, bez obsahu vody, který má odstranit i nejsilnější makeup. Odličováky poslední dobou ráda střídám a zkouším nové, možná proto jich mám rozdělaných asi pět. Jestli si dokáže poradit s makeupem, zjistím brzy a určitě dám vědět.





Missha M Perfect Cover BB Cream
Slibuje vysokou krycí schopnost, intenzivní hydrataci a má mít hojivý a uklidňující efekt. V boxu byly rovnou tři vzorečky s odstínem 21, 23 a 27, takže můžete vyzkoušet více odstínů a vybrat ten pravý. A za to jsem ráda, protože s odstíny je v krabičkách krásy velký problém. Nikdy se nejde zavděčit všem a toto je skvělé řešení. Momentálně používám BB Signature Real Complete a jsem moc spokojená, tak se na toto BBčko těším :)) A s přicházejícím sluníčkem, určitě využiji i tmavší odstín, než ten nejsvětlejší :)



A nechyběly i nějaké ty vzorečky:
- Super Aqua Renew Snail BB Cream
- Signature Complexion Coordination BB Cream
- Signature Wrinkle Filler BB Cream
- M Perfect Cover BB Cream



Co závěrem?
S boxem jsem spokojená, ale čekala jsem ještě jedno BBčko. Klidně zase v menších verzích a více odstínech.  Nemusela bych tam mít tamponky, ale ty se mě nikdy neztratí.

Celé složení se mi ale líbí. V krabičce najdete primer, samotné BBčko, odličovák a k tomu tamponky. Je to tedy moc hezky sestavené a všechny produkty využiju a ráda vyzkouším :))


JAK SE VÁM BB EDICE MISSHA BOXU LÍBÍ? KOUPILY JSTE?

16 komentářů:

  1. Nad boxem jsem premyslela, ale odrazuje me cena. Navic nejsem milovnikem BB, takze tuhle edici jsem rada vynechala.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Osobně jsem u tohoto boxíku docela slušně zaspala a dozvěděla se o něm až moc pozdě. Složení se mi moc líbí, všechny věci bych využila, vyšší cena mě ale lehce odrazuje.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho mám a jsem nadšená :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
  4. Velice zajímavý boxík :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Z boxíku jsem nadšená, využiju úplně všechno a moc mě potěšilo, že zařidili víc odstínů BBčka. Určitě nejlepší krabička, jakou jsem si v poslední době objednala. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Přijde mi, že se tyhle boxy začínají "nastavovat" nějakou větší levnější hloupostí, jako je třeba obrovská krabička odličovacích tamponků. Jinak to ale vypadá hezky, i když bych uvítala víc produktů v normální velikosti. Jsem ale zvědavá, co na ně budeš říkat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Box vypadá celkem hezky ale cena mě také celkem odrazuje :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
  9. A kdy bude recenze na ty výrobky? ;)
    Krabička vypadá vážně dobře - líbí se mi, jak je sestavená .. i když taky by se mi místo odličováků líbilo víc variant BB krémů (třeba i jen v těch pytlíčkových baleních, ale ve více odstínech).

    OdpovědětVymazat
  10. To mi pripomina, ze od Misshy nic nemam... Laka me ten odlicovaci olej, pockam si na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kurňa, jediný box, který jsem si nekoupila a teď mne to i mrzí :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Misshu mám ráda a jejich box jsem měla už 2x, avšak musím říct, že mě tento obsah moc neoslovil a jsem ráda, že jsem ho nekupovala. Perfect cover jsem měla už několikrát a je báječný, proto bych tyto miniaturu nevyužila. Zbytek mě nezaujal.

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
  13. Dost dobrý boxík, samé super kousky:))

    OdpovědětVymazat
  14. Box se jim vážně podařil, škoda, že jsem se na to vykašlala a neobjednala jej :( ...Teď lituju, příště si to vynahradím :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  15. Paradni balicek! Missha kosmetiku mam moc rada, spise teda dekorativku, ale i ostatni veci jsou jiste supr. Jo takhle by mely nejak krabicky vypadat, parada

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)