Karin Herzog: Professional Cleansing gel ... stojí za to?

Ahojky všem :)

Už je tomu nějaký ten pátek, kdy mi na vyzkoušení přišel čistící gel od švýcarské kosmetiky Karin Herzog. Pro mě to byla cesta do neznáma, proto jsem byla ráda, že mohu něco nového a hodně luxusního vyzkoušet a napsat vám své dojmy.

Na recenzi mi dorazil Professional Cleansing Facial Gel, který má odstraňovat makeup (i voděodolný), ale i nečistoty. Ve složení je výživný sezamový olej a čisté esenciální oleje. Pomáhá čistit póry, redukovat kožní maz a obnovuje rovnováhu pleti. Gel jsem už dávno vypotřebovala, ale nějak jsem pozapomněla na recenzi, tak se teď pojďte mrknout, jak v mém hodnocení obstojí :))




Gel dorazil krásně zabalený s ručně psaným věnováním a toho si moc cením. Je to sice prosté gesto, ale vážím si toho, že si někdo v dnešní uspěchané době najde chvilku, aby balíčkem udělal radost.



Dominantní barvou kosmetiky Karin Herzog je černo-zlatá, která působí luxusně. Obaly jsou jednoduché, přesto elegantní a vůbec nic bych nevytkla.

Samotný gel je matně bílý a má tužší gelovou texturu. Aplikace je jednoduchá, protože množství velikosti lískového oříšku (já dávala přibližně půlku) se má rozehřát mezi prsty a pak nanést na vlhký nebo suchý obličej. Následně jenom masírovat a nakonec setřít. Protože je gel opravdu dost hutný, stírat vatovým tamponkem jde trošku ztuha. Osvědčila se mi peelingová houbička z DMka (o které jsem psala zde). S ní jde masírování a čištění raz dva a zároveň pleti dopřeju příjemný relax a smytí jde pak také dobře. Bohužel odlíčit makeup se mi s tímto gelem nepodařilo. Resp. makeup jako takový zvládl, ale s řasenkou to už bylo horší a to stejné se stíny nebo s linkou. Na to mi gel přijde zbytečné "plácat". Takže ho používám až po odlíčení a tak mi to vyhovuje nejlépe. Ale musím pochválit, že je šetrný, protože v očním okolí nepálí. Ze začátku jsem trošku bojovala s tím, že po aplikaci jsem měla pocit naducané a občas těžké pleti. Pleť je taková mastnější a toho pocitu se mi občas špatně zbavovalo. Mám totiž raději pleť takovou sametově hebkou a vypnutou, s gelem mám ale pocit, že je pleť opravdu vyživená a taková "napapaná". Snad mi rozumíte. A na co si vůbec nemůžu stěžovat je hydratace, protože tu gel splnil na výbornou.

Parfemace je příjemná, taková jemná a svěží. Toto balení je cestovní, má 20ml a vydrželo mi přibližně na 6 týdnů. Gel jsem používala 2 - 3x do týdne.

Celkově jsem z gelu tak nějak na rozpacích. Sliboval i odlíčení makeupu, ale abych byla upřímná, tak jsem v to ani nedoufala a vždycky raději vsadím na osvědčené odličovače. Používala jsem ho ráda, a když jsem měla pocit, že pleť potřebuje dopřát něco trošku lepšího, gel šel do akce :) Na druhou stranu bych od tak drahé značky čekala ještě o něco více. A tím se dostáváme k té ne moc příjemné věci a to je cena a dostupnost. Gel v klasické velikosti 50 ml stojí 69 a to je už celkem velký zásah v peněžence. A pokud dobře hledám, tak s dostupnosti to také není tak jednoduché a produkty jsou dostupné na oficiálních stránkách ZDE

Hodně mě zaujal oční krém, který chválila Verunka (její recenze ZDE). Ten by za hřích možná i stál :)) Pokud někde na kosmetiku Karin Herzog narazíte a budete chtít vyzkoušet něco nového, luxusnějšího a přehlídnete vyšší ceny, určitě nějaké produkty omrkněte :))

UŽ JSTE O KOSMETICE KARIN HERZOG SLYŠELY? ZKOUŠELY JSTE NĚJAKÉ PRODUKTY? 



 Děkuji zastoupení značky za poskytnutí produktu k recenzi.

9 komentářů:

  1. O téhle značce jsem snad ještě nikdy neslyšela a ani jsem od ní nic neměla :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  2. O značce jsem slyšela, lákala by mně určitě, ale ty ceny jsou vysoké až příliš..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mě bohužel také, kdyby to alespoň za to opravdu stálo, tak bych přivřela očko :D

      Vymazat
  3. Moc hezky napsane, jen ja jsem si k nemu cestu nenasla :-) Nevyhovoval mi, nesel dolu, nicim! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně hodně pomohla ta peelingová houbička, jinak bych s tím zápasila do teď :D :(

      Vymazat
  4. Moc hezky napsane, jen ja jsem si k nemu cestu nenasla :-) Nevyhovoval mi, nesel dolu, nicim! :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezky napsane, jen ja jsem si k nemu cestu nenasla :-) Nevyhovoval mi, nesel dolu, nicim! :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela jsem, balení vypadá tedy opravdu krásně :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)