Medik8: čisticí jílová maska clayMask

Ahojky všem :)

Možná si vzpomínáte, že jsem o produktech značky Medik8 už kdysi psala. Zkoušela jsem peeling a také Pore Cleanse Gel, který jsem moc chválila. Chválím ho teda pořád, protože jsem v boji proti rozšířeným pórům zatím nenašla nic lepšího. Dostala jsem nabídku vyzkoušet ještě čistící jílovou masku Clay Mask, o které bude dnešní recenze. A díky zastoupení značky Medik8 jsem pro vás do soutěže dostala mnou tolik chválený Pore Clasen Gel. Ani nevíte, jakou z toho mám radost, protože jsem si tento produkt hodně oblíbila, tak doufám, že někomu také udělá radost a hlavně pomůže k lepší pleti :)) Ale teď už zpátky z recenzi :))

 


Oficiální popis (více informací a možnost koupi masky ZDE)
Maska je určena pro normální, mastnou a smíšenou pokožku. Je vhodní ale i na citlivou pokožku, takže za to hned palec nahoru, protože občas jsou produkty pro mastnější pleť celkem agresivní.  Je bohatá na přírodní jíl pro odstraňování nečistot, absorpci přebytečné mastnoty a prevenci ucpávání pórů. Obsahuje vitamín E, který působí jako antioxidant. Rostlinné výtažky obsažené v receptuře mají zklidňující a léčivé účinky. ClayMask je plná antioxidantů, které napomáhají také k omlazení pleti a jsou prevencí proti stárnutí. Neobsahuje parabeny. Doporučuje se použít alespoň 1x týdně pro celkovou revitalizaci pokožky.

Maska má krémovou hustější konzistenci, přesto je jemná a velmi dobře se roztírá. šedo-zelenou barvu a voní mi lehce po bylinkách. Aplikuje se snadno a během aplikace maska zmatní, trošku zesvětlá a stahuje. Během prvních pár použití jsem si na to nemohla zvyknout, ale není nic nepříjemného. Například o proti maskám Freeman, které také velmi ráda používám mám pocit, že Medik8 opravdu s pletí něco dělá. Nezaznamenala jsem pálení, brnění ani nějaké štípání, takže je opravdu snesitelná pro citlivější pleť. Masku nechávám působit přibližně 15 minut, během kterých hodně zaschne, a když se snažím o nějaký mimický pohyb, maska popraská. Poté masku smyji vlažnou vodou. Osvědčila se mi odličovací houbička Calypsso z Rossmanna. Po smytí masky je pleť krásně matná a není vůbec vysušená. Občas jsem masku používala ráno a za celý den se pleť vůbec neleskla. Nejčastěji ale masku používám večer a na noc pleť ještě namažu nějakým hydratačním krémem. Během dne to nebyla potřeba, protože pleť po aplikaci vysušená nebyla. Pleť hned měla zdravější vzhled, byla hladká, svěží a póry byly vyčištěné.

Maska stojí 730 Kč, obsahuje 75 ml a vystačí na 50 aplikací. Přiznám se, že jsem aplikace nepočítala, ale masku používala i mamka, tak mizela poměrně rychle. Občas jsem masku použila 2x týdně a vůbec to nebylo na škodu. Mamka má pleť suchou a citlivou a i když maska nepálila, bohatě stačilo tak 8 - 10 minut. Po aplikaci pleť neměla vysušenou, ale hydrataci pleti dopřála. 

Za mě rozhodně ano. Sice oproti mým oblíbeným Freeman stojí poměrně dost, výsledky se mi zdály mnohem lepší. Opravdu jsem měla pocit, že maska hloubkově čistí. Jenom ty omlazující účinky jsem nezaznamenala, ale vzhledem k mému věku to zatím ještě ani nepotřebuji. Jenom bych si představovala o trošku nižší cenu. Když se ale podívám celkově na produkty Medik8, které jsem vyzkoušela, tak pokud bojujete s lehce problematickou pletí, Medik8 za vyzkoušení stojí.

 






A nakonec něco příjemného i pro vás. Jeden šťastnivec vyhraje Pore Cleasen Gel od značky Medik8.



Podmínky soutěže jsou jednoduché:
1) být mým pravidelným čtenářem přes GFC
2) do komentářů napsat:
- jaká je vaše oblíbená pleťová maska
- jestli jste už nějaké produkty od značky Medik vyzkoušely, popřípadě který vás láká nejvíce
- proč právě vy chcete tento produkt vyhrát
- a připište i vaši emailovou adresu, na kterou vás v případě výhry kontaktuji
3) držet si palce a usmát se pro hezčí den :)

Soutěž trvá od pondělí 20. 9. až do neděle 4. 10. 20:00. Pak vylosuji výherkyni a ozvu se emailem.
Všem držím palce a doufám, že dnešní recenze byla nápomocná :)

A samozřejmě moc děkuji zastoupení značky Medik8 za poskytnutí masky k recenzi a za PoreCleanse Gel do soutěže. 

EDIT ze 4. 10. - soutěž ukončena, výherkyně níže

 

19 komentářů:

  1. tedy já se normálně soutěží poslední dobou neúčastním, ale tohle chci zkusit :-)

    Co se týče oblíbené masky, používám asi 4 od Freemana, nedokážu říci, která je má nej, neb je střídám :-)
    Od Medik8 jsem zatím nic nezkoušela, ale fascinoval mne tam ten vyplňovací gel na jizvy, furt totiž hledám něco, s čím se mi podaří zakrýt tu jizvu se stehy pod nosem. A koukala jsem na produkty na mastnější pleť, neb s ní prostě stále bojuji a nenašla jsem si to nej, což je důvod, proč se hlásím do soutěže :-)

    mikrosvetbyellen(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Moji nejoblibenejsi je Neem maska od Himalaya, opravdu s moji preti neco dela. Jinak jsem na masky docela flakac. S touto znackou zadne tkusenosti nemam, ale posledni dobou mam velky problem s cernymi teckami. Bohuzel mam taky nenechave ruce,takze kdyz se jich snazim mechanicky zbavit,tak misto nich mam kraterktery se dlouho hoji. :-D takze cokoliv by mi pomohlo se totohle kolotoce zbavit bych uvitala
    Nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nejoblíbenější pleťové masky jsou od Freemana (fialová a zelená). Momentálně mám doma prášek zeleného jílu, který se míchá s vodou a dělá se z toho maska, tak doufám, že to bude fajn :) Já jsem ještě žádný produkt od této značky nezkoušela. Chtěla bych masku vyhrát, protože jsem majitelka mastné pleti a dobrých masek není nikdy dost :)

    MonicaSvideo(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Hihi, zrona tu sedím s naplácanou maskou na obličeji a chtěla jsem si koupi nějakou novou... :D

    1) momentálně žádnou oblíbenou nemám a jsem stále ve fázi hledání, ale zatím asi nejlepší byla od Avonu slupovací maska z mrtvého moře (ale myslím, že už ji nemají...), jinak píšeš, že máš ráda Freemena, ale ty já zas moc ráda nemám (teď mám tu modrou na obličeji), příjde mi, že buď hrozně vysušujou a nebo vůbec nečistěj...
    2) zatím jsem nic nezkoušela, ale tahle maska nebo právě Porecleanse gel by mě zajímaly, protože mám rozšířené póry a zatím nic nezabralo...
    3) vážně nutně bych potřebovala něco, co funguje :))
    lemonka173@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem na pleťové masky docela líná, žádné velké balení doma nemám, ale občas si kupuju takové ty na dvě použití od Balea nebo právě od Freemana. Od této značky jsem žádný produkt nezkoušela, tato maska vypadá super, obecně si myslím, že ty jílové docela pleti prospívají :) Tento produkt bych chtěla vyzkoušet, protože mám dost rozšířené póry na nose a vedle nosu a mám mastnou T-zónu, tak by mi mohla sednout :)
    freedom.swallow@gmail.com

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím nemám vyloženě oblíbenou, neustále zkouším nové věci, nové masky od různých značek.
    Od značky Medik8 denně používám Retinol, CE Thionne a Vitamin E
    Chtěla bych masku vyhrát, protože mne momentálně zlobí pupínky a to už je v mém věku jaksi nepřípustné
    Firma Medik8 mne může kontaktovat k testování produktů na zralejší pleti :-)
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. GFC Genevra, genevra43@gmail.com
    Moje oblíbená maska je jílová od Herbalifu. Při působení taky stahuje, ale je fajn. Od Medik8 jsem ještě nic nevyzkoušela. A chtěla bych gel vyhrát, protože ráda zkouším nové věci.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Přes GFC Tě sleduji jako Lenka M. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela a gel bych ráda vyzkoušela, protože trpím na rozšířené póry a černé tečky v oblasti nosu :( Jinak ráda používám masky od Avonu a Dermacolu, konkrétní oblíbenou nemám, střídám je podle toho, jestli zrovna potřebuji výživnou nebo slupovací.

    lenosek0506@gmail.com
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Přes GFC sleduji jako Petra Nováková (no.vakova.ppetra@gmail.com)
    moje nejoblíbenější maska je Freeman Charcoal and black sugar
    zatím jsem žádný produkt od Medik nevyzkoušela
    vyhrát bych tento produkt měla, právě protože jsem tuto značku zatím nevyzkoušela, a také protože mám teď hrozný problém s pory, takže tenhle čistící gel je pro mě ideální

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji jako Marcela Lišková.
    Moje nejoblíbenější maska je bílý smetanový jogurt.Mám po ní pleť krásně hydratovanou a jemnou jak dětskou prdelku.Tentp produkt bych měla vyhrát,abych konečně zkusila na pleť taky něco jiného.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. - sledujem Ta cez GFC ako Tinky Rinky
    - medzi moje oblubene pletove masky patri For Richer For Porer od Laidbare a cistiaca maska od Dulcie...v poslednej dobe som sa naucila do kazdej masky pridavat aj stipku sody bikarbony
    - od Mediku som vyskusala korekcny krem na vyrazky, no najradsej by som vyskusala Beta Peel a Beta AOX prave kvoli mojej aknoznej pleti
    - preco by som mala vyhrat ja? lebo :-D nikdy som sa nevedela stotoznit s otazkami podobneho typu :-)
    mail:thina.bacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC jako Johanka Xy.
    Já miluji masky od Freemana. Zejména jejich fialovou (Čistící kaolínová maska) a modrou (Antistresová pleťová maska). Ty používám převážně na pročištění pleti.Jinak maska, která krásně hydratuje je čokoládová maska od SYX. Z jejích účinků jsem doslova nadšená !!! :)
    Od značky Medik jsem zatím nic nezkoušela a po této recenzi mě nejvíce láká právě pleťová maska, protože ty účinky, které slibuje bych potřebovala jako sůl! :)
    Chtěla bych vyhrát gel, protože mám smíšenou pleť (s velice mastnou T-zónou) a trpím rozšířenými póry.
    johankaxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Ali, tak já se přidám :))
    Moje nej pletové masky jsou na hydrataci sv. modrá gelová Lancome.. A na čištění jílovka od Mary Kay. Ty jsou top, zvlát, když je kombinuju (peeling, pak čistím jílovkou a po smytí hydratuju s Lancome - to je pleť, panečku).
    Od Medik8 jsem zatím nic nevyzkoušela.. I když v poslední době o ní čítám častěji - před pár měsíci bych ani nevěděla, že existuje, abych byla upřímná :)
    Ale rozhodně bych něco ráda vyzkoušela. A proto se i hlásím a ráda bych vyhrála - abych značku vyzkoušela a abych konečně póry řešila spíš touhle prevencí, než jen tím je pořád maskovat pod silikonové báze, které tomu pleťovému zdraví moc nepomohou, žejo.. :(

    Díky za skvělou možnost!

    kristyna.gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Musím se přiznat, že masky moc nepoužívám, nějak na ně vždycky zapomenu. Na poličce v koupelně mám modrou od Freemana a nějakou z Avonu, ale obě se nechávají zasychat 15 minut a málokdy se mi to chce absolvovat...Na druhou stranu, když si chci o víkendu dopřát chvilku pro sebe, není špatné jak je pak pleť vyčištěná a jemná :)
    Značku Medik neznám, ale zaujal mě právě ten čistící gel. Skoro ke třicítce mám pořád problémy s ucpanými póry a smíšenou pletí. Za roky už jsem vychytala různé přípravky, se kterými je pleť lepší, ale bohužel časem si pleť zvykne, takže je potřeba to obměnit a vyzkoušet něco nového :) Proto bych ráda vyzkoušela právě něco, co vůbec neznám :)
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Musím říct, že co se týče pleťových masek, tak používám nejčastěji ty jednorázové. Mockrát jsem měla masky Alverde, Balea nebo Freeman, ale nenarazila jsem dosud na žádnou tu top, která by mě posadila na zadek a donutila mě koupit si další.
    Značku Medik znám jen z blogů a recenzí, sama ještě zkušenost nemám, každopádně mít příležitost výrobek vyzkoušet, nezlobila bych se, spíš naopak. :) Chtěla bych vyzkoušet jestli je vážně tak dobrý, jako pořád všude čtu.
    Michaela.Mihulkova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Mam ráda jilove masky, prijdou mi doopravdy účinné. Ted právě používám marocký jíl. O tehle značce jsem četla ruzne recenze a rada bych nějaké vyrobky vyzkoušela a ověřila si jake jsou. Mam rada zkoušení novych výrobků a hledani toho praveho.
    kriky (zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, většinu masek dostávám do ségry, mám jednu okurkovou od Freemenu (slupovací) a pak jednu od Biodermy, kterou ségra vyhrála, ale ona na ty masky moc není. Značku Medik vůbec neznám... ale rozhodně bych se nebála jí vyzkoušet. Mám celkem problematickou pleť.
    mail: slecnadomaci@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. DĚKUJI VŠEM ZA ÚČAST, TÍMTO SOUTĚŽ UKONČUJI :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)