Swap s Anetkou z Beauty reviews

Ahojky všem :)

Na beauty eventu s Maybelline jsem měla možnost potkat Anetku z blogu - Beauty reviews. Anetku jsem už nějaký ten pátek četla, proto jsem byla ráda, že jsem s ní mohla prohodit pár slov a poznat ji osobně. Hned se mi pak blog čte lépe a navíc Anetka je opravdu sympaťanda. Když jsem pak zahlédla, že hledá někoho do Swapu, neváhala jsem se zapojit :)) No a jak to dopadlo je vám už asi jasné :))

Tak se pojďte mrknout, co pěkného mi v balíčku dorazilo a také, co jsem Anet poslala já :))



Balíček jsem bohužel nestihla vyfotit ještě předtím, než jsem se na něj pustila. Z výletu jsme se vrátili až pozdě večer a já jsem byla opravdu hodně zvědavá, tak jsem ještě o půlnoci rozbalovala a jenom trošku jsem nakoukla.

Na balíčku byly nalepeny naše loga a vypadalo to skvěle :))


Všechno z balíčku bylo polepo číslem a k tomu i popis. Samozřejmě jsem od Anetky dostala dopis, kde byly právě všechny popisy, ale ten jsem si nechala pro sebe.



A teď už k jednotlivým dárečkům.


Anetce neuniklo, že jsem maniak do laků, proto jako první vybrala nový lak od Miss Sporty, který vypadá naprosto božsky. Vím, že to s výběrem asi musela mít těžké, protože laků mám opravdu spousty, ale tento ve své sbírce ještě nemám a už se na něj moc těším. Už jsem dokonce přemýšlela, na jaký podklad ho nalakuju, tak mi když tak napište, na jakém odstínu by se líbil vám.



Anetka byla tak šikovná, že se mrkla do mého wishlistu a tím se řídila. A proto se trefila naprosto parádně. O značce Bione toho čtu pořád hodně, ale zatím jsem zkoušela jenom jeden produkt a teď už můžu vyzkoušet ty, co jsem si přála :)



A toto mi vyrazilo dech. Už nebudu dělat ostudu blogerkám a mám slavnou bílou tužku od NYXu. Huráá :)) Hned jsem ji samozřejmě musela vyzkoušet a je božííí. Anetka ještě vybrala svůj oblíbený rozjasňovač od Catrice a woooow. Už vím, proč se jmenuje Made to Stay, protože drží jak přibitý.



Z dalšího dárečku, olejíčku na rty Balea mám také velkou radost, protože jsem se na něj chystala :)) Tak jsem alespoň ušetřila cestu do DMka a protože bych nezůstala jenom u jedné věci, ušetřila i má peněženka :)



Tyto dvě masky od Freemana mám už vyzkoušené a sedí mi skvěle a masek není nikdy dost, takže z těch mám také velkou radost :)



Nechybělo ani něco dobrého na zub. Na čokoládu se hned vrhl přítel, tak Anetka udělala radost nejen mně :)



Popelková vůně B.U. mi také vykouzlila úsměv na tváři a protože tuto vůni mám jako DNS, tak se Anet trefila naprosto parádně :)))



A to nejlepší na závěr. 

Do podmínek swapu jsme si dali nějaké DIY. Přiznám se, že momentálně na DIY moc čas není a ač jsem celkem kreativní, na nějaké velkolepé nápady nejsem moc šikovná. Tak snad jsem se svým DIY Anetku moc nezklamala, protože její nápad je naprosto úžasný.

No podívejte se, co vymyslela. Samozřejmě si nemohla nevšimnout, že mám ráda Mimoně a jednoho mi nakreslila na hrneček. Šikovná, že? :))





A takhle vypadá celý balíček pohromadě. Ze všeho mám neskutečnou radost a Anetce moc moc děkuju. Ani nevím, na co se těším nejvíc :))

Teď jenom doufat, že jsem se alespoň s něčím trefila Anetce do vkusu a bude mít takovou radost, jako já :))

Jaký balíček jsem poslala já, se můžete podívat tady - http://makeup-and-beauty.blogspot.cz/


A CO NA NÁŠ SWAP S ANETKOU ŘÍKÁTE? LÍBÍ?  


18 komentářů:

  1. Nádherné věcičky :-) Na ten olejíček baley a vůni B.U. se mrknu v drogerce.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný balíček. Ten hrníček je fakt boží. Chválím výběr laku, tento mám také a je super. Stejně tak olejíček na rty. Stejný Bione odličovač jsem zrovna spotřebovala a byl báječný, snad ti bude taky vyhovovat.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak na něj už se moc těším :)) chtěla sem počkat, až dovypotřebuju jiný, ale asi neodolám a hned večer ho vyzkouším :))

      Vymazat
  3. Krásný swap, dostala jsi moc hezké věci :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle se povedlo, skvely balicek.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné:) Olejíček na rty od Baley mám taky a je super! A nejvíce se mi líbí ten hrnek<3
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. olejíček jsem čekala, že bude fajn, ale je doslova skvělý :))

      Vymazat
  6. Vůbec se nedivím, že máš radost:-) Olej na rty Balea je naprosto super (mám v plánu si obstarat další balení:-D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pro něj až ho vypotřebuju poběžím taky :)) a to mám balzámů a různých patlátek na rty spousty :))

      Vymazat
  7. Krásný balíček. O rozjasňovači od Catrice už néjakoi dobu přemýšlím a vypadá moc dobře :-)

    Aestylesvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Konečně jsem se dostala na chvíli zase do blogosféry :') Děkuju moc za krásnou recenzi a za všechny milé komentáře jak u tebe, tak u mě na blogu! Z balíčku mám radost a každý den z něj teď tahám různé věci a používám je! Měj se krásně a papa :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)