"Nedělní lakování" - letní mámení se Sally Hansen

Ahojky všem :)

Ve své sbírce mám opravdu spoustu laků, až se bojím je spočítat. Ano, bojím. Často mi chodí dotazy, kolik přesně laků mám, ale já to raději ani vědět nechci. Asi by to semnou seklo. Ptáte se na odstíny, které mám, a tam už je to s odpovědí lehčí. Mám ráda červenou, fuchsiovou, celkem i růžovou nebo tmavší podzimní odstíny. Všechny tyto v mé sbírce převažují. Naopak barvy, které na nehtech nenosím samozřejmě ani nekupuji a třeba žlutý nebo zelený lak mám ve své sbírce jenom jeden. A přesně tak tomu je i u oranžové. Tu jsem si totiž na nehtech moc neuměla představit, až do nedávna :))

Jak si ke mně tento nádherný odstín dostal a proč si získal mé srdce, se dočtete v článku :))



Kdysi probíhala soutěž na Facebookových stránkách Sally Hansen a usmálo se na mě štěstí a vyhrála jsem tři laky Miracle Gel a k tomu i Miracle Gel Top Coat. Růžový, fuchsiový a oranžový. První dva mi hned padly do oka, protože to jsou moje oblíbené barvy. Ovšem do té oranžové se mi vůbec nechtělo, neuměla jsem si představit, jak bude vypadat na nehtech. A taky jsem měla pocit, že mi nebude slušet. Tak jsem se hned pustila do zkoušení, abych si ten horší odbyla jako první. A jak jsem se mýlila, protože na nehtech vypadal naprosto dokonale!


Odstín 300 Electra-Cute je sice oranžová, ale není to taková ta nudná oranžová, kterou jsem si představila já. Je taková výraznější, sytější, zářivější a opravdu na nehtech vypadá skvěle.

S laky Sally Hansen jsem neměla žádnou zkušenost (jo, jsem ostuda), ale s vlastnostmi laku jsem byla mile překvapena. Štěteček je širší, ale pracuje se s ním naprosto skvěle, takže nehty nalakujete během chvilky a ani není potřeba začišťovat, protože lakuje precizně. Lak kryje v první vrstvě, ale já jsem dala ještě druhou a to odstínu dodalo tu pravou šťavnatou barvu.

Nejprve jsem lak zkoušela bez použití Miracle Top Coatu a neměla jsem s ním žádný problém. Zaschlý byl rychle a vydržel mi na nehtech jako běžný lak, tj. cca týden. Pak jsem odlakovávala, protože jsem chtěla změnu. Pak jsem zkoušela i kombinaci s Miracle Top Coatem, u kterého jsem zaznamenala, že o trochu urychluje dobu schnutí. Co se týče výdrže, tak nedokážu posoudit jestli ji o něco prodlužuje, protože s tím já nemám problémy. Lak jsem měla také týden a držel bez problémů.

Nakonec jsem z odstínu měla radost, protože na nehtech vypadal dokonale a vůbec mi nevadilo, že je oranžový. K létu naprosto skvělý odstín, který určitě stojí za vyzkoušení :) A teď už následuje spousta fotek :)

JAK SE VÁM TENTO LAK LÍBÍ? MÁTE RÁDY ORANŽOVÉ ODSTÍNY? 










21 komentářů:

  1. Musim rict, ze tento odstin vypada skvele. Ja mam cerveny a moc s nim teda spokojena nejsem.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám ještě dva, které jsem nezkoušela, tak se na ně brzy vrhnu, abych měla porovnání :))

      Vymazat
  2. Překrásná barva! Úplně mě to nalákalo, že si ji snad taky koupím:) Ještě mít tak hezké nehty jako ty:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsou zase tak hezké, to se jenom zdá :) to je tím krásným odstínem :)) ale děkujuu :)

      Vymazat
  3. To je moc pěkná letní barvička. Já oranžovou také moc nemusím, ale na nehtech ji během letních měsíců nosím ráda ;) A tobě moc sluší. Lak vypadá pěkně, ale zatím jsem nepodlehla nutkání si jej pořídit a vyzkoušet... bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu moc :)) když jsem ten odstín poprvé viděla, tak jsem myslela, že ho ani nevyzkouším, ale štěstí, že jsem ho zkusila :))

      Vymazat
  4. Luxusní barvička :) Dostala jsem chuť na mandarinky :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Oranzovou mam moc rada a tahle je nadherna. Krasne nehty.

    OdpovědětVymazat
  6. Máš moc hezké nehty a překvapivě se mi tato barva moc líbí. S těmito laky nemám zkušenost :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já oranžovou moc nemusím, na nehtech jsem ji snad nikdy neměla a pokud ano, tak maximálně jednou. Tyhle laky jsem nezkoušela :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ta barva je opravdu krásná, úplně s ním vidím nějaký halloweenský nail art s dýněmi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš to ... to je skvělý nápad :)) hned jsem si to poznamenala, děkujuu :))

      Vymazat
    2. Není zač, budu se těšit co vymyslíš :)

      Vymazat
  9. Na nehtech vypadá opravdu suprově :) asi si budu muset taky nějakou pořídit

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  10. Přestože oranžovky moc nemusím, tak tahle je fakt krásná a hlavně na tvých božských nehtech:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)